Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi iyi masallahi var kontrole gitmistim nst ye gonderdi ilk defa girdim ne guzel seymis o kalp atislarini duydum
Güzel tabi bebeği hissettiren herşey güzel
Stres varmı bebişte ayyyyy çok özendim ya benim hamilelik zamanım gelmiş

Yaa maasallah kuzum sana okadar isi yapıyosun yetistiriyosun yorulmamak elde degil okurken sırtımdan terler aktıben gicbisey yapmadan evdeyim cocuk ev işi yemek hicbirisine yetemedigim gibi yorgun ve uykusuzum . Evde heryer heryerde sen atomkarınca gibisin maasallah

Sağlıklımı acaba çok fazla çunku benımde. Şok dıyet yapasım var ama gözümü korkutuyor

Evet ya hiç hareket yok takımda
Ne yapmalı acaba
@tgb1907 yi özledim
Bende özledim valla onu irşeyde pylaşmıyor göremiyorum döndü mü diye . valla taze kan diyorum sayı azaldı böyle giderse bende 2 3 haftaya mezun olurum. listede 9 kişi olduk gerçi bugun bilemiyorum
Ayy iyiymiş kuzu senin adina cok sevindim,bende uc gundur sebze agirlikli beslendim ama devam ederim bakalim ins.bu hafta su 75 ten kurtulmak istiyorum artik..
sabah ne yedin ben süt ürünlerrinen yoğurt yiyorum 1 çay bardağı yarım yağlı süt peynir de yok
yok ya ne boşu bir sürü iş yaapıyorum buranın arasında
Valla bende anlamadim kizlar doktora gittim bebek kilo alms demek ona gidiyo yediklerm bayada yiyorm aslinds

ebek alsında sen alma çok tabi bebekte çok kilolu olmasın sağlıklı olsun yeter

hayırlı aksamlar bugunki menumu paylasmak istedim
8.30 2 adet yumurta haslaması, domates,peynir,salatalı
10.30 1 bardak süt ve 1 tarcınlı armut
12.45 sehriye çorba çoban salata fırında tavuk
15.00 1 kase yogurt ve 3 adet gul kurusu kayısı
17.00 1 porsiyon tavuk ızgara ve yeşillik ben bu gunu tamamladım
gun boyu 2,5 litre su içtim 1 litre daha içerim

Ben görmedim canım bi bakayım
kuzum senin 3oğlan mı vardı :
emin misin zamanını geldiğiniiiiiiiinnnnnnnnnnn
3 oğlan canım sen söyleyince hatırladım
Bitti başka yok artık dinleneyim ben
3 tane değilmi sizin yaş kaç 45 e kadr oluyor heralde :) gerçi adet olayına bağlı
Son bebek 11 aylık daha adet olmadım ama yapamam artık işin gırgırı bu benim için.
Ama keyifli hamilelik süreçlerinden geçtim her hamile gördüğümde mutluluğu düşer içime

Güzel tabi bebeği hissettiren herşey güzel
Stres varmı bebişte ayyyyy çok özendim ya benim hamilelik zamanım gelmiş
Stres degilde yorulms kalp atislari baya yuksekti ranevuya yetismek icin biraz hizli yurümustmdeee
Yap hemen bi tane ustalik eserin olur buda

Ben 4 kilo dogmusum kuzu esimde tombul bi bebekmis bakaym ama bnm3.5 fln bekliyorm galiba

Stres degilde yorulms kalp atislari baya yuksekti ranevuya yetismek icin biraz hizli yurümustmdeee
Yap hemen bi tane ustalik eserin olur buda
Ustalık eserime gücüm kalmadı canım
Olanlarla idare etcez artık
Allah olanlara sağlıklı uzun ömürler versin

Bugünkü menüyü yazayım
08:00
2 kaşık lorlu omlet
1 tatlı kasigi recel
Domates salatalik
2 dilim çavdar ekmeği

13:00
2 kaşık karabugdayli semizotlu yogurt
1 dolu kase

17:00
4 kaşık barbunya yemeği
Az yogurt

Acikirsam süt içerim ..
Su 2 lt anca oldu
Spor 30 dk lesli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…