- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.161
Hoşgeldin canım ;Selamdrdotty 31 yaşındayım boyum 168 kilom 66 benimde gruba alırsanız yarın ogunlerimi paylaşmak istiyorumi bu grup sayesinde kendimi daha iyi takip etmiş olurum. Ve düzenli bir şekilde kilo veririm yeni ay ve haftaya diyetle baslamak istiyorum. Grubun kurallarını okudum
Maşallah canım tutmuşsun kendini tebrik ederimDikkat etmeye çalşyrm yemedınde yeyemedn dıyıp duruyolr:) kızımın kekı kaldı şimdi banada kek koymışlr ymıcem
Hoşgeldin canim aramıza.. bol kilo vermeli gunlerimiz olur insallah hamilelik kilosumu fazlaliklar onlar basit gidiyoda kalanlar gitmiyo gibi bendeTesekkur ederimdrdotty 4yillik evliyim öğretmenim. Hedeflediğim kilo ise 58 dediğim gibi bundan sonra sağlıklı bir şekilde beslenme niyetindeyim
Ooo masallah kuzum darisi 66 ya ha gayret bu tempoda gideceginden eminimVeeee 67.90ü gördüm gecikmeli de olsaaa
Yedin mi katmerleri kuzum tatilde kilo almismisin merak ettim.. aldiysanda yakışmıştır sanaAnkara’ya girdik 15 dk. Sonra evdeyim. Anacığım katmer yapsada yesek
Yok cânim neredeee gebelik düşünüyorum diye kilolarıma hiç dikkat etmedim bebek olunca zayıfların dedim ama baktım bebek olmuyor kilolar kalıyor bebek meselesini bir kenara bırakıp zayıflamaya karar verdim. O da kısmet İnşallah olur.Hoşgeldin canim aramıza.. bol kilo vermeli gunlerimiz olur insallah hamilelik kilosumu fazlaliklar onlar basit gidiyoda kalanlar gitmiyo gibi bendedogum kilolarimi attim sayilir 1.5 kilo kaldi sadece zor gitmeye basladi benden
Yok canım ya yapmıyor herkes diyette beni boşa yormayın 77 yaşıma girdim diyor Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesinYedin mi katmerleri kuzum tatilde kilo almismisin merak ettim.. aldiysanda yakışmıştır sana
Olur canım inşallahYok cânim neredeee gebelik düşünüyorum diye kilolarıma hiç dikkat etmedim bebek olunca zayıfların dedim ama baktım bebek olmuyor kilolar kalıyor bebek meselesini bir kenara bırakıp zayıflamaya karar verdim. O da kısmet İnşallah olur.
Ay olsun canim düzenini kurunca verirsin yine sporunuda yaparsın uzulme .oh mis dugun corbasida icilmezmi olsa bende dayanamam :))Kilomu yazıyorum şok geçirmeyin ben sabah bi kriz geçirdim 69,4
Hadi bağalımmmm
Drdotty napsın şimdi hiç engel olamıyorum mide kapasitemin son cc sine kadar dolduruyorum
Kahvaltıdan sonra çocuklara bademli çikolatalı kek yapmıştım 2 dilim yedim daha yiyecektim babamdan utandım. Sonra çocukların payını ayırıp alt kattaki kuzene yolladım. Akşama ekşili etli sarma ve dolma var eşim kişisi düğün çorbası istemiş annem yapıyor şimdi büyük oğlana fajita gibi bişey yapmış dürüm yiicekmiş az önce abim aradı sorusu şu: ağşam içek mi
Hadi bakalım hayırlısı
Tesekkur ederim canım inşallah bu kez istediğim kiloya ulascamposterior hoşgeldin canim.Buradaki motiveyle güzel kilolar veriliyor sağolsunlar sıkıntı bırakmıyorlar. HEp destek tam destek oluyoruz biribirimize inşallah istediğin kiloya ulasirsin.
Amin amin inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederimYok canım ya yapmıyor herkes diyette beni boşa yormayın 77 yaşıma girdim diyor Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
Olur canım inşallah
Sana enerji göndereyim burdan bende 3 tane var
Allah dileyen herkese sağlıkla nasip etsin canım
Ulasirsin canim bana da hayal gibi geliyordu ilk hedefine 5kilo 2. hedefe 10 kilo kaldıTesekkur ederim canım inşallah bu kez istediğim kiloya ulascam
Maşallah canım bende istiyordum ama başlayamadım biraz hayatım düzene girsinde inşallah bende başlarım. Kilolarımız yakın olabilir yarın sabah tartılırım ( evden ayrılırken tartıyı almadım diye geri dönmüştümtartı annemde )
Canım tatil senin ayağının altında zaten. Herkes senin şehrine geliyor tatil için. Hafta sonları plajlara inersin. Ben ilk çocuğumda ilk tatile yanımda tava tencere elektrikli ocak (o zamanlar avent mama makinesini icat etmemişti) şehriye pirinç zeytinyağofff off yazarken utandım walla. İlk çocukta oluyor işte böylesi takıntılar. Şimdi yapmıyorum.
Ben zaten otele geldiğimiz gün her yeri önce çamaşır suyu ardındanda bulaşık deterjanıyla temizlettim. Tavandaki aplikleri bile sildirdim merdiven getirtip. Allaaaam
Şimdi sana abartmışım gibi geliyor ama otellerdeki virüsleri bilsen az bile yapmışsın dersin. Yerden yaklaşık 160 cmlik mesafeye kadar duvarlarıda sildirdim. Kalitesiz duvar kağıdı kullanmışlar kavlıyor şimdi kağıtlarbizi bi daha almazlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?