- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.061
Aynen canım hafta ıcı yapıcam bıseyler sımdı ıstanbul yolundayım.üstüne kabak detoksu yap bir gün dengelersin almazsın geri
1 2 gün benim gibi sebze ağırlıklı mı beslensen kuzum işe yarar mı sende de acaba istersen paylaşayım senle . bende demir folik inositol c e vitamıni b vitaminleri kullanıyorum birde omega 3 içiyorum buna rağmen verdim ve yağdan verdim
Tebrik ederim canım gerçekten sabırlıymışsın. Protein (süt ürünleri yumurta et)Ciddi anlamda ac kalmadan besliyorum ben aşırı yemeyı seviyorum ve engel olamıyordum sabah kahvaltısında kesin protein için yumurta haslayın sütünüz tam yağlı olsun ne kadar protein alırsanız o kadar cok yağ yakarsınız bnm likom fazla yağ oranım suan 18 de önceden 38 den getırdım bu noktaya süt yogurt kefir bunların ara oğünde kesin birini yiyorum veya içiyorm sabah ara öğün öğle yemeği ara öğün aksam yemegini en gec 6 da yapıyorum 6 dan sonraya kalırsa 1 buyuk kase yeşillik ve yogurt ile besleniyorum spordan sonra karbon hidratı sabah 1 dilim ekmekle alıyorum ve aslında yemek ne kadar olursa yıyorum oglen cunku sporda yakacak bişeylere ihtiyac oluyor duzenli spor yapyorum 1 saat yarım saat zumba yarım saat fıtness suyu kesin 3 lıtre içiyorum 3 litreden sonrası böbrekleri yoruyormus canım seker çekmiyor mu cok cekiyor mesela kuru incir.kayısı armut gibi seker agırlıklı meyve kesin yiyorum sekerimi dengeliyorum doktorumun söylediklerine uyuyorum motivasyonum dustugunde eski kilolu fotograflarıma bakıyorum tekrar gaza geliyorum önceki simdiki halimi paylassam cok fark var 21 kilo az degl 6 ayda ve saglıklı vermek sarkma olmadı mesela sporla destekledim
Birileri sanki bana link atacaktıHerkese merhaba
Sabah yogası ve kahvaltıyı tamamladımbiraç geç oldu ama olsun şimdide evi temizleyip bi keyif kahvesi içiyim kaç gündür içmiyorum bugün hep oturmam sanırsam ama evin içinde yürürüm en azından dışarı hiç çıkasım yok zaten sizler nasılsınız
O kabuslar tibettendir canım hafifliyor tekrarlar ilerledikçeGunaydın kızlar hepinize gönlunüzce güzel bir h sonu diliyorum
Ben cok yorgun bitkinim sabah zor kalktim uykumu alamadim kabuslar gondum butun gece biseylerden kaciyodum sanirim yorgunlugumda bununda etkisi var
Bu sabah doyurucu güzel bi kahvaltı yaptim sanirim ogleyi hafif geciririm yemek yerine ara ogün gibi yarindan itibarende kabak detoksuna basliyorum
Spor enerjisini nasıl buldun bende tempolu yapmak istiyorum şimdi sadece yoga yapıyorum günde 5 dk ama güzel ter artırıyorbaska sormak ıstedigin bişey varsa elimden geldigince yardımcı olurum
Bugün düğün vardı dimiAynen canım hafta ıcı yapıcam bıseyler sımdı ıstanbul yolundayım.
Sağol canım iyiler enerji fışkırıyor yine bebelerden.drdotty canim çocuklar nasil oldu ❤
Ay Ay nasıl unutmuşumBirileri sanki bana link atacaktı
Çok guzel uygulamıçsın canım. Makarna pılav ekmek turu şeyler yedınmı yedıysen sınırın kaç kaşık kaç dilimdi
Soyle bakınca az gıbı duruyo ama degıl guzel menun canım afıyet olsun12.00
Ikı kaşık menemen
Bır dılım sucuk
Salatalık kırmızı bıber maydanoz
Ikı dılım ekmk
Bıraz bal
3 dilim peynır
Ara
Bir avuç üzüm
Akşam
Bir buyuk kase bol yeşillikli kısır
Ayran
Spor enerjisini nasıl buldun bende tempolu yapmak istiyorum şimdi sadece yoga yapıyorum günde 5 dk ama güzel ter artırıyor
Canım emzırıyomusun oyleyse eger cok bu menuSabah
2 yumurtadan sucuklu omlet
1.5 dlm c.t ekmek
Oglen
Karisik tost ( hastanedeydik mecburen)
Ve ayran
Aksam yemedim aclik hissetmiyorum
Oh canim iyi olsunlar meme daha tatli geliyordur :)benim gittiğim yol yol değil de mecburen gidiyorum ..kız iyi uyu uyandık oglan sabah dedesiyle carsiya gitmişti ( ben izin vermedim ama babası sagolsun beni takmadığı için gonderdi)ordan amcasiyla alanyaya gitmiş bize sormadan kaynim götürmüş onun sinirini yaşıyorum sabahtan beriSağol canım iyiler enerji fışkırıyor yine bebelerden.
Küçük yemek yemek istemiyor sadece emmek istiyor biraz onunla uğraşıyorum. ( yemek istemiyor ama şu ana kadar 3 ek gıda öğünü yaptırdım)
Sen nasılsın herşey yolunda mı? Kızın nasıl?
Oğlunu göndermiyorsun değil mi öbür tarafa (kv)
Canım dıslerıne jel de alabılırsın bız cok rahat ettık cok agrıdıgında jel surdukAayy onu unuttum bak yarin cok huysuz olmaz eczaneye gidelim alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?