Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

07.08.2018 menüm
Kahvaltı
1 küçük armut
2 haşlanmış yumurta
Ara
2 dilim peynir
Öğlen
Çorba
1.5 tabak yoğurt
Akşam
76 gr köfte
Salata
2 bardak ayran
Ara
1 bardak süt
1 hurma (belki)
Spor
Yarım saat parkta
Su
2 lt

7 vermişsin yine verirsin inşallah Hatta veririz. Yoğun ne yazık ki. Ama diyet işlerden daha bağımsız bunu anladım. İş vs bahane olmamalı sağlıklı yaşama. Birde çok yiyince çok hantal hissediyorsun kendini bu duruma bir dur diyeceğim artık inşallah

Merhaba cnm hoşgeldın.bu çorbanın içeriği nedır detoks çorbasımı ilk duydum
Merhaba NilarBilmiyorum detoks mu kuzenim söylemişti kırmızı biberi(6), domatesi(3), yeşil biberi rondodan geçirip soğanla yağsız olarak çorba şeklinde pişiriyorsun. Kırmızı biber bende metabolizma çalıştırıyor o nedenle diyetin başlangıcında bunu seçtimbu arada tanıştığımam memnun oldum

Hoş geldin canım nasılsın hatırladın mı beni

Çok çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah

Çok çok fazla gerekli

Olsun başkalarından duymaktansa Sen öyle düşün ablam hem bak sahil güzel hoştur bizim burada yok tabi onuda alamıyoruz biz

Ay o seride bana çok zor geliyo evde olunca yapasım gelmiyo gaza gelemiyorum heralde

Bugünde biraz farklılık olsun diye Bowling oynamaya gittik sonra oyun falan derken hoplamalı zıplamalı geçti lakiiinnnn (en can alıcı nokta burası) düzgün beslenmem olmadı hatta az buz kaçamak oldu gibiyanam yanam neye yanamtoparlarım artık toparlarım diye diye nereye kadar ama olsunmutlu olmak önemli

Bu arada vücudumun sürekli ekmek-makarna-pilav gibi bir şeye ihtiyacı oldugunu hissediyorum, akşamları bazen başım ağrıyor. Yemeklerimiz çok düzensiz evde, bu saat oldu hala akşam yemeği yenmedi. Babam emekli, annem ev hanımı olmasına rağmen sık sık böyle oluyor

Hahah afiyet olsun :)

Herkese merhaba ben geldimmmÖzlemişsinizdir diye bi uğrayım didimTabi özlenmicek bi insan da değilim
Hoş geldin canım nerelerdeyin
Munter nerelerde sonum ona benzemese bari baksana ugramiyo hic buralara cocuk pesinde kosmaktan
Valla unuttu bizi hiç uğradığı yok
Neden ki yemek mi geç pişiyor geç mi bir araya geliyorsunuz

Hoş geldin canım nerelerdeyin

Valla unuttu bizi hiç uğradığı yok

Neden ki yemek mi geç pişiyor geç mi bir araya geliyorsunuz
Evdeki uyku düzeni çok kotu, herkes ikindi gibi yatiyor, neredeyse akşama kadar uyuyor, babam akşam namazı kılmaya camiye gidiyor, o gelene kadar 21:00 oluyor bazen de yemek geç pişiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…