Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum yaaa çok üzüldüm böyle olmasına adam da ayıp etmiş satmicaksan çağırma ne o öyle hareketler hakkınızda hayırlısı olsun canım
Karnonhidrat yedigimizde enerjiye cevirir sabahlari 1 dilim ekmek oglen 2 kasik makarna vb. Karbonhidrat kesin yiyin ve sporu 5 dk dgl 30 dk en az yapin 5 dkda ancak vucut isinir yag yakmak icin cok az bi sure
Kuzum yağ yakması için değil çakra açmak içinn yapıyorum yogayı. Spor yapacaksam sabah saatlerinde yapmam lazım yoga ile beraber yapmamak gerekiyor

drdotty hayırlisı olsun kuzum nasip degilmis demekki orasi. Insallah yeni evinj icine sinecek sekilde hazirlarsin.
Turkuaz07 Allah bol bol sabır versin benim ki de ayni 1 yaşinda sendromlara tutuldu bana çok duştu surekli kucagimda olmak istiyo ayrica oto koltugundan baska biyerde uyumuyo uyku saatlerinde hoop hazirlanip yollara bezi mamasi kiyafetleri oyuncagò derken birde yakıtı çıktı
Silent Scream kuzum seninkilerde bi enteresan ne demek cocugu alıp gitmek saygisizlik baska bisey degil insan bi arar izin ister
SchonerDuft bu yogayi yaparken uykun gelmiyomu kuzu pilates bile beni bayiyo

aayy çok zor yaa gerçekten insan evlat dışında başka bişeye bu kadar sabredemez

ev sorununuz mu var canım bilmiyorum hayırdır? eşin ne işi yapıyor merak ettim buarada

Herkese merhaba
(1/30) 28.07.18 Menüm
KALKINCA (09.30)
-1 büyük bardak su
KAHVALTI (10.30)
-2 tane haşlanmış yumurta
-1 dilim tulum peynir
-5 tane yeşil zeytin
-Domates, salatalık, yeşil biber
- 2 tane ceviz
- 1.5 dilim ekmek
- 1 fincan yeşil çay
ARA (15.30)
- 5 tane eti form
- salatalık
- 1tk kuru üzüm
AKŞAM (19.00)
- 6kaşık makarna
- Cacık
ARA.(20.30)
-sade Türk kahvesi
- 1 bardak şekersiz çay
- maden suyu
SU
-2.5 lt
SPOR
- 10 dk sabah yogası
- 45 dk yürüyüş (tempolu+ koşu)
- 5 dk hareket (squat, mekik...)
Güncel kilo: 61.2

Şuraya 1 aylık hedef koyuyorum 57
Bölge ölçülerimide aldım 1ay sonra ile karşılaştırcam bu sefer sıkı tutmam gerektiğini anladım saatleri Bi yazıp bakayım dedim bugün öylesine Ne kadar farkediyo diye
Bugün de o makarna olmadı biliyorumAma işte evde Ne pişerse o kontrol etmeye çalışıyorum sırf onu yakam diye akşam namazından sonra spor yapicimuzun süredir yapmıyorum artık başlamak lazımsonrada yatar uyurum heralde yorulacağım içinbu aralar aşırı dinlenmeye ihtiyacım var gibi hissediyorum çok bedenden düştüm çok

İşte böyle konuşmasını bilmeyen insanlar çok fazla siz yinede moralinizi bozmayın abla belki daha iyisi çıkar karşınıza hayırlı böyleymiş artık

Yuh artık
Allah kolaylık versin canım
Aslında evi satmak İçin çağırıyor batmış bir iş adamı bu Allah kimseyi düşürmesin. Ülkedeki siyasi durumların onu batırdığını düşünüyor. Ve eşime sarıyor. Eşim onun haddini bildirmeyi bilirdi ama yanında babam olduğunda sesini bile yükseltemedi. Zaten akşam konuşalım diye ayrılmış yanından bende babamı aradım bırakmasın akşam diye yoldayım zaten gece yanında olurum

Evet canim bu yaptıkları en iyi şey diyebilirim ...daha neler neler

Bugünkü yediklerim
08:00
1 has.yumurta
Az keçi peyniri
Dom.salat.
2 dilim çavdar ekmeği
Çay

13:30
3 yk has.yeşil mercimekli roka marul salatası
Büyük bardak ayran

18:30
3,4 yk patlıcan ve 3,4 kaşık kabak yemeği
Yogurt
1 dilim kadar çavdar ekmeği

Su 2,5 olur yatana kadar
Spor 20 dk lesli

drdotty cim böyle kendini bilmez insanlar bolca bulunuyor maalesef..inşallah kalbine göre bi ev denk gelir düzenini kurtarsın canim.Rabbim yardımcınız olsun ❤

ev sorununuz mu var canım bilmiyorum hayırdır? eşin ne işi yapıyor merak ettim buarada
Ev sorunum uzun hikaye canım. Yazmıştım uzun uzun sildim böyle ulu orta detaylar yanlış olabilir bizim için kuzum.
Evsizim özetle ev eşya yatak yorgan hiçbişeyim yok
Oteldeyim 1 ayı geçti Bodrum’da
Şimdi yoldayız durumlara bakayım bi ara gelir eşyalarımı toplarım
Eşim siyasette mesleğini yapıyor. Para piyasaları ve kitle yönetim uzmanlığı onun işi Amerika’da bir bankadan buraya özel bi teklifle geldik. 15 senedir de bi sorun yaşamadık şükür. Bu ev sorunu biraz benden kaynaklandı açıkçası. Pazartesi herşeyi halledeceğim.

Sporsuz olmaz kuzum diyetine uygun mu bu liste bazı besinleri çıkararak gidiyordun sen

Bakliyat koymak isteyenler oglen ana menude yiyebilir canim oglen selbest ogun gibi yemekten istedikleri kadar yesinler ister sebze ister et spordan bikkinlik gelmemesi adina yemekte lazim 6 dan sonra evet yemiyorum 5 saat ama oldu cok aciktim bir kase yogurt icerisine yeaillik yiyorum bagirsaklarida calistiriyor ama yogurdu siz yapin yapma imkaniniz var ise yoksa digerlerinede seker katiyorlar

Çok haklısın canım yoğurdu evde mayalamak en doğrusu

Tekrar hosgeldin canim makarna biraz cok olmuş ama telafi edersin

umarım halledersin canım ayrıca otel evden daha iyi değil mi rahatlık falan

İyi akşamlar kızlar
28 temmuz
09.00
Bir sb süt
1 tane probis bugun tek kacamagim olsun sabah olsun az olsun diye yemistim
Kahvaltı 11.00
1 tane tereyaginda yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Az peynir
Öğle 15.00
Arkadaşın bebisinin dogumgunu vardı
Yarım poğaça
3 çatal sütlü tatlı
3 yemek kaşığı şehriye salatası
1 çatal pastanın kreması
1 dilim su böreği

Ara 17.00
1 bardak 2 si birarada nescafe

Akşam 21.00
4 yemek kaşığı orman kebabı
Bol piyaz salata
2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Su 2 lt
Spor terden su olana kadar ev temizligi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…