- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.081
Kuzum yaaa çok üzüldüm böyle olmasına adam da ayıp etmiş satmicaksan çağırma ne o öyle hareketler hakkınızda hayırlısı olsun canımEşyalarımı topluyorum ve hemen Ankara’ya dönüyorum. Abimin İncekteki evini kendimize göre hazırlarım daha sonra istediğimiz gibi bir yer bulununca geçerim. Bu evsiz psikolojisi beni çok yordu. Ayrıca ev konusunda ısrarcı olduğum İçin şu an çok üzgünüm eşimin sesi kötü geliyordu yazık. Adama çok bozulmuş. Babam ev sahibinin üstüne yürümüş ayıp değil mi yaptığın demiş ve ortamı sakinleştirmek yine eşime kalmış. Yola çıkarım birazdan gece bakarım takıma yarın şartlar uygun olursa yine gelir bakarım kızlar. Hepinize sevgiler
Hayırlı gelecekse her dileğiniz gerçek olsun.
Kuzum yağ yakması için değil çakra açmak içinn yapıyorum yogayı. Spor yapacaksam sabah saatlerinde yapmam lazım yoga ile beraber yapmamak gerekiyorKarnonhidrat yedigimizde enerjiye cevirir sabahlari 1 dilim ekmek oglen 2 kasik makarna vb. Karbonhidrat kesin yiyin ve sporu 5 dk dgl 30 dk en az yapin 5 dkda ancak vucut isinir yag yakmak icin cok az bi sure
yok canım emzirmiyorum sabah ki yediğimi öğlen kapatırım diye düşünmüştüm öğlende hastaneye gitmemiz gerekti olmadı maalesefCanım emzırıyomusun oyleyse eger cok bu menu
var canım ama yok huysuzluğuna faydası yok durmuyo valla memnun edemiyorum sürekli bi mızırdanma en çok ihtiyacım olan sey sabır buaraCanım dıslerıne jel de alabılırsın bız cok rahat ettık cok agrıdıgında jel surduk
drdotty hayırlisı olsun kuzum nasip degilmis demekki orasi. Insallah yeni evinj icine sinecek sekilde hazirlarsin.
Turkuaz07 Allah bol bol sabır versin benim ki de ayni 1 yaşinda sendromlara tutuldu bana çok duştu surekli kucagimda olmak istiyo ayrica oto koltugundan baska biyerde uyumuyo uyku saatlerinde hoop hazirlanip yollara bezi mamasi kiyafetleri oyuncagò derken birde yakıtı çıktı
Silent Scream kuzum seninkilerde bi enteresan ne demek cocugu alıp gitmek saygisizlik baska bisey degil insan bi arar izin ister
SchonerDuft bu yogayi yaparken uykun gelmiyomu kuzu pilates bile beni bayiyo
Arkadaşlar ev sorunumuz bugün netleşti. Ev sahibi eşime şu anki iş pozisyonu nedeniyle “memleketi yediniz benimle 150.000 Euro pazarlığı ediyorsunuz benden 150.000 Euro kesmedende ödersiniz bu paralar size koymaz” demiş. Eşim deliriyordu , az önce telefonda konuştuk. Bende çok sinirlendim ama yapacak bişey yok bazı insanlar böyle oluyor işte. Tam oldu demiştik adam kendisi arayıp davet etti satışımızı yapalım size yakışır bu ev dedi. Pazarlıktaki konuşma şekli delirtmiş eşimi. Bitti yani bitti.
İşte böyle konuşmasını bilmeyen insanlar çok fazla siz yinede moralinizi bozmayın abla belki daha iyisi çıkar karşınıza hayırlı böyleymiş artıkEşyalarımı topluyorum ve hemen Ankara’ya dönüyorum. Abimin İncekteki evini kendimize göre hazırlarım daha sonra istediğimiz gibi bir yer bulununca geçerim. Bu evsiz psikolojisi beni çok yordu. Ayrıca ev konusunda ısrarcı olduğum İçin şu an çok üzgünüm eşimin sesi kötü geliyordu yazık. Adama çok bozulmuş. Babam ev sahibinin üstüne yürümüş ayıp değil mi yaptığın demiş ve ortamı sakinleştirmek yine eşime kalmış. Yola çıkarım birazdan gece bakarım takıma yarın şartlar uygun olursa yine gelir bakarım kızlar. Hepinize sevgiler
Hayırlı gelecekse her dileğiniz gerçek olsun.
