- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.041
Allah eksikliklerini göstermesinHergün şükrediyorum sağlıklı çocuklarım var diye Allah dermansız dert veripte aratmasın kimseye.
Kimseyi bunaltmasın Rabbim
Şifa arayan herkesi tez zamanda şifaya kavuştursun.
Ben üzülüyorum elimden gelen bişey olmayınca. Keşke sizin için yapabileceğim bişeyler olsa
O ne oluyo bilmiyorm ki senin rahatsizliginla ilgili bisey mi2 si inferlite üstüne canım
SAĞOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUN . kısırlık demek canım bu alandaki drlere gittim hata mı ettim acabaO ne oluyo bilmiyorm ki senin rahatsizliginla ilgili bisey mi
Rabbim sifa versin kuzum her aklima geldiginde bol bol dua ediyorum sana
Ama sen kisir degilsin kiSAĞOL KUZUM ALLAH RAZI OLSUN . kısırlık demek canım bu alandaki drlere gittim hata mı ettim acaba
Hiçbir doktor kan tahlilime bile bakmadı situs inversus diyorum birde yarım rahim diyorum ok senin olmaz ya da git donasyon yap diyorlar hiç yumurtlama var mı çatlıyor mu diye bakmıyorlar tedaviye yönelik hareket yok işteAma sen kisir degilsin ki
Senin rahatsizligin var ve tedavi edilebilir gibi duruyo
Iste bunlar doktorlugun yüz karasiHiçbir doktor kan tahlilime bile bakmadı situs inversus diyorum birde yarım rahim diyorum ok senin olmaz ya da git donasyon yap diyorlar hiç yumurtlama var mı çatlıyor mu diye bakmıyorlar tedaviye yönelik hareket yok işte
Iste hiç bir şekilde kolay olan işlemler yapılmadı gel keselim bicelim birde rahim filmi isterler ama gel bir ay bakalım ilaçsız yumurtlama var mı yok mu çatlama ne durumda demezlerIste bunlar doktorlugun yüz karasi
Ya insan biraz meslegine saygi duyar karsisindakine saygi duyar da ons göre konusur
Kuzum devlet hastanesinde iyi diye duyulan bi uzmana gorun birde proflar bunu diyosa siradan bisekilde git. O demezse bile sen rica et yumurtlamam normalmi bakabilirmisiniz diye cok daha iyi insani dinleyen istedigini yapan doktorlarda var. Burada ben seker yuklemesi istemedigim icin ozeldeki doktorum bile triplendi devlette bi baskasindan iyi diye duydugum gidip rica etmistim seker yuklemesi istemiyorum aclik tokluk kan sekerine bakarmisiniz diyr tamam dedi egosuz insanlar lazim birazda bide boyle deneyebilirsin.. belkide cok iyi bi doktor cikacak hos belkide denedin.. rabbim kolaylik versin kuzumIste hiç bir şekilde kolay olan işlemler yapılmadı gel keselim bicelim birde rahim filmi isterler ama gel bir ay bakalım ilaçsız yumurtlama var mı yok mu çatlama ne durumda demezler
Allah razı olsun, çok güzel yazmışsınız, Allah tüm zorluklarda bunu aklımızdan çıkarmamayı nasip etsin. Aynı şekilde, Zekeriyya a.s. yaşlılığında, eşi de kısır olmasına rağmen Allah onlara bir çocuk bağışlamıştı.SchonerDuft canim gecmis olsun,ne diyecegimi zihnimdeki kelimeleri bi turlu toparlayamiyorum,canim rabbim sevdigi kullarina dert verirmis sabret isyan etme ki imtihanin zorlasmasin,ben dr larin hiç bir dedigine inanmiyorum rabbim ol dedikten sonra dr kimm? Senin yumurtan kalitesiz olsa iki defa hamile kalamazdin sadece vakti zamani var hastalik bahane bu dunyada biraz daha sabirli ol canim sadece pes etme birikim yap en iyiii dr git benim umidim var senin bebisin olur rabbim ol dedikten sonra gerisi boş bol bol tevekkul dua et canim bu bizim imtihanimiz,bak Hz.Aise annemizin de evladi olmadi,Hz.Hacer annemizinde evladi olmadi ustelik Peygamber esleri rabbim imtihan etmis,ben diyorumki ben kimimki isyan edeyim rabbim kaderimizde ne yazdiysa amenna hakkimizda hayirli olan evladı versin ins,egerki bu dunyada cocugumuz olmaz ise bize Rabbim cennette oyle evlatlar verecekki hemde kimsenin sahip olamadigi evlada sahip olacagiz..umidimizi kesmeyelim yeterki rabbimden,kimki umidi keserse en aciz kuldur buyuruyor ALLAH (c.c)
Rabbim dr ilacini rast getirsin bol bol dua kurtarir bizi cikmazdan ancak...
Geçmiş olsun canım bendr bırkeresınde utuyu fişte unutup istla gitmiştim 2gün sonra geldıkkı şok ben utu kendını kapatmış ama yoksa Allah korusun..Sabah
2 yumurta
1 dlm c.t ekmek
Ogle
Yok (evi yakiyordum da azicik ayran asi icin ocaga bugday koydum esim aradi bisey lazim mi diye beraber gidelim dedim burçeyi de aldm indim asagi bekledim bayagi sonra markete gittik biraz uzakta ki bir markete gitmek istedim ve marketteyken şok bugday ocakta apar topar eve geldik binayi koku sarmis eve bi girdik dumanalti tencere falan yanmis ucuz kurtardik )
Aksam
2 kasik kavurma
3 kasik pilav
3 kasik yogurt
Bende çok sevindim nasılsın? Nasıl gidiyor hayat? Diyette son durumlar nasıl?Ayy canim hos geldin,bende ayni kg al ver tekrar buralardayim,seni gordugume cok sevindim:))
Çok çok hışbuldum inşallah veririz artık bu kilolarıHosgeldin canim
Meraba cnm hoşgeldın.bu çorbanın içeriği nedır detoks çorbasımı ilk duydumMenüm
60 kgye ulaştığım için 2-3 günlük sıkı program yapma kararı aldım. O nedenle çarşambaya kadar mrnüm şok sıkı olacak.
Kahvaltı
Yağsız kırmızı biber çorbası
Ayran
Ara
1 hurma
Öğlen
Yağsız kırmızı biber çorbası
Ayran
Ara
Sütlü nescafe(şekereiz)
Akşam
4 köfte
Yağsız biber çorbası
Cacık
Gece
1 bardak süt
Su
2 lt
Spor
1 saat parkta spor
Sagol canim aayy cok kotu ya bianlik dalginlik kotu seylere neden olabiliyoGeçmiş olsun canım bendr bırkeresınde utuyu fişte unutup istla gitmiştim 2gün sonra geldıkkı şok ben utu kendını kapatmış ama yoksa Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?