- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.521
kaptanım gelmişşş
nasılsın kaptan bayaa oldu görüşmeyeli wallaaa bu arada hayırlı olsun okuma bayramını atlatmışsın yüzünün akıyla tebriklerrr
yaa ilk kez 15 mesajı gördümmm gözüm açık gitmem artıkın hatunlar
pinkk nasılsın kız senin adın neydi unuttum
haa birde beni çok üzen bişey oldu. ben akupunktur noktalarından sana yaramayan şeyleri öğrenildiği bi merkez var. doktora gitmiştim orda. adam baktı test yaptı sonuç açıklandı veeee çikolata tuz beyaz lahana ve kabağa intoleransım varmış.bunlar metabolizmamı yavaşlatıyomuş.herşey neyse de çikolataaaa....öle işte.
30.05.2011 mesaj sayısı
aynalar - 23
pinkcat87 - 10
triptofan - 7 :81::81::81:
roseberry - 5
irras - 15
fdm - izinli
selinay2002 - 8
aysen_34 - 22
emidaf - 15
catlak_kemmik - 10
faTTa83 - 9
Hulk - 9
esracım cezalısın canım malesef
yaa ilk kez 15 mesajı gördümmm gözüm açık gitmem artıkın hatunlar
hehehehDD ben de 10
selam kızlar. bu hafta hiç iyi değilim diyet yönünden. sabhatan akşama kadar aç gezip ,akşam yumuluyorum. aynen kilo aldığım dönemde olduğu gibi. ve sabah tartıldım sonuç hiiç iyi değil.
5 mesajdan fazla yazdığımı düşünüyorum....
bugün stepe gittim ya,yürüyüş yapmasam ne olur çok yorgunum kendimi hiç iyi hissetmiyorum....
haa birde beni çok üzen bişey oldu. ben akupunktur noktalarından sana yaramayan şeyleri öğrenildiği bi merkez var. doktora gitmiştim orda. adam baktı test yaptı sonuç açıklandı veeee çikolata tuz beyaz lahana ve kabağa intoleransım varmış.bunlar metabolizmamı yavaşlatıyomuş.herşey neyse de çikolataaaa....öle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?