Yuh artıkOh canim iyi olsunlar meme daha tatli geliyordur :)benim gittiğim yol yol değil de mecburen gidiyorum ..kız iyi uyu uyandık oglan sabah dedesiyle carsiya gitmişti ( ben izin vermedim ama babası sagolsun beni takmadığı için gonderdi)ordan amcasiyla alanyaya gitmiş bize sormadan kaynim götürmüş onun sinirini yaşıyorum sabahtan beri
Aslında evi satmak İçin çağırıyor batmış bir iş adamı bu Allah kimseyi düşürmesin. Ülkedeki siyasi durumların onu batırdığını düşünüyor. Ve eşime sarıyor. Eşim onun haddini bildirmeyi bilirdi ama yanında babam olduğunda sesini bile yükseltemedi. Zaten akşam konuşalım diye ayrılmış yanından bende babamı aradım bırakmasın akşam diye yoldayım zaten gece yanında olurumKuzum yaaa çok üzüldüm böyle olmasına adam da ayıp etmiş satmicaksan çağırma ne o öyle hareketler hakkınızda hayırlısı olsun canım
Kuzum yağ yakması için değil çakra açmak içinn yapıyorum yogayı. Spor yapacaksam sabah saatlerinde yapmam lazım yoga ile beraber yapmamak gerekiyor
Evet canim bu yaptıkları en iyi şey diyebilirim ...daha neler nelerdrdotty hayırlisı olsun kuzum nasip degilmis demekki orasi. Insallah yeni evinj icine sinecek sekilde hazirlarsin.
Turkuaz07 Allah bol bol sabır versin benim ki de ayni 1 yaşinda sendromlara tutuldu bana çok duştu surekli kucagimda olmak istiyo ayrica oto koltugundan baska biyerde uyumuyo uyku saatlerinde hoop hazirlanip yollara bezi mamasi kiyafetleri oyuncagò derken birde yakıtı çıktı
Silent Scream kuzum seninkilerde bi enteresan ne demek cocugu alıp gitmek saygisizlik baska bisey degil insan bi arar izin ister
SchonerDuft bu yogayi yaparken uykun gelmiyomu kuzu pilates bile beni bayiyo
Ev sorunum uzun hikaye canım. Yazmıştım uzun uzun sildim böyle ulu orta detaylar yanlış olabilir bizim için kuzum.ev sorununuz mu var canım bilmiyorum hayırdır? eşin ne işi yapıyor merak ettim buarada
Sporsuz olmaz kuzum diyetine uygun mu bu liste bazı besinleri çıkararak gidiyordun senHerkese merhaba
(1/30) 28.07.18 Menüm
KALKINCA (09.30)
-1 büyük bardak su
KAHVALTI (10.30)
-2 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim tulum peynir
-5 tane yeşil zeytin
-Domates, salatalık, yeşil biber
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim ekmek
- 1 fincan yeşil çay
ARA (15.30)
- 5 tane eti form
- salatalık
- 1tk kuru üzüm
AKŞAM (19.00)
- 6kaşık makarna
- Cacık
ARA.(20.30)
-sade Türk kahvesi
- 1 bardak şekersiz çay
- maden suyu
SU
-2.5 lt
SPOR
- 10 dk sabah yogası
- 45 dk yürüyüş (tempolu+ koşu)
- 5 dk hareket (squat, mekik...)
