Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin diyelim o zaman ulaşırsın tabi hedefine bu genç yaşları kilonun gölgesinde bırakmamak gerek
Sen takımdan izinli mi ayrılmıştın ne zaman ayrıldığını hatırlıyor musun
Hoşbulduk.nasıl yazılmıştı bilmiyorum. Ekim sonlarıydı ayrıldığımda. Umarım bu yaşlarda fit olurum :)

Hoşbulduk.nasıl yazılmıştı bilmiyorum. Ekim sonlarıydı ayrıldığımda. Umarım bu yaşlarda fit olurum :)
541. Etapta 63 civarı bildirimsiz izne ayrılmışsın. Aday listesinde devam edeceksin canım 63 kiloya gelene kadar

Nilar aday listesinde de olsan önemli olan motivasyon ama senin iyi kilo vereceğine inanıyorum takımada destek olurdun. Yine bakarım kurallara tekrar

Hımm bıldırımsız mı olmuş :)) tamam aday yarışmak umarım zor olmaz 63ede çok var
Canım aldığın kilo %5 ten büyük olduğu İçin takıma dönebiliyorsun fakat girdiğin hafta yüzden -14 civarı olup 40 a bölünür -0,35 falan yapar. Tamam canım yarını es geçelim önümüzdeki hafta takım arkadaşlarına tam destek ver herkes kilo versin ki senin eksi girişin genel durumumuzu çok etkilemesin.
Birde en önemli nokta takıma zaman ayırmak menü paylaşmak ve birbirimize destek olacak görüş ve yorumlar bildirmek.(cuma bildirim zorunluluğunu hatırlatmıyorum bile) Daha önce yarıştığın İçin biliyorsun ama hatırlatmak istedim
Bunlara disiplinli biçimde uyabilecek misin

Teşekkür ederim canim anladim ❤

Evet canim güçlü olmaktan başka çarem yok zaten ...

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 6 adet siyah zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, bir ince dilim varil peyniri, bi kup bryaz peynir

Ara ogun 1o:30

TarcınLi sut
Iki hurma
Beya leblebi

Oglen 12:30
15 tane sarma
Bır kase yogurt

Ara öğün 15:30

Bir kupa balli ihlamur
Iki tane hurma
Leblebi

Aksam 18:00

Coban salata
Bi parca ekmek
Bamya
Uc kasik pilav
Bi kasik taze fasulye
Iki dilim karpuz
Ara ogun 21:00
Yok

Notlar:

Cuma kilo:73.550
Güncel kilo: 73.250
Haftalık hedef: -600
Hedefe kalan: -300

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
3. Hafta:-1050
Bu hafta :-300

Toplam kayip:11.650
Ana hedefe kalan:4.250

Gayet iyi bebegm
Ac geziyrm :)

Bende menümü yazayım
Sabah
Soğanlı omlet 1 yumurtadan
1.dilim tam buğday ekmeği
Üstüne
2.incir
Ara
1.kutu.probiyotik yoğurt
Öğlen
Domates
Salatalık
Ara
armut
Akşam
3 yk kadar yeşil fasulye
2.yk yoğurt
1.salatalık
1.domates
Ara
1.incir tatlı krizim tutmuştu süt almayı unuttum yatmadan içecektim
Su 2lt yi geçti

Hurma ve leblebi çok olmuş onun dışında gayet iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…