- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.761
Hoşbulduk.nasıl yazılmıştı bilmiyorum. Ekim sonlarıydı ayrıldığımda. Umarım bu yaşlarda fit olurum :)Hoşgeldin diyelim o zaman ulaşırsın tabi hedefine bu genç yaşları kilonun gölgesinde bırakmamak gerek
Sen takımdan izinli mi ayrılmıştın ne zaman ayrıldığını hatırlıyor musun
541. Etapta 63 civarı bildirimsiz izne ayrılmışsın. Aday listesinde devam edeceksin canım 63 kiloya gelene kadarHoşbulduk.nasıl yazılmıştı bilmiyorum. Ekim sonlarıydı ayrıldığımda. Umarım bu yaşlarda fit olurum :)
Hımm bıldırımsız mı olmuş :)) tamam aday yarışmak umarım zor olmaz 63ede çok varNilar aday listesinde de olsan önemli olan motivasyon ama senin iyi kilo vereceğine inanıyorum takımada destek olurdun. Yine bakarım kurallara tekrar
Canım aldığın kilo %5 ten büyük olduğu İçin takıma dönebiliyorsun fakat girdiğin hafta yüzden -14 civarı olup 40 a bölünür -0,35 falan yapar. Tamam canım yarını es geçelim önümüzdeki hafta takım arkadaşlarına tam destek ver herkes kilo versin ki senin eksi girişin genel durumumuzu çok etkilemesin.Hımm bıldırımsız mı olmuş :)) tamam aday yarışmak umarım zor olmaz 63ede çok var
Teşekkür ederim canim anladim ❤Unuttum alıntıyı yapalı çok oldu
Lojman falan yok mu
Ayyyy bende çok özledim kalp
Bugün daha iyiler canım küçüğün ateşi düştü nihayet ama huysuzluk başladı
Peki canım zaten listede değil aday listesindeydin listede daha önce izne ayrıldığını beyan etmiştik. Böyle kalsın
Daha sonra tekrar takımlarda yarışmak istersen istediğin takımdan devam edebiliyorsun
Sevgiler
Senden değerli bişey yok
Kendini sev kendine değer ver seni kıran yıpratan şeyleri önce göz ardı et sonra gerekirse hayatından uzaklaştır.
Önce kendin için bişeyler yapmaya çalış. Kendine zaman ayır. Kendine zaman ayırmaktan kastım kuaföre git alış veriş yap falan değil. Kişisel gelişimine eğitimine zaman ayır. Gelecek planlarını gözden geçir. Alternatif planların olsun.
Affedilmeyecek şeyleri de affetme. Sadece zamana bırak ve zamanı iyi kullan. Bilmem anlatabildim mi
Sevgiler
Onun icin kendimi uzmuyorum artık...sorun kv mi peki ? eger oysa cidden boşver kendini üzme bos yere
Evet canim güçlü olmaktan başka çarem yok zaten ...Yarının hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar yemeyi içmeyi kestiniz mi
@bi-zuzu geçtiğimiz haftayı telafi edebildin mi
@tobosoludulcinea
Sen ne durumdasın canım
@segus çakma isveç diyeti umarım işe yarar
@kayacans
Senden umutluyum canım nasıl gidiyor
Silent Scream sen iyi olduğun sürece zorlukları aşman daha kolay olur.
SchonerDuft canım aslında bu diyetle 1,5 kilo vermen gerekiyordu bi sorun oldu bi yerde diye düşünüyorum yarın tartıdan sonra detayları konuşalım pazar günü revize edelim listeyi
Gayet iyi bebegmYarının hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar yemeyi içmeyi kestiniz mi
@bi-zuzu geçtiğimiz haftayı telafi edebildin mi
@tobosoludulcinea
Sen ne durumdasın canım
@segus çakma isveç diyeti umarım işe yarar
@kayacans
Senden umutluyum canım nasıl gidiyor
Silent Scream sen iyi olduğun sürece zorlukları aşman daha kolay olur.
SchonerDuft canım aslında bu diyetle 1,5 kilo vermen gerekiyordu bi sorun oldu bi yerde diye düşünüyorum yarın tartıdan sonra detayları konuşalım pazar günü revize edelim listeyi
Dün bende öyleydim şimdi geçtiYarin icin cok heyecanliyim
Cumalari seviyrm :)
Hurma ve leblebi çok olmuş onun dışında gayet iyiİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 6 adet siyah zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, bir ince dilim varil peyniri, bi kup bryaz peynir
Ara ogun 1o:30
TarcınLi sut
Iki hurma
Beya leblebi
Oglen 12:30
15 tane sarma
Bır kase yogurt
Ara öğün 15:30
Bir kupa balli ihlamur
Iki tane hurma
Leblebi
Aksam 18:00
Coban salata
Bi parca ekmek
Bamya
Uc kasik pilav
Bi kasik taze fasulye
Iki dilim karpuz
Ara ogun 21:00
Yok
Notlar:
Cuma kilo:73.550
Güncel kilo: 73.250
Haftalık hedef: -600
Hedefe kalan: -300
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
3. Hafta:-1050
Bu hafta :-300
Toplam kayip:11.650
Ana hedefe kalan:4.250
Ben biraz yürüdüm bugün zaten yogam 5 tekrara çıktı sağlam yoruyor adamı Su an 69.50 çıkıyorum sabaha 1.5 iner diye umuyorumAkşam biraz hareketli geçsin kızlar dikkat te ettiysek tartıdan korkmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?