- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.181
İlk çocuktan degil kuzum bende aynıyım 1 yasind asimdi hala daha dikkat ediyorum .. bende sahilde yasadim 5 yıl 3 kez denize gittim oda oldugum ilde degil komsu ile tatile gittik.. yasadigim yerde tatil olmuyoYakininda olunca insana cok cazip gelmiyor baska yerlere gitmek istiyor insan burasi tatil gibi hissettirmiyor yemek icmek derdi olmasin istiyorum ama burceyle gittigimiz yerde de rezil olacagimizi bildigimiz icin kaldi bu sene ilk cocukta oyle mi oluyor? Yapi meselesi ya arkadaslarimdanda ilk cocugu olan var cok rahatlar ben cok inceliyorum yedigi ictigi deterjani vs bana cok kiziyorlar yapma bu kadar diye bi arkadasim 3 aylik bebegi yaninda sigara iciyor biz asla burcenin yaninda icmedik mesela evde hala dezenfektanlar falan var
Önün açık en azından mis gibi.trafik sesi de yoksa mis gibiSchonerDuft yan taraf sehir binalar betonyiginlari 12 katli falan sehrin sonunda oturuyorum resmen benden sonra 10 15 bina daha var ama karsim koy:)) yandaki cizgide telefonum error vermeye basladi yenisini alcam insallah
Inşallah kuzum bu hafta belki yavaş veririm bilmiyorum kiOoo masallah kuzum darisi 66 ya ha gayret bu tempoda gideceginden eminim
Eve yerleşene kadar düzenini saglayamazsın az az ye gözünü doyur kuzum evine geçince 2 kilo verir plates yoga gidersen verirsin kilolarıKilomu yazıyorum şok geçirmeyin ben sabah bi kriz geçirdim 69,4
Hadi bağalımmmm
Drdotty napsın şimdi hiç engel olamıyorum mide kapasitemin son cc sine kadar dolduruyorum
Kahvaltıdan sonra çocuklara bademli çikolatalı kek yapmıştım 2 dilim yedim daha yiyecektim babamdan utandım. Sonra çocukların payını ayırıp alt kattaki kuzene yolladım. Akşama ekşili etli sarma ve dolma var eşim kişisi düğün çorbası istemiş annem yapıyor şimdi büyük oğlana fajita gibi bişey yapmış dürüm yiicekmiş az önce abim aradı sorusu şu: ağşam içek mi
Hadi bakalım hayırlısı
Patient hatun bi kaç gündür çok takip edemedim biliyorsun senin menülerini de izleyemedim. Aslında emzirirken Duphalak şurup içilebiliyor ama tamamen doğal olsun diyorsan bu mevsimin meyveleri uygun gece incir yiyebilirsin üstüne 2 bardak su sabah wc koşarsın.
Sen doğrusunu yapıyorsun. SAKIN RAHAT OLMA ilk 3 yıl çok çok çok önemli. Tabiki yanında sigara içmeyeceksin ,içirmeyeceksin. Kendi konforundan fedakarlık göstereceksin. Küçük bir sağlık sorunu olsa gözümüzü kırpmadan başında bekliyoruz bile bile minnacık yavruyu rahatsız edecek şeylere davetiye çıkarmayalım. Arkadaşların sana kızmasın örnek alsınlar. Sen doğru yoldasınYakininda olunca insana cok cazip gelmiyor baska yerlere gitmek istiyor insan burasi tatil gibi hissettirmiyor yemek icmek derdi olmasin istiyorum ama burceyle gittigimiz yerde de rezil olacagimizi bildigimiz icin kaldi bu sene ilk cocukta oyle mi oluyor? Yapi meselesi ya arkadaslarimdanda ilk cocugu olan var cok rahatlar ben cok inceliyorum yedigi ictigi deterjani vs bana cok kiziyorlar yapma bu kadar diye bi arkadasim 3 aylik bebegi yaninda sigara iciyor biz asla burcenin yaninda icmedik mesela evde hala dezenfektanlar falan var