Güncel kilo: 61.2
Şuraya 1 aylık hedef koyuyorum 57
Bölge ölçülerimide aldım 1ay sonra ile karşılaştırcam bu sefer sıkı tutmam gerektiğini anladımsaatleri Bi yazıp bakayım dedim bugün öylesine Ne kadar farkediyo diye
Bugün de o makarna olmadı biliyorumAma işte evde Ne pişerse o kontrol etmeye çalışıyorum sırf onu yakam diye akşam namazından sonra spor yapicim uzun süredir yapmıyorum artık başlamak lazım sonrada yatar uyurum heralde yorulacağım için bu aralar aşırı dinlenmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum çok bedenden düştüm çok
İnşallah canım hayırlısı olsundrdotty cim böyle kendini bilmez insanlar bolca bulunuyor maalesef..inşallah kalbine göre bi ev denk gelir düzenini kurtarsın canim.Rabbim yardımcınız olsun ❤
Tebrik ederim canım gerçekten sabırlıymışsın. Protein (süt ürünleri yumurta et)
sebze
Meyveler
Karbonhidrat (1 dilim ekmek)
Karbonhidrat olarak 1 dilim ekmek dışında bişey görmedim. Bakliyat ürünlerini yemedin sanırım.
18:00 e kadar yeme işini bitirdin ve 11 de yattın. 5 saat var bu araya hiçbir öğün koymadın mı
İlk zamanlar baş ağrısı bitkinlik oldu mu ne kadar sürdü kaç yaşındasın
Sendeki bilgiler biz altın gibi şimdi
Çok haklısın canım yoğurdu evde mayalamak en doğrusuBakliyat koymak isteyenler oglen ana menude yiyebilir canim oglen selbest ogun gibi yemekten istedikleri kadar yesinler ister sebze ister et spordan bikkinlik gelmemesi adina yemekte lazim 6 dan sonra evet yemiyorum 5 saat ama oldu cok aciktim bir kase yogurt icerisine yeaillik yiyorum bagirsaklarida calistiriyor ama yogurdu siz yapin yapma imkaniniz var ise yoksa digerlerinede seker katiyorlar
Tekrar hosgeldin canim makarna biraz cok olmuş ama telafi edersinHerkese merhaba
(1/30) 28.07.18 Menüm
KALKINCA (09.30)
-1 büyük bardak su
KAHVALTI (10.30)
-2 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim tulum peynir
-5 tane yeşil zeytin
-Domates, salatalık, yeşil biber
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim ekmek
- 1 fincan yeşil çay
ARA (15.30)
- 5 tane eti form
- salatalık
- 1tk kuru üzüm
AKŞAM (19.00)
- 6kaşık makarna
- Cacık
ARA.(20.30)
-sade Türk kahvesi
- 1 bardak şekersiz çay
- maden suyu
SU
-2.5 lt
SPOR
- 10 dk sabah yogası
- 45 dk yürüyüş (tempolu+ koşu)
- 5 dk hareket (squat, mekik...)
Güncel kilo: 61.2
Şuraya 1 aylık hedef koyuyorum 57
Bölge ölçülerimide aldım 1ay sonra ile karşılaştırcam bu sefer sıkı tutmam gerektiğini anladımsaatleri Bi yazıp bakayım dedim bugün öylesine Ne kadar farkediyo diye
Bugün de o makarna olmadı biliyorumAma işte evde Ne pişerse o kontrol etmeye çalışıyorum sırf onu yakam diye akşam namazından sonra spor yapicim uzun süredir yapmıyorum artık başlamak lazım sonrada yatar uyurum heralde yorulacağım için bu aralar aşırı dinlenmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum çok bedenden düştüm çok
Ev sorunum uzun hikaye canım. Yazmıştım uzun uzun sildim böyle ulu orta detaylar yanlış olabilir bizim için kuzum.
Evsizim özetle ev eşya yatak yorgan hiçbişeyim yok
Oteldeyim 1 ayı geçti Bodrum’da
Şimdi yoldayız durumlara bakayım bi ara gelir eşyalarımı toplarım
Eşim siyasette mesleğini yapıyor. Para piyasaları ve kitle yönetim uzmanlığı onun işi Amerika’da bir bankadan buraya özel bi teklifle geldik. 15 senedir de bi sorun yaşamadık şükür. Bu ev sorunu biraz benden kaynaklandı açıkçası. Pazartesi herşeyi halledeceğim.
Sporsuz olmaz kuzum diyetine uygun mu bu liste bazı besinleri çıkararak gidiyordun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?