Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tehdit cok iyi sucugu esim istedi de o seviyor bende birazcik yedim taze nohutu annemler getirdi ciftlik evindelerdi oradan getirmisler

Oluuur simdi yollarim bende ona sardim buara eglence oluyor bana da
Sana yol var 3 vakitte
Anlamazlar anlıyormuş gibi yaparlar bizi kırmamak için. Hiç önemli değil canım önce çocuklarımız

alkol zaten direk ödem yapıyor . kullandığı süre içinde vermesi çok çok zor

hoşbulduk canım iyiyim tatilde güzeldi çoğunu hasta olarak geçirdim ama yinede iyidi sen nasılsın zayıflamaya başlamışın çok sevindim
evet dün çok aç halimle sabah 67,90 ü gördüm ama geç bir saatti . bu hafta 66 yı görmeyi hedefliyorum .
grip mi oldun regli mi ? geçmiş olsun dinlenede bildiysen tatil boyu daha ne olsun

evet dün çok aç halimle sabah 67,90 ü gördüm ama geç bir saatti . bu hafta 66 yı görmeyi hedefliyorum .
grip mi oldun regli mi ? geçmiş olsun dinlenede bildiysen tatil boyu daha ne olsun
grip oldum canım ilaç almıştım o yüzden dönüşte regl oldum aslında tam olamadım ilacın etkisi sanırım
çok iyi kırmışın 68-69 barajını devamı gelir inşallah (bu ara az mı tuborg içsen )

dün ki, şişe temsili önümde durdu görümcem bardakta içiyordu içki içmiyorum ama birayı normalde sevmem canım buz gibi bira istiyor ya ama aç gezdim biliyor musun dün biraz fazlaca protein aldım sebzenin yanında yoksa gcüm kalmamıştı eeee spor listesine ne zaman başlıyoruz tibet yogasına başladım dengeyi kurmam lazım ikisini arka arkaya yapamıyorum çünkü

bi süre içki yok benide zaten buz gibi tekilalar çarptı
spor listesine çarşamba perşembe gibi başlarız ben video bakıyorum herkese uyabilecek
bu arada annemler gelemediler kıza bakacak yok bugün eşim iş yerine götürdü yarında ben izin aldım öbür güne allah kerim

günaydın kızlar

Tubişşşiimmm hoşgeldin. Madem grip oldun bardan sek Rus votkasını alıp tüm vücuduna sürüp klimayı açmadan 1 gece yataydın hiçbirşeyin kalmazdı öyle değil mi @Bir garip
Seni özlemiştik canım yokluğun çok belliydi
Kızın İçin ne yapacaksınız şimdi ne zaman gelecek annenler yada çözüm planın ne
Ya gelip ben bakacam yakında Ankara’da olaydın keşke

neden ? sağlık sorunu mu ? eşinin vay haline . yarında sen götür işe öyle geçer 1 hafta sonrası zor meçhul
bayrama kadar yok içki şekerli şeyler paket ürünler zaten o zamana kadar 65 in altına da düşmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…