- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.141
Bende aksamlari cikiyorum yuruyuse 1.5 saat fln ama cok geldi galiba bacagim sgrimaya basladiBEN bugün 50dk yürüdüm gençlerer
7 vermişsin yine verirsin inşallah Hatta veririz. Yoğun ne yazık ki. Ama diyet işlerden daha bağımsız bunu anladım. İş vs bahane olmamalı sağlıklı yaşama. Birde çok yiyince çok hantal hissediyorsun kendini bu duruma bir dur diyeceğim artık inşallahNasil olsun hep ayni kosusturma misafirler oluyor artik eskisi gibi cok misafir agirlayamiyorum diyetimin sonu husran olmasin die,bende 8 kg aldim tekrar,7 kg sunu geri verdim simdi 70 kg dusmeye cabaliyorum bir an once tedaviye baslamak istiyorum bende durumlar boyle kuzum,sen nasilsin islerin yine yogunmu...
Merhaba NilarBilmiyorum detoks mu kuzenim söylemişti kırmızı biberi(6), domatesi(3), yeşil biberi rondodan geçirip soğanla yağsız olarak çorba şeklinde pişiriyorsun. Kırmızı biber bende metabolizma çalıştırıyor o nedenle diyetin başlangıcında bunu seçtimbu arada tanıştığımam memnun oldumMerhaba cnm hoşgeldın.bu çorbanın içeriği nedır detoks çorbasımı ilk duydum
Hoş geldin canım nasılsın hatırladın mı beniMerhaba NilarBilmiyorum detoks mu kuzenim söylemişti kırmızı biberi(6), domatesi(3), yeşil biberi rondodan geçirip soğanla yağsız olarak çorba şeklinde pişiriyorsun. Kırmızı biber bende metabolizma çalıştırıyor o nedenle diyetin başlangıcında bunu seçtimbu arada tanıştığımam memnun oldum
Şimdilik bir bahanen varNeyse ki bahanem var
Çok çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallahKızlar cuma aksamı memlekete geldık o gece ıshal kusma sabahı zor yaptım cumartesı boylu boyunca yattım . Pazar gunu babam grıp oldu cocuklara gecmesın derken bı baktım bana bukastı dunde havuza gıttık guneste dokundu snırım oluyorum hastalıktan. Tatıle geldım ama hastalıktan basım kalkmıyo.
Çok çok fazla gereklikızlar diyetler iyi güzel yapılıyor güzelde kilo veriyosunuzama sizce de bişey eksik değil mi?
mesela SPOR gibi
bi karara bağlasak mı artık ne dersiniz ?
diyet için bu kadar çabalıyorken günde en az bi yarım saatide spora ayırabiliriz sanki
ne dersiniz?
Olsun başkalarından duymaktansa Sen öyle düşün ablam hem bak sahil güzel hoştur bizim burada yok tabi onuda alamıyoruz bizaslında negaitf değildim nasıl çare arıyordum kısmende olsa gördün gördünüz . ama insan az da olsa iyi birşey duymak istiyor deseler ki evet durumun bu ama pes etmeye gerek yok denicez senin gibi çok insan var deseler ben daha çok elimden geleni yapacam . yapacağım en güzel şey akşamları shile inip deniz havası almak sanırım
Munter nerelerde sonum ona benzemese bari baksana ugramiyo hic buralara cocuk pesinde kosmaktanŞimdilik bir bahanen var
Ay o seride bana çok zor geliyo evde olunca yapasım gelmiyo gaza gelemiyorum heraldelulian serisi mi yapsak 3 aylık bi seri acayip fit oluruz (ben bi gün yaptım her yerim ağrıdı buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyor)
gerçi şimdiSchonerDuft gelir ve sıkıcı der ama ben yine de şansımı deneyim dedim
Çok güzel olmuş afiyet olsun07.08.2018 menüm
Kahvaltı
1 küçük armut
2 haşlanmış yumurta
Ara
2 dilim peynir
Öğlen
Çorba
1.5 tabak yoğurt
Akşam
76 gr köfte
Salata
2 bardak ayran
Ara
1 bardak süt
1 hurma (belki)
Spor
Yarım saat parkta
Su
2 lt
Hahah afiyet olsun :)Bugünde biraz farklılık olsun diye Bowling oynamaya gittik sonra oyun falan derken hoplamalı zıplamalı geçti lakiiinnnn (en can alıcı nokta burası) düzgün beslenmem olmadı hatta az buz kaçamak oldu gibiyanam yanam neye yanam toparlarım artık toparlarım diye diye nereye kadar ama olsun mutlu olmak önemli
Hoş geldin canım nerelerdeyinHerkese merhaba ben geldimmmÖzlemişsinizdir diye bi uğrayım didim Tabi özlenmicek bi insan da değilim
Valla unuttu bizi hiç uğradığı yokMunter nerelerde sonum ona benzemese bari baksana ugramiyo hic buralara cocuk pesinde kosmaktan
Neden ki yemek mi geç pişiyor geç mi bir araya geliyorsunuzBu arada vücudumun sürekli ekmek-makarna-pilav gibi bir şeye ihtiyacı oldugunu hissediyorum, akşamları bazen başım ağrıyor. Yemeklerimiz çok düzensiz evde, bu saat oldu hala akşam yemeği yenmedi. Babam emekli, annem ev hanımı olmasına rağmen sık sık böyle oluyor
Evdeki uyku düzeni çok kotu, herkes ikindi gibi yatiyor, neredeyse akşama kadar uyuyor, babam akşam namazı kılmaya camiye gidiyor, o gelene kadar 21:00 oluyor bazen de yemek geç pişiyor...Hoş geldin canım nerelerdeyin
Valla unuttu bizi hiç uğradığı yok
Neden ki yemek mi geç pişiyor geç mi bir araya geliyorsunuz
Tek başıma da yemek yemeyi istemiyorum...Evdeki uyku düzeni çok kotu, herkes ikindi gibi yatiyor, neredeyse akşama kadar uyuyor, babam akşam namazı kılmaya camiye gidiyor, o gelene kadar 21:00 oluyor bazen de yemek geç pişiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?