Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Maşallah canım bende istiyordum ama başlayamadım biraz hayatım düzene girsinde inşallah bende başlarım. Kilolarımız yakın olabilir yarın sabah tartılırım ( evden ayrılırken tartıyı almadım diye geri dönmüştüm tartı annemde )
Canım tatil senin ayağının altında zaten. Herkes senin şehrine geliyor tatil için. Hafta sonları plajlara inersin. Ben ilk çocuğumda ilk tatile yanımda tava tencere elektrikli ocak (o zamanlar avent mama makinesini icat etmemişti) şehriye pirinç zeytinyağ offf off yazarken utandım walla. İlk çocukta oluyor işte böylesi takıntılar. Şimdi yapmıyorum.

Ben zaten otele geldiğimiz gün her yeri önce çamaşır suyu ardındanda bulaşık deterjanıyla temizlettim. Tavandaki aplikleri bile sildirdim merdiven getirtip. Allaaaam
Şimdi sana abartmışım gibi geliyor ama otellerdeki virüsleri bilsen az bile yapmışsın dersin. Yerden yaklaşık 160 cmlik mesafeye kadar duvarlarıda sildirdim. Kalitesiz duvar kağıdı kullanmışlar kavlıyor şimdi kağıtlar bizi bi daha almazlar artık

Senin için ideal kilolar 68 67 arası gidip gelsen yeter boyunda var zaten birde ev düzenin oturunca sabah yoga akşam plates yapsan ( iki arka arka olmaz amacı şaşar )
Kilon tam oturur sıkılaşır iyice vücudun

Ama çok pis oluyor en temiz otel bile pis yataklar özellikle herkes uyuyor iyyykk iyi yapmışsın almazlarsa da almasınlar otel mi yok

Senin için ideal kilolar 68 67 arası gidip gelsen yeter boyunda var zaten birde ev düzenin oturunca sabah yoga akşam plates yapsan ( iki arka arka olmaz amacı şaşar )
Kilon tam oturur sıkılaşır iyice vücudun
Evet canım beni boyum ve yaşım İçin bu kilolar normal 70 ve üzeri bozuyor beni.
Yoga Plates bana uyar zaten bahçe oyunlarına başlasak kilo olmayacakta

Evet canım beni boyum ve yaşım İçin bu kilolar normal 70 ve üzeri bozuyor beni.
Yoga Plates bana uyar zaten bahçe oyunlarına başlasak kilo olmayacakta
Hepsi bir arada olunca muhteşem olacak istediğini rahat yersin. Plates tecrübem de olmuştu vücut esnekliğini kazanıyorsun birde trambolin alırsanız bahçeye daha ne olsun . Spor candır

Çok istiyorum trambolin
Safiye vardı takımda hatırladın mı kaçtı sonradan.
O zıplıyordu trambolinde çok özenmiştim. İnşallah ya. Allah çocuklarımın sağlıklı mutlu ve rahat olabileceği imkanları versin. Hiçbirşeyin fazlasında gözüm gönlüm yok

Evet uğramaz oldu ramazandan beri .
Aminnn kuzum.
Burda sahile yapmışlar 2 tane yerle birleşik havalar serinlesin 20 dk kadar spor yapacam orda şimdi çocukların istilası altın da denedin mi hiç trambolin

Çok zor olacak sana git gel yapmak yol yoruyor insanı
Evet canım bugün çok uzun geldi. İyiki şoför vermişler gerçekten çok yorgunum mesafede fazla gelemezmişim
Bu sene herşeyi zor geçirdim hep aksilikler oldu ben hâlâ şu an itibariyle herşey daha iyi olacakmış gibi düşünebiliyorum.

Ankara’ya girdik 15 dk. Sonra evdeyim. Anacığım katmer yapsada yesek
Katmer demeyeydin iyiydi benim yerime de hüplet.
Çok şükür canım senin güçlü kişiliğinin göstergesi umduğun gibi olsun herşey du gibi aksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…