- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.201
Ben kullanmıyorum ama Bodrum’da bi arkadaş edinmiştim o sürekli falalaaddin diye bi yere foto gönderiyordu.
En son ben bakacam artık senin falına gönder hadi fotoğrafını fincanının
Canım afiyet olsun taze nohut nerden buldun bende bulayım belki babamın bahçede vardır yarın dolaşayım oraları.
Menülerin güzel dikkatli gidiyorsun. Sucuk gözüme battı ama onun yerine kıyma kavurup kullanmayı alışkanlık etmeye çalış dünya kadar katkı var şarküteri ürünlerinde. Hem sen yersen Burçe’de ister(nasıl ama hep aynı tehdit)
Canım dolmada bol bol pirinç ve et vardı yağda bol kepçe. Sabahta 2 dilim kek yedim.O yüzden ekmek yemedim. Şimdi açım
Sana yol var 3 vakitteOluuur simdi yollarimbende ona sardim buara eglence oluyor bana da
Anlamazlar anlıyormuş gibi yaparlar bizi kırmamak için. Hiç önemli değil canım önce çocuklarımızBugum gun icinde neredeyse hep esim bakti ben darma duman mutfak ve camasirlarla ugrastim ve benim aksama kadar ne kadar yoruldugumu anladi hos yine bilirdi o yuzden aksamlari yemek bulamadigina evin haline hic sesi cikmaz cocuktan oncede oyle beklentileri yoktu da hamilelik bebek derken ben bayagi uzak kaldim islerden
alkol zaten direk ödem yapıyor . kullandığı süre içinde vermesi çok çok zorÇok güzel yemek yapar ablam hep zeytinyağlısı vardır evinde. Ama hafta sonları babamın bağ evinde buluşuyor bütün aile herkes bişeyler hazırlayıp getiriyor sabahtan başlayıp akşam mangalla devam ediyorlar. Alkolde alır. Hastanede çok yoğun zaten birde muayenehaneleri var haftada 2 kez halk günü yapıyorlar orasıda yoğun olunca sanırım hafta içi ne bulursa onu yiyor.
hoşbulduk canım iyiyim tatilde güzeldi çoğunu hasta olarak geçirdim ama yinede iyidi sen nasılsın zayıflamaya başlamışın çok sevindim
evet dün çok aç halimle sabah 67,90 ü gördüm ama geç bir saatti . bu hafta 66 yı görmeyi hedefliyorum .hoşbulduk canım iyiyim tatilde güzeldi çoğunu hasta olarak geçirdim ama yinede iyidi sen nasılsın zayıflamaya başlamışın çok sevindim
grip oldum canım ilaç almıştım o yüzden dönüşte regl oldum aslında tam olamadım ilacın etkisi sanırımevet dün çok aç halimle sabah 67,90 ü gördüm ama geç bir saatti . bu hafta 66 yı görmeyi hedefliyorum .
grip mi oldun regli mi ? geçmiş olsun dinlenede bildiysen tatil boyu daha ne olsun
dün ki, şişe temsili önümde durdu görümcem bardakta içiyordugrip oldum canım ilaç almıştım o yüzden dönüşte regl oldum aslında tam olamadım ilacın etkisi sanırım
çok iyi kırmışın 68-69 barajını devamı gelir inşallah (bu ara az mı tuborg içsen)
bi süre içki yokdün ki, şişe temsili önümde durdu görümcem bardakta içiyorduiçki içmiyorum ama birayı normalde sevmem canım buz gibi bira istiyor ya ama aç gezdim biliyor musun dün biraz fazlaca protein aldım sebzenin yanında yoksa gcüm kalmamıştı eeee spor listesine ne zaman başlıyoruz tibet yogasına başladım dengeyi kurmam lazım ikisini arka arkaya yapamıyorum çünkü
Hoşbulduk canım tesekkurler
günaydın kızlar
Tubişşşiimmm hoşgeldin. Madem grip oldun bardan sek Rus votkasını alıp tüm vücuduna sürüp klimayı açmadan 1 gece yataydın hiçbirşeyin kalmazdıbi süre içki yokbenide zaten buz gibi tekilalar çarptı
spor listesine çarşamba perşembe gibi başlarız ben video bakıyorum herkese uyabilecek
bu arada annemler gelemediler kıza bakacak yok bugün eşim iş yerine götürdü yarında ben izin aldım öbür güne allah kerim
neden ? sağlık sorunu mu ? eşinin vay haline . yarında sen götür işe öyle geçer 1 hafta sonrası zor meçhulbi süre içki yokbenide zaten buz gibi tekilalar çarptı
spor listesine çarşamba perşembe gibi başlarız ben video bakıyorum herkese uyabilecek
bu arada annemler gelemediler kıza bakacak yok bugün eşim iş yerine götürdü yarında ben izin aldım öbür güne allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?