- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.061
SchonerDuft canim gecmis olsun,ne diyecegimi zihnimdeki kelimeleri bi turlu toparlayamiyorum,canim rabbim sevdigi kullarina dert verirmis sabret isyan etme ki imtihanin zorlasmasin,ben dr larin hiç bir dedigine inanmiyorum rabbim ol dedikten sonra dr kimm? Senin yumurtan kalitesiz olsa iki defa hamile kalamazdin sadece vakti zamani var hastalik bahane bu dunyada biraz daha sabirli ol canim sadece pes etme birikim yap en iyiii dr git benim umidim var senin bebisin olur rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bol bol tevekkul dua et canim bu bizim imtihanimiz,bak Hz.Aise annemizin de evladi olmadi,Hz.Hacer annemizinde evladi olmadi ustelik Peygamber esleri rabbim imtihan etmis,ben diyorumki ben kimimki isyan edeyim rabbim kaderimizde ne yazdiysa amenna hakkimizda hayirli olan evladı versin ins,egerki bu dunyada cocugumuz olmaz ise bize Rabbim cennette oyle evlatlar verecekki hemde kimsenin sahip olamadigi evlada sahip olacagiz..umidimizi kesmeyelim yeterki rabbimden,kimki umidi keserse en aciz kuldur buyuruyor ALLAH (c.c)
Rabbim dr ilacini rast getirsin bol bol dua kurtarir bizi cikmazdan ancak...
Sağolun kızlar allah razı olsunAllah razı olsun, çok güzel yazmışsınız, Allah tüm zorluklarda bunu aklımızdan çıkarmamayı nasip etsin. Aynı şekilde, Zekeriyya a.s. yaşlılığında, eşi de kısır olmasına rağmen Allah onlara bir çocuk bağışlamıştı.
"Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" (Meryem, 19/8)
"Rabbin böyle buyurdu. Çünkü bu bana kolaydır. Nitekim sen yokken, daha önce seni yaratmıştım." (Meryem, 19/9).
Allah hakkinizda hayirli olanı nasıp etsin, İnşallah Allah sizin de çocuklarınız olmasinı nasip eder. Ben de dua edeceğim.SchonerDuft
Sendende Allah razi olsun canim benimm...Allah razı olsun, çok güzel yazmışsınız, Allah tüm zorluklarda bunu aklımızdan çıkarmamayı nasip etsin. Aynı şekilde, Zekeriyya a.s. yaşlılığında, eşi de kısır olmasına rağmen Allah onlara bir çocuk bağışlamıştı.
"Rabbim! Karım kısır, ben de son derece kocamışken nasıl oğlum olabilir?" (Meryem, 19/8)
"Rabbin böyle buyurdu. Çünkü bu bana kolaydır. Nitekim sen yokken, daha önce seni yaratmıştım." (Meryem, 19/9).
Allah hakkinizda hayirli olanı nasıp etsin, İnşallah Allah sizin de çocuklarınız olmasinı nasip eder. Ben de dua edeceğim.SchonerDuft
Sağolun kızlar allah razı olsun
Geçmiş olsun kuzum. Allah korusunSabah
2 yumurta
1 dlm c.t ekmek
Ogle
Yok (evi yakiyordum da azicik ayran asi icin ocaga bugday koydum esim aradi bisey lazim mi diye beraber gidelim dedim burçeyi de aldm indim asagi bekledim bayagi sonra markete gittik biraz uzakta ki bir markete gitmek istedim ve marketteyken şok bugday ocakta apar topar eve geldik binayi koku sarmis eve bi girdik dumanalti tencere falan yanmis ucuz kurtardik )
Aksam
2 kasik kavurma
3 kasik pilav
3 kasik yogurt
Merhaba canım hoşgeldinMenüm
60 kgye ulaştığım için 2-3 günlük sıkı program yapma kararı aldım. O nedenle çarşambaya kadar mrnüm şok sıkı olacak.
Kahvaltı
Yağsız kırmızı biber çorbası
Ayran
Ara
1 hurma
Öğlen
Yağsız kırmızı biber çorbası
Ayran
Ara
Sütlü nescafe(şekereiz)
Akşam
4 köfte
Yağsız biber çorbası
Cacık
Gece
1 bardak süt
Su
2 lt
Spor
1 saat parkta spor
tatil yeni bitti ekim kasım gibi işten çıkacam o zaman biraz kafamı dinlerim işsizlikten beynim yanmazsa tabiSchonerDuft canım cok gecmıs olsun. Rabbım zamanını bıkıyodur boyke dusun. Kafanı rahatlat hıcbıseyı dusunmeden guzel bı tatıl yap. Bu tur seylerı stres daha kotu etkılıyo.
sağol kuzum alla razı olsunSchonerDuft
kardeşim Rabb im kolaylıklar ve şifa versin inşaallah.. tez vakitte çareler oluşsun ve sağlıkla hayırla evlatların gelsin inşallah..duamız seninle
Günaydın canımHerkese günaydın arkadaşlarım
Sabah sporundayım...
*bikaç günün ardından nihayet zaman bulabildim
Kullanıcı adını değiştirebilirim bilginiz olsun / haber ederim yeni adımı
Günaydın canımcımmmGunaydi kizlaarrr
Geçmiş olsun canımKızlar cuma aksamı memlekete geldık o gece ıshal kusma sabahı zor yaptım cumartesı boylu boyunca yattım . Pazar gunu babam grıp oldu cocuklara gecmesın derken bı baktım bana bukastı dunde havuza gıttık guneste dokundu snırım oluyorum hastalıktan. Tatıle geldım ama hastalıktan basım kalkmıyo.
Yok kuzum evde çok tadilat işi var. Bu ayın sonunu bulur tamamlanması.drdotty yerlestınmı evıne canım.
BekünisOooff kabiz olmusum sanirim 1 gun 2 gun derken bugun 3. Gun
Ictigim bitki cayi vardi bi kac gundur kestim o yapmis olabilir mi tembellikBekünis
Duphalak
Yada incir kayısı erik canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?