- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.941
Hastanedeydimm kuzuuum bide e bebekte indirim varms oraya gittim deli cesaretiyle
Bebişe yarasın :) cinsiyeti neydı canımValla bende anlamadim kizlar doktora gittim bebek kilo alms demek ona gidiyo yediklermbayada yiyorm aslinds
Ah amin ona yarasin da saglikla gelsin :) irkeekkkBebişe yarasın :) cinsiyeti neydı canım
Amin inşallah .. erkek demek Allah hayırlı evlat eylesınAh amin ona yarasin da saglikla gelsin :) irkeekkk
Hayirli olsun lar hem bize hem kendilerine hem vatanimiza milletimize insallah rabbim onlarida hayirlarla karsilastirsin malum devir kötu..Amin inşallah .. erkek demek Allah hayırlı evlat eylesın
Herşey yolundadır umarım bebişimiz iyi miHastanedeydimm kuzuuum bide e bebekte indirim varms oraya gittim deli cesaretiyle
Iyi iyi masallahi var kontrole gitmistim nst ye gonderdi ilk defa girdim ne guzel seymis o kalp atislarini duydumHerşey yolundadır umarım bebişimiz iyi mi
Güzel tabi bebeği hissettiren herşey güzelIyi iyi masallahi var kontrole gitmistim nst ye gonderdi ilk defa girdim ne guzel seymis o kalp atislarini duydum
Yaa maasallah kuzum sana okadar isi yapıyosun yetistiriyosun yorulmamak elde degil okurken sırtımdan terler aktıSanirim siz bos duruyonuzsabahtan beri kosturuyorum totomu yeni koydum yere biraz dinleneyim annemgile gidecegiz dayimgile cig kofte yapacakmisiz acikmislar cocuklarda orda benim pertim cikti gerci annem bendende cok yoruldu,sabah bi kasa seftali aldim erkek kardesime recel yapacim seftaliyi soy dogra seker doktum bi 6 saat sonra kaynatacagim ama sırtım belim agriyor gii yoruldum
kuzum senin 3oğlan mı vardıGüzel tabi bebeği hissettiren herşey güzel
Stres varmı bebişte ayyyyy çok özendim ya benim hamilelik zamanım gelmiş
3 tane değilmi sizin yaş kaç 45 e kadr oluyor heralde :) gerçi adet olayına bağlıGüzel tabi bebeği hissettiren herşey güzel
Sağlıklımı acaba çok fazla çunku benımde. Şok dıyet yapasım var ama gözümü korkutuyorAy kizlar takimlara bakıyordum 5 ci takimda toplight miydi 4,5 kg vermis kabak detoksuyla aksamlari semiz otu yemegi yemis maşallah azmine yaa listede degilmis,bende dayanabilirmiyim acaba bu pazartesiden baslasam.. katilmak isteyen olursa beraber yapsakdrdotty sence sagliksiz olurmu
Bende özledim valla onu irşeyde pylaşmıyor göremiyorum döndü mü diye . valla taze kan diyorum sayı azaldı böyle giderse bende 2 3 haftaya mezun olurum. listede 9 kişi olduk gerçi bugun bilemiyorum
sabah ne yedin ben süt ürünlerrinen yoğurt yiyorum 1 çay bardağı yarım yağlı süt peynir de yokAyy iyiymiş kuzu senin adina cok sevindim,bende uc gundur sebze agirlikli beslendim ama devam ederim bakalim ins.bu hafta su 75 ten kurtulmak istiyorum artik..
yok ya ne boşu bir sürü iş yaapıyorum buranın arasındaSanirim siz bos duruyonuzsabahtan beri kosturuyorum totomu yeni koydum yere biraz dinleneyim annemgile gidecegiz dayimgile cig kofte yapacakmisiz acikmislar cocuklarda orda benim pertim cikti gerci annem bendende cok yoruldu,sabah bi kasa seftali aldim erkek kardesime recel yapacim seftaliyi soy dogra seker doktum bi 6 saat sonra kaynatacagim ama sırtım belim agriyor gii yoruldum
Valla bende anlamadim kizlar doktora gittim bebek kilo alms demek ona gidiyo yediklermbayada yiyorm aslinds
Ben görmedim canım bi bakayımAy kizlar takimlara bakıyordum 5 ci takimda toplight miydi 4,5 kg vermis kabak detoksuyla aksamlari semiz otu yemegi yemis maşallah azmine yaa listede degilmis,bende dayanabilirmiyim acaba bu pazartesiden baslasam.. katilmak isteyen olursa beraber yapsakdrdotty sence sagliksiz olurmu
3 oğlan canım sen söyleyince hatırladımkuzum senin 3oğlan mı vardı:
emin misin zamanını geldiğiniiiiiiiinnnnnnnnnnn
Son bebek 11 aylık daha adet olmadım ama yapamam artık işin gırgırı bu benim için.3 tane değilmi sizin yaş kaç 45 e kadr oluyor heralde :) gerçi adet olayına bağlı
Stres degilde yorulms kalp atislari baya yuksekti ranevuya yetismek icin biraz hizli yurümustmdeeeGüzel tabi bebeği hissettiren herşey güzel
Ben 4 kilo dogmusum kuzu esimde tombul bi bebekmis bakaym ama bnm3.5 fln bekliyorm galibaBende özledim valla onu irşeyde pylaşmıyor göremiyorum döndü mü diye . valla taze kan diyorum sayı azaldı böyle giderse bende 2 3 haftaya mezun olurum. listede 9 kişi olduk gerçi bugun bilemiyorum
sabah ne yedin ben süt ürünlerrinen yoğurt yiyorum 1 çay bardağı yarım yağlı süt peynir de yok
yok ya ne boşu bir sürü iş yaapıyorum buranın arasında
ebek alsında sen alma çok tabi bebekte çok kilolu olmasın sağlıklı olsun yeter
Ustalık eserime gücüm kalmadı canımStres degilde yorulms kalp atislari baya yuksekti ranevuya yetismek icin biraz hizli yurümustmdeee
Yap hemen bi tane ustalik eserin olur buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?