- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.221
Tubişşşiimmm hoşgeldin. Madem grip oldun bardan sek Rus votkasını alıp tüm vücuduna sürüp klimayı açmadan 1 gece yataydın hiçbirşeyin kalmazdıöyle değil mi @Bir garip
Seni özlemiştik canım yokluğun çok belliydi
Kızın İçin ne yapacaksınız şimdi ne zaman gelecek annenler yada çözüm planın ne
Ya gelip ben bakacam yakında Ankara’da olaydın keşke
neden ? sağlık sorunu mu ? eşinin vay haline . yarında sen götür işe öyle geçer 1 hafta sonrası zor meçhul
bayrama kadar yok içki şekerli şeyler paket ürünler zaten o zamana kadar 65 in altına da düşmüş olurum
İnşallah canım yavrucuk bunalmasın aslında kreşe vereceksin madem annenler onu biraz götürüp getirse kreşeyaa çivi çivi söker diyip hasta hasta neler içmedim ama daha fena yaptıkeşke sana yazsaydım bi önerin olacağını tahmin etmiştim aslında
bende çok özledim sizleri canım
kızım için tek yolumuz kaldı o da kreş
perşembe ve cuma günü kreş kreş gezdik bi yer içimize sindi gibi bakalım bayram sonrası başlatmayı düşünüyoruz
annemlerde en iyi ihtimal çarşamba burda olurlar (yani inşallah) bayrama kadar idare ederler
aynen canım alışma sürecinde onlar yanında olsun istiyorum bayrama kadar bi kaç gün götürürler bayram sonrasıda tam olarak başlarız gibiİnşallah canım yavrucuk bunalmasın aslında kreşe vereceksin madem annenler onu biraz götürüp getirse kreşe
Hem bu süreçte alışmış olur
ne kadar aldınevet canım sağlık sorunlarından çarşamba gelebilecekler en iyi ihtimal bakalım hayırlısı
nilaycığım ananas diyeti paylaşmış bende onu yapmayı düşünüyorum yarın
2 almışım ama adetim tam sökülmedi onunda etkisi vardır diye düşünüyorumne kadar aldın
gömmüşsün içkileri dibine vurdun
protein yapsana güzel veriyorsun protein ile
2 kilo hemen gider çoğuda ödemdir içki içmişsin sonuçta birde regli olmamışsın . 3 haftadır yürümekten bıktım görümcem ile saatlerce yürüdük birde yavas yürümeyide sevmiyor ben almayım o 15 bin adımı2 almışım ama adetim tam sökülmedi onunda etkisi vardır diye düşünüyorum
ananası bi deneyim soğuk soğuk iyi gideret felan yiyecek gibi değil midem sonra onuda denerim
ama yürüyüşe yine başlıyorum bugünden itibaren 15000 adım hedefim (ev-iş yeri yürümeler hariç)
Kuzum sınavla zaten %10 luk kısım yerlesti sınav puani kaç belki ekyerlestirmede yerleşebilir. Oyle olmasa bile mahalli yerlestirmeler yapilacak eve veye ortaokuluna yakinlik baz alinarak 5 tercih yapacak kesinlikle onlardan birine yerlesir. Belki ona bile gerekkalmadan sinav puanina bagli olarak eger iyiyse ek kontenjandan yerlesebilir. Tek degil 1 milyon aday sınavsız yerlesecek uzulmesin hakkinizda hayirlisi ogretmenim ama teog grubunda degilim yenide olunca sistem ne nasil olacak bilemiyoruz zamnla gorecegiz ama sinavsiz yerlesememe aciktan okuma durumu cok cok kucuk bir ihtimalkızlar kuzenim oğlu yanımda bu yaz lise yerleştirmeleri açıldı çocuk bir yere yerleşmemiş boş kontenjanlar açıklanacak ama sınava göre alınyormuş onlr okul ortalaması sayılmıyor sanırım eğer hiç birine yerleşmezse de liseyi açıktan okuyacak sanırım bizim topikte öğretmen vardı ama kimdi bir el atsana sabah beri ağlıyor karneesini gördüm en kötü notu 90 ortalaması yüksekti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?