Geçmiş olsun canım bağışıklık sistemini güçlü tutacak önlemleri al. Diyettesin az besleniyorsun birde hastalık gelmiş. Gerekirse gıda takviyesi al.Ben bugun usutmusum ve pek bisey yedim acikcasi sabah 1 yumurta haslamasi 2 domates oglen ve ara ogun hic yapamadim midem almadi aksamda 1 dilim ekmek ve mercimek corbasi ictim
Canım dibek kahvesini süt ile pişirirsen şekere hiç ihtiyaç duymazsın.29 temmuz
Kahvaltıdan önce limonlu ılık su
Kahvaltı 11.00
2 tane haşlanmış yumurta
Marul maydonoz yesilsogan
1 kk suzme peynir
Ara 14.30
Az şekerli dibek kahvesi
Ara 16.30
2 yemek kaşığı sütlaç
Yarım muz
Akşam 19.00
1 porsiyon orman kebabi
2 yk pirinc pilavi
2 dilim karpuz
Su 3 lt
Spor bir saat halay cektim :)) evde kendikendime
Bugün çok komik bişey oldu ama sır vermedim. Eğer tekrar giripte okursa deşifre olacağım. Öğleden sonra ablam geldi yiyor içiyor banada teklif ediyor cevabım hep HAYIR. Sonra bana dediki
KKda bi kadın aynı senin gibi 3 çocuğu varmış ama yiye içe 20 kilo vermiş, aç onları oku aç kalarak kilomu verilir, hastalanıp başıma bela olma.Spor yapamıyormuş çocuklarıyla oynuyormuş ne güzel işte sende öyle yap” dedi
Tamam abla diyebildim.
Anladıda Benle kafa yapıyor sandım. Anlamamış
Ablam senelerdir diyette 74-75 in altına inemiyor. 5 gün spora gidiyor bireysel hocası var dikkatli besleniyor ama kilosu değişmiyor. Demekki buraları okumuş. Takımdaki yazılmaları okusa hemen tanır beniablana yakalan da görümcene yakalanma ablanda demek ki buralı benim sulalemde niye kimse meraklı değil acaba
İlk çocuktan degil kuzum bende aynıyım 1 yasind asimdi hala daha dikkat ediyorum .. bende sahilde yasadim 5 yıl 3 kez denize gittim oda oldugum ilde degil komsu ile tatile gittik.. yasadigim yerde tatil olmuyo
Patient hatun bi kaç gündür çok takip edemedim biliyorsun senin menülerini de izleyemedim. Aslında emzirirken Duphalak şurup içilebiliyor ama tamamen doğal olsun diyorsan bu mevsimin meyveleri uygun gece incir yiyebilirsin üstüne 2 bardak su sabah wc koşarsın.
Bu mevsimde kalorisi minnacık olan bamyayı çok tüketmek gerek limonlu kaynayan suda 7 dk. Haşlayıp çıkar üzerine tekrar limon sık 2-3 kaşık bamya 2 kaşık yoğurt ile yiyebilirsin. Bu bizim kuzenin kürü. Bu dönem tüm danışanlarına öneriyor. Schonerduft a da önerdik. Bol su iç.
Ben enterogermina kullanıyorum ama aslında wc için değil bu ara çok antibiyotik kullandım yan etkilerini düzeltmek için önermişlerdi.
Yine uzun uzun yazdım işsizim ya ondan
Sen doğrusunu yapıyorsun. SAKIN RAHAT OLMA ilk 3 yıl çok çok çok önemli. Tabiki yanında sigara içmeyeceksin ,içirmeyeceksin. Kendi konforundan fedakarlık göstereceksin. Küçük bir sağlık sorunu olsa gözümüzü kırpmadan başında bekliyoruz bile bile minnacık yavruyu rahatsız edecek şeylere davetiye çıkarmayalım. Arkadaşların sana kızmasın örnek alsınlar. Sen doğru yoldasın
Geçmiş olsun canım bağışıklık sistemini güçlü tutacak önlemleri al. Diyettesin az besleniyorsun birde hastalık gelmiş. Gerekirse gıda takviyesi al.
