Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım ;
Biraz kendini tanıtabilirsin. Şimdi seni aday listesine alıyorum bunun İçin hedef kilonuda öğrenmeliyim.
Takımın kurallarına uyarsan en 1,5 kg vermiş olmak koşuluyla 2 hafta sonra asıl listeye girmiş olursun.
Kendini tanıtmanı, menülerini paylaşmanı , takımla kaynaşmanı bekliyorum

Tesekkur ederim drdotty 4yillik evliyim öğretmenim. Hedeflediğim kilo ise 58 dediğim gibi bundan sonra sağlıklı bir şekilde beslenme niyetindeyim
Hoşgeldin canim aramıza.. bol kilo vermeli gunlerimiz olur insallah hamilelik kilosumu fazlaliklar onlar basit gidiyoda kalanlar gitmiyo gibi bende dogum kilolarimi attim sayilir 1.5 kilo kaldi sadece zor gitmeye basladi benden

Hoşgeldin canim aramıza.. bol kilo vermeli gunlerimiz olur insallah hamilelik kilosumu fazlaliklar onlar basit gidiyoda kalanlar gitmiyo gibi bende dogum kilolarimi attim sayilir 1.5 kilo kaldi sadece zor gitmeye basladi benden
Yok cânim neredeee gebelik düşünüyorum diye kilolarıma hiç dikkat etmedim bebek olunca zayıfların dedim ama baktım bebek olmuyor kilolar kalıyor bebek meselesini bir kenara bırakıp zayıflamaya karar verdim. O da kısmet İnşallah olur.

posterior hoşgeldin canim.Buradaki motiveyle güzel kilolar veriliyor sağolsunlar sıkıntı bırakmıyorlar. HEp destek tam destek oluyoruz biribirimize inşallah istediğin kiloya ulasirsin.

Slm kizlar sabah 4:30 kalktim uyusuk vaziyette,5:30da bahceye gittik ,16:00 eve geldim,bahcede regl oldum cok kotuydum kivrandim,simdi cok yorgunum yatacagim hemde reglin agrisi devam ediyor drdotty ev isin hayirlisi olsun, SchonerDuft seni tebrik ederim canim hepinizden haberim var suan yazamiyorum kendinize iyi bakin dinleyim gorusuruz..

Yedin mi katmerleri kuzum tatilde kilo almismisin merak ettim.. aldiysanda yakışmıştır sana
Yok canım ya yapmıyor herkes diyette beni boşa yormayın 77 yaşıma girdim diyor Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
Olur canım inşallah
Sana enerji göndereyim burdan bende 3 tane var
Allah dileyen herkese sağlıkla nasip etsin canım

Kilomu yazıyorum şok geçirmeyin ben sabah bi kriz geçirdim 69,4
Hadi bağalımmmm
Drdotty napsın şimdi hiç engel olamıyorum mide kapasitemin son cc sine kadar dolduruyorum
Kahvaltıdan sonra çocuklara bademli çikolatalı kek yapmıştım 2 dilim yedim daha yiyecektim babamdan utandım. Sonra çocukların payını ayırıp alt kattaki kuzene yolladım. Akşama ekşili etli sarma ve dolma var eşim kişisi düğün çorbası istemiş annem yapıyor şimdi büyük oğlana fajita gibi bişey yapmış dürüm yiicekmiş az önce abim aradı sorusu şu: ağşam içek mi
Hadi bakalım hayırlısı

Ay olsun canim düzenini kurunca verirsin yine sporunuda yaparsın uzulme .oh mis dugun corbasida icilmezmi olsa bende dayanamam :))

Amin amin inşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

Yakininda olunca insana cok cazip gelmiyor baska yerlere gitmek istiyor insan burasi tatil gibi hissettirmiyor yemek icmek derdi olmasin istiyorum ama burceyle gittigimiz yerde de rezil olacagimizi bildigimiz icin kaldi bu sene ilk cocukta oyle mi oluyor? Yapi meselesi ya arkadaslarimdanda ilk cocugu olan var cok rahatlar ben cok inceliyorum yedigi ictigi deterjani vs bana cok kiziyorlar yapma bu kadar diye bi arkadasim 3 aylik bebegi yaninda sigara iciyor biz asla burcenin yaninda icmedik mesela evde hala dezenfektanlar falan var

Anliyorum seni tahmin edebiliyorum daginik sorumsuz ben bile boyle olduysam normal biri cok daha fazladir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…