- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.081
Ben çok tembelım bu konudaa göbeğim sıkılaşır aslında çok gereklı ama hiç içimden gelmiyor sıcak olduğu için hafıf ne yapılablrkızlar diyetler iyi güzel yapılıyor güzelde kilo veriyosunuzama sizce de bişey eksik değil mi?
mesela SPOR gibi
bi karara bağlasak mı artık ne dersiniz ?
diyet için bu kadar çabalıyorken günde en az bi yarım saatide spora ayırabiliriz sanki
ne dersiniz?
Yok yok cok guzel yatiyosun evde hictw yanmiyo beyin flntatil yeni bitti ekim kasım gibi işten çıkacam o zaman biraz kafamı dinlerim işsizlikten beynim yanmazsa tabi
valla şu sporu oturtamadık zaten bacaklarım bıngıl bıngıl oldu memnun değilim ama belim muhteşem inceldikızlar diyetler iyi güzel yapılıyor güzelde kilo veriyosunuzama sizce de bişey eksik değil mi?
mesela SPOR gibi
diyet için bu kadar çabalıyorken günde en az bi yarım saatide spora ayırabiliriz sanki
ne dersiniz?
inşallah öyledir. beni her dakika anam arayacak kv arayacak bakalım ne kadar sabır edecemYok yok cok guzel yatiyosun evde hictw yanmiyo beyin fln
Bana da soyleniyolar daha simdidenngelmiyosun diye de isim var diyorum uyuyorum diyorum gecistiriyorunvalla şu sporu oturtamadık zaten bacaklarım bıngıl bıngıl oldu memnun değilim ama belim muhteşem inceldi
inşallah öyledir. beni her dakika anam arayacak kv arayacak bakalım ne kadar sabır edecem2 ay içinde iş bulmam gerekecek
Sen ne dersen o canımkızlar diyetler iyi güzel yapılıyor güzelde kilo veriyosunuzama sizce de bişey eksik değil mi?
mesela SPOR gibi
ne dersiniz?
benimki sürekli arıyor bak çarşamba orda kaldım cuma cumartesi kaldım pazar döndüm dün için soruyor gelecen miBana da soyleniyolar daha simdidenngelmiyosun diye de isim var diyorum uyuyorum diyorum gecistiriyorunkimse kusura bakmasin herkes evinde otursun
Ay hergun gidilir mibenimki sürekli arıyor bak çarşamba orda kaldım cuma cumartesi kaldım pazar döndüm dün için soruyor gelecen migerçi ona da hak veriyorum hasan ile evde yanlız benden başka kimseleri yok benimde öyle ama işim kalıyor neyse yinede iyi olacak hergün yürüyüş yaparım
misafiri vardı yardım ettim. kardeşimi de özlemiştim filmler izledik cumartesi günü . evi sildik süpürdük 2 gün annemde 1 gün kv 4 evimde kalma planım var sıkılırım tüm gün tek başıma evde sanırımAy hergun gidilir mi
Gerci kardes icin dag asilir o ayri
aslında negaitf değildim nasıl çare arıyordum kısmende olsa gördün gördünüz . ama insan az da olsa iyi birşey duymak istiyor deseler ki evet durumun bu ama pes etmeye gerek yok denicez senin gibi çok insan var deseler ben daha çok elimden geleni yapacam . yapacağım en güzel şey akşamları shile inip deniz havası almak sanırımNegatif düşüncelerinin ve endişelerinin yerine daha olumlu ama makul alternatifler koymayı dene.
Gelecekte olmasından yada olmamasından endişelendiğin şeylerin yerine alternatifler koymaya çalış.
Doğaya çık en rahat kıyafetlerinle.
