- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.541
selam kızlar. bu hafta hiç iyi değilim diyet yönünden. sabhatan akşama kadar aç gezip ,akşam yumuluyorum. aynen kilo aldığım dönemde olduğu gibi. ve sabah tartıldım sonuç hiiç iyi değil.
canım benim babam hala göndermez alıştım artık ben bişey kaybolur v.s diye değilde göndermez işte yıllllardırrrr böyle yanii 26 oldum değişmedi:97::97::97::97:
pısırıklık diye düşünme yani
kardeş takım varmı bilmiyorum canımm bende :44::44::44:
oğlan 86 doğumlu 25 yaşında polis ama şu aralar polislere spor dersi veriyo
1.80 rahat vardır e kiloyu bilmem tabi ama sporsu işte normaldir boy pos o biçim
uygunmudur
ayy şimdi bu yazdıklarımı eşim görse beni kafadan uçurur
kızlarr ben 18 yaşımdaykenn inanın çalışıyordum hatta kardeşime bakıp annelik yapıyordumm sokakta oynamak nerdeeee ne gezerrrr o zman tabi daha çıtırız çalışş durr allahtan işim çok güzeldii kaliteli b yerdi hamdolsunn ama yanarım yanarımda sokakta hiç ip atlamadım ona yanarım
babam çok kızardı izin vermezdi öyle dışrda fazla oynamamızda ders derss anca öylee
ben bu ara baya azimliyim havalar iyice ısınmaya başladı kışlıkları kaldırdık kilolarımızıda kaldıralım kışlıklarla beraber,bugün stepte çok yoruldum ama nasıl ter attık anlatamam hocamız çok profesyonel ama haftada 2 gün çok az en azından 3 gün olsa çok iyi olacak gittiğim yer belediyenin spor kompleksi ve beleş belki 3 ün yaptıran bir spor salonu bulurum aerobik ve step gerçektem çok faydalı ben yürüyüş yaparken o kadar yorulmuyorum.....
aslı bende baktım profilime ama dün yazdıım mesajların bazısı yok ve gerçekten dün ben 5 mesajdan fazla yazdım....
kızlar twist kullanan var mı benim var belimden dolayı kullanmıyordum şimdi aşşağı inip kardeşimden alıcam kaç kere yapmam lazım ve belimi inceltir mi?
benim kocayı kandırabilirsem buluşuruz
adam bana artık manyak gözüyle bakıyo çevrendekiler yetmiyo sanaldan arkadaş bulup görüşmek istiyosun diye
birde böyle şeylere manyakça bir yaklaşımı var adamın onuda polis olmasına bağlıyorum
oğlan 86 doğumlu 25 yaşında polis ama şu aralar polislere spor dersi veriyo
1.80 rahat vardır e kiloyu bilmem tabi ama sporsu işte normaldir boy pos o biçim
uygunmudur
ayy şimdi bu yazdıklarımı eşim görse beni kafadan uçurur
annaevett canımm valla sorma yanii kısmetim çıktııı biliyomusun
ayşemle fatoş bacım sağolsunlarrr
canım sen iyimisin peki boğazlların nasıl ağrın çok oluyomu aman diyim sakın ilaçlarını aksatma canım
anaaa benimkide öle izin vermiyo valla yoksa aslıya ankaraya gelince buluşalım diyecektüm.........
aynen canım bu hafta bende okulun kermesi pikniği derken öle yapıyorum kilo almamda bu hafta veremezse4m şaşırmayın valla...
ya verir neden vermesin
ne izin alacam yaaa. arkadaşımla buluşuyorum derim o kadar.yoksa netten arkadaş dersem haliyke kem küm eder. kolama ilaç katacak değilsiniz ya demi.aslııı katar mısın yoksa kız aslı alço.
kızlar ne oluyorsunuz ya niye herkes diyetten saptı bu hafta 1.lik için yokmuyuz lütfen toplayın kendinizi
mrblarr ya banada nazar değdi diyet falan hak getire. eve gelmeden önce ankamall e uğradık arkadaşım ve sevgilisiyle tutturdular illa bişi yiyelim diye zor kaçtım
kaçabildiysen iyi
hihi başardımm :))) diyet yaptığımdan haberleri yok. okul kapansın veriyim tüm kilocuklarım enemm sana ne olmuş desinler mutlu oluyum accıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?