- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.101
benim amliyet dönemimden kalan donlarım vardı onları giydim göbek üstüydü hepsibende tüm düşük bel pantolonlarımı kaldırdım (zaten büyükler artık) şimdi hepsi yüksek bel, kilotlarda yüksek bel hiç giyemiyorum ama incelecekse denerim
julian 30 days yapalım liste oluşturayım 1/30,2/30,3/30.... diye yazalım 30/30 yapan diğer üst level'a geçsin hepimiz birlikte yaparsak daha motive oluruz gibi hem 30 dk yaa
O zaman daha cok yaparim kesincocuk miktrop kapmasin diye sil allah sil
hadi yaa dikkat eder herkes yapabildiği kadar yapsın ilk zamanlar zorlama yapmayızbenim amliyet dönemimden kalan donlarım vardı onları giydim göbek üstüydü hepsi
sakatlanmalara dikkat etmek gerekli geçen sene hem poncik hemde vanilav sakatlanmıştıyarın başlayabilirim dambılın var mı peki
Yapacağımız videoyu paylaşın arkadaşlar hattabel için yüksek kilot giydim orta bel pantolon giydim pijamamı bile belime çektimonun dışında yaptığım sporları biliyorsun zaten.
bitirdiğin yerler tekrar kirlenecekbirde prensin gelecek
ben yaparım onu ama sıkılanlar ve yapamayanlar olacak
o zaman ben yarın başlıyorum önce tibeti sabaha almam gerekli jillian ın abs videosunu yapıyoruz klasik videoyu mu ?
Yapalım canım sıkılmak yoklulian serisi mi yapsak 3 aylık bi seri acayip fit oluruz (ben bi gün yaptım her yerim ağrıdı buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyor)
gerçi şimdiSchonerDuft gelir ve sıkıcı der ama ben yine de şansımı deneyim dedim
Tabi tabi silersinO zaman daha cok yaparim kesincocuk miktrop kapmasin diye sil allah sil
Ok. Harika canım ben sakat belimle yaparımbende tüm düşük bel pantolonlarımı kaldırdım (zaten büyükler artık) şimdi hepsi yüksek bel, kilotlarda yüksek bel hiç giyemiyorum ama incelecekse denerim
julian 30 days yapalım liste oluşturayım 1/30,2/30,3/30.... diye yazalım 30/30 yapan diğer üst level'a geçsin hepimiz birlikte yaparsak daha motive oluruz gibi hem 30 dk yaa
su şişesi ile de yapabilirsin birden zorlamak istemezsenhadi yaa dikkat eder herkes yapabildiği kadar yapsın ilk zamanlar zorlama yapmayız
dambılım yok bugün giderken almayı düşünüyorum
yarın başlayalım o zmaan
O da dogrufırsat bulursan silmeye
Kizlar link olarak paylassin beni etiketleyip ben ayarliyayim kuzuumYapacağımız videoyu paylaşın arkadaşlar hatta
kaptinn 1. Sayfada paylaşsın
Yapalım canım sıkılmak yok
Tabi tabi silersin
Ok. Harika canım ben sakat belimle yaparım
Güzeller hükümdarı gibi bir manası var kuşum Osmanlı’daGünaydın canım
Yeni kullanıcı adının anlamı var mı
Günaydın canımcımmm
Geçmiş olsun canım
Nedir bu böyle her giden tatilde hastalandı
Yok kuzum evde çok tadilat işi var. Bu ayın sonunu bulur tamamlanması.
Ama alışveriş turları başladı
Mutfak ürünleri alışverişine bayılırım
kızlar diyetler iyi güzel yapılıyor güzelde kilo veriyosunuzama sizce de bişey eksik değil mi?
mesela SPOR gibi
bi karara bağlasak mı artık ne dersiniz ?
diyet için bu kadar çabalıyorken günde en az bi yarım saatide spora ayırabiliriz sanki
ne dersiniz?
zorlar canım biraz baktım içeriğine ters mekik bile varmış yanlız
o zaman 30 days yapalımzorlar canım biraz baktım içeriğine ters mekik bile varmış yanlız
Koyktun muuuzorlar canım biraz baktım içeriğine ters mekik bile varmış yanlız
evet bu daha iyi
köprü oluyorsun v şeklini alıyorsun sonraKoyktun muuu
ters mekik nasildi onu bile unuttum
diyet boyunca şirkettekteki doğum günü pastalarının tadına dahi bakmamıştım, bugün kendime hakkettin hadi ye dedim 1 dilim 2 dilim oldu çok pişmanım ben julliana bugünden başlıyorum
2 dilimi nasıl yedin
uzun süre yemeyince böyle oluyor işte her zaman az az yemek lazımvalla gözüm döndü resmen herkes şoka girdi zaten alışmışlar yemememe
aman sefam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?