Senin huzur anlayışına uyumlu şeyler yapmaya çalış. Ve güzel şeyler düşleSchonerDuft
aslında negaitf değildim nasıl çare arıyordum kısmende olsa gördün gördünüz . ama insan az da olsa iyi birşey duymak istiyor deseler ki evet durumun bu ama pes etmeye gerek yok denicez senin gibi çok insan var deseler ben daha çok elimden geleni yapacam . yapacağım en güzel şey akşamları shile inip deniz havası almak sanırım
telefona uygulama indirip her gün düzenli onu yapabilirsin ben başladım bugün 4. günüm çok ter atıyorum 10 dakika sürüyor bölgesel ve tüm vucut hepsi mevcutBen çok tembelım bu konudaa göbeğim sıkılaşır aslında çok gereklı ama hiç içimden gelmiyor sıcak olduğu için hafıf ne yapılablr
ah o bacaklar yokmu zatenvalla şu sporu oturtamadık zaten bacaklarım bıngıl bıngıl oldu memnun değilim ama belim muhteşem inceldi
inşallah öyledir. beni her dakika anam arayacak kv arayacak bakalım ne kadar sabır edecem2 ay içinde iş bulmam gerekecek
Valla calisirken bu kadar ayrintili temizlik yapilmiyo ben 1 haftadir temizlik yapiyorum ki ben yavas yaptigimdan daha 1 2 hafta daha yaparim muhtemelen anca bitermisafiri vardı yardım ettim. kardeşimi de özlemiştim filmler izledik cumartesi günü . evi sildik süpürdük 2 gün annemde 1 gün kv 4 evimde kalma planım var sıkılırım tüm gün tek başıma evde sanırım
lulian serisi mi yapsak 3 aylık bi seri acayip fit oluruz (ben bi gün yaptım her yerim ağrıdı buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyor)Sen ne dersen o canım
Hepimiz yapmaya çalışacağız
bel için yüksek kilot giydim orta bel pantolon giydim pijamamı bile belime çektimtelefona uygulama indirip her gün düzenli onu yapabilirsin ben başladım bugün 4. günüm çok ter atıyorum 10 dakika sürüyor bölgesel ve tüm vucut hepsi mevcut
bende ki programın adı ''kadın egzersizi'' ama 30 days vardı oda güzel hangisi sana uyarsa
sen yapta hangisini yaparsan yap
ah o bacaklar yokmu zaten
şimdi otururken bile bacaklarımı sıkıp sıkıp bırakıyorum faydası olur inşallah
programda 4. günüm onunda faydası olur inşallah
bel için ne yaptın kız sen kendiliğinden mi gitti
bitirdiğin yerler tekrar kirlenecekValla calisirken bu kadar ayrintili temizlik yapilmiyo ben 1 haftadir temizlik yapiyorum ki ben yavas yaptigimdan daha 1 2 hafta daha yaparim muhtemelen anca biter
E insan is buluyo zaten kendine evde durdukca bakalm isler bitince napcam bende
ben yaparım onu ama sıkılanlar ve yapamayanlar olacaklulian serisi mi yapsak 3 aylık bi seri acayip fit oluruz (ben bi gün yaptım her yerim ağrıdı buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyor)
gerçi şimdiSchonerDuft gelir ve sıkıcı der ama ben yine de şansımı deneyim dedim
O zaman daha cok yaparim kesinbel için yüksek kilot giydim orta bel pantolon giydim pijamamı bile belime çektimonun dışında yaptığım sporları biliyorsun zaten.
bitirdiğin yerler tekrar kirlenecekbirde prensin gelecek
ben yaparım onu ama sıkılanlar ve yapamayanlar olacak
o zaman ben yarın başlıyorum önce tibeti sabaha almam gerekli jillian ın abs videosunu yapıyoruz klasik videoyu mu ?
bel için yüksek kilot giydim orta bel pantolon giydim pijamamı bile belime çektimonun dışında yaptığım sporları biliyorsun zaten.
bitirdiğin yerler tekrar kirlenecekbirde prensin gelecek
ben yaparım onu ama sıkılanlar ve yapamayanlar olacak
o zaman ben yarın başlıyorum önce tibeti sabaha almam gerekli jillian ın abs videosunu yapıyoruz klasik videoyu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?