Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

29 temmuz
Kahvaltıdan önce limonlu ılık su
Kahvaltı 11.00
2 tane haşlanmış yumurta
Marul maydonoz yesilsogan
1 kk suzme peynir

Ara 14.30
Az şekerli dibek kahvesi

Ara 16.30
2 yemek kaşığı sütlaç
Yarım muz

Akşam 19.00
1 porsiyon orman kebabi
2 yk pirinc pilavi
2 dilim karpuz

Su 3 lt
Spor bir saat halay cektim :)) evde kendikendime

İlk çocuktan degil kuzum bende aynıyım 1 yasind asimdi hala daha dikkat ediyorum .. bende sahilde yasadim 5 yıl 3 kez denize gittim oda oldugum ilde degil komsu ile tatile gittik.. yasadigim yerde tatil olmuyo

SchonerDuft yan taraf sehir binalar betonyiginlari 12 katli falan sehrin sonunda oturuyorum resmen benden sonra 10 15 bina daha var ama karsim koy:)) yandaki cizgide telefonum error vermeye basladi yenisini alcam insallah
Önün açık en azından mis gibi.trafik sesi de yoksa mis gibi
Ooo masallah kuzum darisi 66 ya ha gayret bu tempoda gideceginden eminim
Inşallah kuzum bu hafta belki yavaş veririm bilmiyorum ki
Eve yerleşene kadar düzenini saglayamazsın az az ye gözünü doyur kuzum evine geçince 2 kilo verir plates yoga gidersen verirsin kiloları

drdotty canim wc sorununu nasil aşabilirim bi onerin varmi kayisi falan ise yaramıyor şiştim resmen
Patient hatun bi kaç gündür çok takip edemedim biliyorsun senin menülerini de izleyemedim. Aslında emzirirken Duphalak şurup içilebiliyor ama tamamen doğal olsun diyorsan bu mevsimin meyveleri uygun gece incir yiyebilirsin üstüne 2 bardak su sabah wc koşarsın.
Bu mevsimde kalorisi minnacık olan bamyayı çok tüketmek gerek limonlu kaynayan suda 7 dk. Haşlayıp çıkar üzerine tekrar limon sık 2-3 kaşık bamya 2 kaşık yoğurt ile yiyebilirsin. Bu bizim kuzenin kürü. Bu dönem tüm danışanlarına öneriyor. Schonerduft a da önerdik. Bol su iç.
Ben enterogermina kullanıyorum ama aslında wc için değil bu ara çok antibiyotik kullandım yan etkilerini düzeltmek için önermişlerdi.
Yine uzun uzun yazdım işsizim ya ondan
Sen doğrusunu yapıyorsun. SAKIN RAHAT OLMA ilk 3 yıl çok çok çok önemli. Tabiki yanında sigara içmeyeceksin ,içirmeyeceksin. Kendi konforundan fedakarlık göstereceksin. Küçük bir sağlık sorunu olsa gözümüzü kırpmadan başında bekliyoruz bile bile minnacık yavruyu rahatsız edecek şeylere davetiye çıkarmayalım. Arkadaşların sana kızmasın örnek alsınlar. Sen doğru yoldasın

Ben bugun usutmusum ve pek bisey yedim acikcasi sabah 1 yumurta haslamasi 2 domates oglen ve ara ogun hic yapamadim midem almadi aksamda 1 dilim ekmek ve mercimek corbasi ictim
Geçmiş olsun canım bağışıklık sistemini güçlü tutacak önlemleri al. Diyettesin az besleniyorsun birde hastalık gelmiş. Gerekirse gıda takviyesi al.
Canım dibek kahvesini süt ile pişirirsen şekere hiç ihtiyaç duymazsın.
Sütlaçta pirinç pilavda pirinç tam Çorumlu işi. Afiyet olsun çok şükür bugünü de sucuksuz atlatmışsın
Sporunu çok sevdim
Altın yüzük hoş bilezik loy loy loy ilk fırsatta bende yapıcam ama bizim ev kalabalık büyük bir halay halkası oluşabilir

Bugün çok komik bişey oldu ama sır vermedim. Eğer tekrar giripte okursa deşifre olacağım. Öğleden sonra ablam geldi yiyor içiyor banada teklif ediyor cevabım hep HAYIR. Sonra bana dediki
KKda bi kadın aynı senin gibi 3 çocuğu varmış ama yiye içe 20 kilo vermiş, aç onları oku aç kalarak kilomu verilir, hastalanıp başıma bela olma. Spor yapamıyormuş çocuklarıyla oynuyormuş ne güzel işte sende öyle yap” dedi
Tamam abla diyebildim.
Anladıda Benle kafa yapıyor sandım. Anlamamış

ablana yakalan da görümcene yakalanma ablanda demek ki buralı benim sulalemde niye kimse meraklı değil acaba

