Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ovvv cok fena olmus bu menu

Probisss

Akşam üzeri k babamla tam 5000adım attık
Doğanın bağrında çam kokusu eşliğinde tatlı muhabbetimizle ter attık
Güzel bir gündü
Yediklerime çok çok dikkat etmedim ana mutluyum incelediğimi yağ yaktığımı hissediyorum
Sabah sporunu heyecanla bekliyorum
Herkese bol sporlu dikkat etmeli Günler
Cumaya 73 ü görmek hayalim
Olur mı bilmem ama çabalıyorum vicdanım da içim de rahat şükürler olsun

Evet abla öyle gidiyordum ama sanırsam sadece şeker keserek gideceğim doktorla görüştüm şimdi ilaç tedavim olacak o yüzden sıkıntı yaratabilir dedi şekersiz gitmek en iyisiymiş işte hazır gıda paketli ürün şeker mümkün olduğunca unlu gıdalar falan onları keseceğim artık

Son düzenleme:
Öğle baya iyi olmuşBen olsam hiç dayanamazdım o duruma göre yine iyiAma telafi edilebilir iç rahatlığı önemli malum

Öğle baya iyi olmuşBen olsam hiç dayanamazdım o duruma göre yine iyiAma telafi edilebilir iç rahatlığı önemli malum
Bende dayandığımdan değil kızım müsade etmedi yememe kafede yaptılar, açık hava sıcak kalabalık bebiş çok huysuzlandı yoksa benimde yeme konusunda iradeli oldugum soylenemez geldigim gibi tok karna tartildim az yedimya hemen kilo vermismiyim diye) sonuç husran dogal olarak

Ovvv cok fena olmus bu menu

Probisss
Bitanecik onuda yemem ayri hikaye:) gece eşim çikarmış yemiş 10 lu paketlerden kalan bir tane tezgahta duruyodu kızım kaptı hemen ben uyku sersemi mama yapmaya calisirken hoop yemeye koyuldu sırf o yemesin diye ben yedim elimi bile sürmeden minikkusumun elinden alamadigim icin ısırarak tukettim bisey olmaz masum bi kacamak dabah erken yakarım diye istahla yedim...

İnceldigini hissetmen cok guzel.. insan bi hafifliyo..babanla doğa yuruyusunu kıskandim valla biz ayri sehirlerdeyiz yilda iki uc kez gorusebiliyoruz yuruyus yapacak zaman bile olmuyo cogu kez.. neguzel bol bol yap maasallah size baba kiz ..

umarım halledersin canım ayrıca otel evden daha iyi değil mi rahatlık falan
Aslında ben tek olsam tabiki otel iyi derdim. Ama çocuklarım var. Ben onlara kendi evimde pişirip yedirmediğim zaman çamaşırlarını kendi deterjanlarıyla yıkayıp ütülemediğim zaman huzursuzum. 11 aylık bebeğim emekliyor onu otel odasında benden önce 1000kişinin kullandığı yerde nasıl emekleteyim? Büyük oğlan sürekli boyalı şekerli su içiyor sözde kokteyl
Şimdi evimiz olsaydı 1 hafta 10 gün tatil yapıp evimize dönseydik yaz okuluna gönderseydim futbol okuluna gönderseydim , ortancayı oyun gruplarına götürseydim sabah uyanıp keklerini kurabiyelerini pişirseydim küçük oğlan sehpadan koltuğa kadar küçük adımlar atsaydı.
Bahçede mangalımızı yaksak arkadaşlarımızı davet etsek, her banyoya girdiğimde eskiden burda kimler yıkandı diye düşünmesem ne güzel olurdu.
Dışarıdan bakınca “çocuklarla yeyip içip eğleniyoruz ne güzel” deniyor annemde öyle söylüyor “ne güzel işte rahatına bak dert eğme” diyor ama göründüğü kadar rahat olmuyor. Herşey dozunda güzel
Jumeirah Bodrum da kalıyorum burası Kundu Belek gibi Antalya’nın en iyi bölge otellerinden bile üst sınıf bir yer aslında ama bizim yaşam şeklimiz içinde otelde yaşamak zor ve sıkıntılı

Afiyet olsun canım benim kahvaltı öncesi abur cuburdan kızını kurtarmışsın ama kocanı kurtaramamışsın 10 lu paketin 9 tanesini yemiş mi

Afiyet olsun canım benim kahvaltı öncesi abur cuburdan kızını kurtarmışsın ama kocanı kurtaramamışsın 10 lu paketin 9 tanesini yemiş mi
Yok uykusersemi yedigi icin birini tezgaha dusurmus almamis 3 4 tane yiyip cekmeceye koymus.. nasıl bi aclikla saldirdiysa artik garibim.. evde yemek yapan bi eşi yokki bugun de aksam acıktı diye markete gidip et falan alip yemek yapt

Bende de var bi enerji aksam yemegi gec oldu diye gec yatayim dedim ama uykum kactikca kaciyo. Sabah erken basliyo gun uyumam lazım cook optm hepinizi telefonu elimden birakmazsam 2 3 te ancak uyurum sabaha zombi olarak hayatima devam etmemek icin kacayım ben musadenizle

Ne güzel enerjini neye borçluyuz cicim
Sağ-salim varın 1 2 saat geç olsun canım.
Tibet yogasina borçluyum sanırım önceden baş ağrım oluyordu şimdi düzeldi ağrılarım birde tok halim ile 68.70 çıktım ona borçluyum kilo vermenin hazzını unutmuşum

haklısın canım böyle anlatınca hakverdim çocuklarla ev harici çok zor insan başşka bi evde bile rahat edemiyor ki otel bu sene bizim tatil planları seneye ertelendi sırf çocuk için gitsek bile bişey anlamayacağız dedik bide sürekli zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…