Canım dibek kahvesini süt ile pişirirsen şekere hiç ihtiyaç duymazsın.
Sütlaçta pirinç pilavda pirinç tam Çorumlu işi. Afiyet olsun çok şükür bugünü de sucuksuz atlatmışsın
Sporunu çok sevdim
Altın yüzük hoş bilezik loy loy loyilk fırsatta bende yapıcam ama bizim ev kalabalık büyük bir halay halkası oluşabilir
Aaa neden inemiyor ki çok kötü ya çok geliyor belki sporu . Belki şeyi okudu birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünüAblam senelerdir diyette 74-75 in altına inemiyor. 5 gün spora gidiyor bireysel hocası var dikkatli besleniyor ama kilosu değişmiyor. Demekki buraları okumuş. Takımdaki yazılmaları okusa hemen tanır beni
Bugünkü menüm
8:30
Haşlanmış 1 yumurta
Maydonoz nane dereotu
Domates biber
2 ceviz
Çay
10:00
Çikolatalı bademli hindistan cevizli kek 2 dilim
Ara
Hiçbişeysiz çay
Ara
Ayran 1kaşık yoğurttan
Ara
3-4 fındık 1 hurma
19:00
2 patlıcan dolması
1 kase yoğurt
2 adet incir hindistan cevizi rendesi ile
Çay
Çok güzel yemek yapar ablam hep zeytinyağlısı vardır evinde. Ama hafta sonları babamın bağ evinde buluşuyor bütün aile herkes bişeyler hazırlayıp getiriyor sabahtan başlayıp akşam mangalla devam ediyorlar. Alkolde alır. Hastanede çok yoğun zaten birde muayenehaneleri var haftada 2 kez halk günü yapıyorlar orasıda yoğun olunca sanırım hafta içi ne bulursa onu yiyor.Aaa neden inemiyor ki çok kötü ya çok geliyor belki sporu . Belki şeyi okudu birinciler sırlarını paylaşıyor bölümünü
Bebekle hayat kolay değil canım anneler katlanıyor.Bide onlarla mucadele ediyorum cok pimpirikliymisim hasta olan cocugunu doktora goturmeyecek kadar rahat olan bence onlar benim istedigimle dunyaya gelen bir canliya her turlu fedakarligi yapmaliyim buarada bugun pazar ya esim bana allah sana sabir versin dedi dayanamadi
Ben kullanmıyorum ama Bodrum’da bi arkadaş edinmiştim o sürekli falalaaddin diye bi yere foto gönderiyordu.kullandiginiz kahve fali uygulamalari var mi? Ben falladini indirdim de hergun onun icin kahve iciyorum sekersiz tabi
Canım afiyet olsun taze nohut nerden buldun bende bulayım belki babamın bahçede vardır yarın dolaşayım oraları.Sabah
2 dilim c.t ekmek
1.5 yumurta
3 halka sucuk
Biraz domates salatalik
Oglen
8-10 kiraz
Bir elin avucunun azi kadar taze nohut
Aksam
2 kepce corba
3 kasik turlu yemegi
Simdi de yorgunluk kahvemi iciyorum ustune bir yesil cay halim kalmis olursa leslie
3 lt su
Canım dolmada bol bol pirinç ve et vardı yağda bol kepçe. Sabahta 2 dilim kek yedim.O yüzden ekmek yemedim. Şimdi açımGayet guzel ekmeksiz bitmis gun
Bugum gun icinde neredeyse hep esim bakti ben darma duman mutfak ve camasirlarla ugrastim ve benim aksama kadar ne kadar yoruldugumu anladi hos yine bilirdi o yuzden aksamlari yemek bulamadigina evin haline hic sesi cikmaz cocuktan oncede oyle beklentileri yoktu da hamilelik bebek derken ben bayagi uzak kaldim islerdenBebekle hayat kolay değil canım anneler katlanıyor.
Benim eşim çocuklarla çok güzel zaman geçirir oynar. Ama kendince ayırdığı süre dolduktan sonra hemen bırakır yoksa oflamalar poflamalar başlıyor. Anneler sabırlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?