Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok tembelım bu konudaa göbeğim sıkılaşır aslında çok gereklı ama hiç içimden gelmiyor sıcak olduğu için hafıf ne yapılablr

valla şu sporu oturtamadık zaten bacaklarım bıngıl bıngıl oldu memnun değilim ama belim muhteşem inceldi
Yok yok cok guzel yatiyosun evde hictw yanmiyo beyin fln
inşallah öyledir. beni her dakika anam arayacak kv arayacak bakalım ne kadar sabır edecem 2 ay içinde iş bulmam gerekecek

Bana da soyleniyolar daha simdidenngelmiyosun diye de isim var diyorum uyuyorum diyorum gecistiriyorun kimse kusura bakmasin herkes evinde otursun

Sen ne dersen o canım
Hepimiz yapmaya çalışacağız

Bana da soyleniyolar daha simdidenngelmiyosun diye de isim var diyorum uyuyorum diyorum gecistiriyorun kimse kusura bakmasin herkes evinde otursun
benimki sürekli arıyor bak çarşamba orda kaldım cuma cumartesi kaldım pazar döndüm dün için soruyor gelecen mi gerçi ona da hak veriyorum hasan ile evde yanlız benden başka kimseleri yok benimde öyle ama işim kalıyor neyse yinede iyi olacak hergün yürüyüş yaparım

Ay hergun gidilir mi
Gerci kardes icin dag asilir o ayri

Negatif düşüncelerinin ve endişelerinin yerine daha olumlu ama makul alternatifler koymayı dene.
Gelecekte olmasından yada olmamasından endişelendiğin şeylerin yerine alternatifler koymaya çalış.
Doğaya çık en rahat kıyafetlerinle.
Senin huzur anlayışına uyumlu şeyler yapmaya çalış. Ve güzel şeyler düşle SchonerDuft

Ay hergun gidilir mi
Gerci kardes icin dag asilir o ayri
misafiri vardı yardım ettim. kardeşimi de özlemiştim filmler izledik cumartesi günü . evi sildik süpürdük 2 gün annemde 1 gün kv 4 evimde kalma planım var sıkılırım tüm gün tek başıma evde sanırım

aslında negaitf değildim nasıl çare arıyordum kısmende olsa gördün gördünüz . ama insan az da olsa iyi birşey duymak istiyor deseler ki evet durumun bu ama pes etmeye gerek yok denicez senin gibi çok insan var deseler ben daha çok elimden geleni yapacam . yapacağım en güzel şey akşamları shile inip deniz havası almak sanırım

Ben çok tembelım bu konudaa göbeğim sıkılaşır aslında çok gereklı ama hiç içimden gelmiyor sıcak olduğu için hafıf ne yapılablr
telefona uygulama indirip her gün düzenli onu yapabilirsin ben başladım bugün 4. günüm çok ter atıyorum 10 dakika sürüyor bölgesel ve tüm vucut hepsi mevcut
bende ki programın adı ''kadın egzersizi'' ama 30 days vardı oda güzel hangisi sana uyarsa
sen yapta hangisini yaparsan yap
ah o bacaklar yokmu zaten
şimdi otururken bile bacaklarımı sıkıp sıkıp bırakıyorum faydası olur inşallah
programda 4. günüm onunda faydası olur inşallah
bel için ne yaptın kız sen kendiliğinden mi gitti

Valla calisirken bu kadar ayrintili temizlik yapilmiyo ben 1 haftadir temizlik yapiyorum ki ben yavas yaptigimdan daha 1 2 hafta daha yaparim muhtemelen anca biter
E insan is buluyo zaten kendine evde durdukca bakalm isler bitince napcam bende

Sen ne dersen o canım
Hepimiz yapmaya çalışacağız
lulian serisi mi yapsak 3 aylık bi seri acayip fit oluruz (ben bi gün yaptım her yerim ağrıdı buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyor)
gerçi şimdi SchonerDuft gelir ve sıkıcı der ama ben yine de şansımı deneyim dedim

bel için yüksek kilot giydim orta bel pantolon giydim pijamamı bile belime çektim onun dışında yaptığım sporları biliyorsun zaten.
Valla calisirken bu kadar ayrintili temizlik yapilmiyo ben 1 haftadir temizlik yapiyorum ki ben yavas yaptigimdan daha 1 2 hafta daha yaparim muhtemelen anca biter
E insan is buluyo zaten kendine evde durdukca bakalm isler bitince napcam bende
bitirdiğin yerler tekrar kirlenecek birde prensin gelecek
ben yaparım onu ama sıkılanlar ve yapamayanlar olacak
o zaman ben yarın başlıyorum önce tibeti sabaha almam gerekli jillian ın abs videosunu yapıyoruz klasik videoyu mu ?

O zaman daha cok yaparim kesin cocuk miktrop kapmasin diye sil allah sil

bende tüm düşük bel pantolonlarımı kaldırdım (zaten büyükler artık ) şimdi hepsi yüksek bel, kilotlarda yüksek bel hiç giyemiyorum ama incelecekse denerim

julian 30 days yapalım liste oluşturayım 1/30,2/30,3/30.... diye yazalım 30/30 yapan diğer üst level'a geçsin hepimiz birlikte yaparsak daha motive oluruz gibi hem 30 dk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…