Bugünkü menüm
8:30
Haşlanmış 1 yumurta
Maydonoz nane dereotu
Domates biber
2 ceviz
Çay
10:00
Çikolatalı bademli hindistan cevizli kek 2 dilim
Ara
Hiçbişeysiz çay
Ara
Ayran 1kaşık yoğurttan
Ara
3-4 fındık 1 hurma
19:00
2 patlıcan dolması
1 kase yoğurt
2 adet incir hindistan cevizi rendesi ile
Çay

ablana yakalan da görümcene yakalanma ablanda demek ki buralı benim sulalemde niye kimse meraklı değil acaba
Ablam senelerdir diyette 74-75 in altına inemiyor. 5 gün spora gidiyor bireysel hocası var dikkatli besleniyor ama kilosu değişmiyor. Demekki buraları okumuş. Takımdaki yazılmaları okusa hemen tanır beni

İlk çocuktan degil kuzum bende aynıyım 1 yasind asimdi hala daha dikkat ediyorum .. bende sahilde yasadim 5 yıl 3 kez denize gittim oda oldugum ilde degil komsu ile tatile gittik.. yasadigim yerde tatil olmuyo

Evet insan degisik yer ariyor tatil sahilde yasayanlar icin denizden ibaret gelmiyor icanadoluya bile tatile giderim maksat degisiklik dinlenme

Bide onlarla mucadele ediyorum cok pimpirikliymisim hasta olan cocugunu doktora goturmeyecek kadar rahat olan bence onlar benim istedigimle dunyaya gelen bir canliya her turlu fedakarligi yapmaliyim buarada bugun pazar ya esim bana allah sana sabir versin dedi dayanamadi

Ablam senelerdir diyette 74-75 in altına inemiyor. 5 gün spora gidiyor bireysel hocası var dikkatli besleniyor ama kilosu değişmiyor. Demekki buraları okumuş. Takımdaki yazılmaları okusa hemen tanır beni
Aaa neden inemiyor ki çok kötü ya çok geliyor belki sporu . Belki şeyi okudu birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünü

Sabah
2 dilim c.t ekmek
1.5 yumurta
3 halka sucuk
Biraz domates salatalik
Oglen
8-10 kiraz
Bir elin avucunun azi kadar taze nohut
Aksam
2 kepce corba
3 kasik turlu yemegi
Simdi de yorgunluk kahvemi iciyorum ustune bir yesil cay halim kalmis olursa leslie
3 lt su

Gayet guzel ekmeksiz bitmis gun

Aaa neden inemiyor ki çok kötü ya çok geliyor belki sporu . Belki şeyi okudu birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünü
Çok güzel yemek yapar ablam hep zeytinyağlısı vardır evinde. Ama hafta sonları babamın bağ evinde buluşuyor bütün aile herkes bişeyler hazırlayıp getiriyor sabahtan başlayıp akşam mangalla devam ediyorlar. Alkolde alır. Hastanede çok yoğun zaten birde muayenehaneleri var haftada 2 kez halk günü yapıyorlar orasıda yoğun olunca sanırım hafta içi ne bulursa onu yiyor.

Bebekle hayat kolay değil canım anneler katlanıyor.
Benim eşim çocuklarla çok güzel zaman geçirir oynar. Ama kendince ayırdığı süre dolduktan sonra hemen bırakır yoksa oflamalar poflamalar başlıyor. Anneler sabırlı

kullandiginiz kahve fali uygulamalari var mi? Ben falladini indirdim de hergun onun icin kahve iciyorum sekersiz tabi
Ben kullanmıyorum ama Bodrum’da bi arkadaş edinmiştim o sürekli falalaaddin diye bi yere foto gönderiyordu.
En son ben bakacam artık senin falına gönder hadi fotoğrafını fincanının

Canım afiyet olsun taze nohut nerden buldun bende bulayım belki babamın bahçede vardır yarın dolaşayım oraları.
Menülerin güzel dikkatli gidiyorsun. Sucuk gözüme battı ama onun yerine kıyma kavurup kullanmayı alışkanlık etmeye çalış dünya kadar katkı var şarküteri ürünlerinde. Hem sen yersen Burçe’de ister (nasıl ama hep aynı tehdit)

Bugum gun icinde neredeyse hep esim bakti ben darma duman mutfak ve camasirlarla ugrastim ve benim aksama kadar ne kadar yoruldugumu anladi hos yine bilirdi o yuzden aksamlari yemek bulamadigina evin haline hic sesi cikmaz cocuktan oncede oyle beklentileri yoktu da hamilelik bebek derken ben bayagi uzak kaldim islerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…