- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.181
Canım cok gecmis olsun ins bir an once toparlanirsin,sanirim ortalikta salgin var kizim grip oldu hapsira hapsira esime bulasti umarim banada bulasmaz..Saol canım.
Ben de sürekli diyorum bu saatte yatmayın iyi değil diye ama uyku düzenleri çok kötüAma canim zayiflamak ve kg almak istemiyorsan gec saate birakma olurmu sen erken yemeye çalış,ilk zamanlar diyet yaptiginda biraz zorlanirsin basin ne agriyabilir iki haftadan sonra yavas yavas alisirsin hem yeme duzenini oturtursun,annengile soyle akşam biraz erken yiyelim de saat 18:00 gibi evde degisikligi sen yap canim,hem annen gile soyle ikindiye yatmak iyi olmaz :)) adami ters biri yapar,ha oruclarsa yatmak zaten ibadet:)) sen kendin icin kurallari degistir erken yemeye çalış..
Tamam canim sen leslie yap her gün yapmaya õzen gösterirsek cok iyi olacak bi kere aksatirsak devami gelirBen simdiden yan cizeyim:)) yarin ben tarlada calisacagim yarin yapamam ben,ama teyzemgilde flas belleğe 45 dk leslie indirttim,bahceye gitmedigim gunler onu yapmayi planliyorum,bizim evde net yok teldende zor olur netim cok az ve yavas..size uyarmi canim..
Cuma tartida farki gordugunde devam edersin benceEvet begendim bol baharatli2 gun olur da 3 u bilemiyorum aclik zorlamazsa 3 e giderim
Bende aksamlari cikiyorum yuruyuse 1.5 saat fln ama cok geldi galiba bacagim sgrimaya basladi
Sen kendi düzenini kuracaksın o zaman gerekirse tek yiyeceksin kendine ayrı birşeyler yapacaksın böyle yaparsan kilo veremezsin.Evdeki uyku düzeni çok kotu, herkes ikindi gibi yatiyor, neredeyse akşama kadar uyuyor, babam akşam namazı kılmaya camiye gidiyor, o gelene kadar 21:00 oluyor bazen de yemek geç pişiyor...
Sırt Kemiklerin çok berbat durumda onlar arıza çıkarmazsa yapacam en kötüsü onlar 10 yaparsa ben 5 yaparım ne zaman başlıyoruz beraber başlayalımYan çizen sen olmada
Yarin karara baglariz artik spor yapmayanlari dışlarız
Bitkisel ne yapabilirsin ki .Kotuyum canım yaxın ortasında kısın bıle olmadıgım kadar grıp oldum. Ilacta alamıyoeum emzırdıgım ıcın. Gozlerım acılmıyo.
Canım menun dıyet menudu gıbı değil. Miktarları az evet ama çok karbonh.lıMenum
Sabah 10:00
100 ml süt
1 avuç corn flakes
Öğle 14:10
Çok az ispanakli börek
2 küçük dilim Az yağlı az unlu fırın mücver
Ara
Minik bir parça tahinli corek
Üzüm
Ara 2
3 üçgen dilim karpuz
Akşam 21:30
2 dilim fırın mücver
Yarım karnıyarık
100 ml cacık
2 kasik makarna
Yemek üstü, ablam ağlayan pasta yapmis iki çatal ondan yedim ama yakmak için 40 mekik çektim, dizi izlerken de olduğum yerde adım saydim
zorlamayacak şekilde yaparsın sendeSen kendi düzenini kuracaksın o zaman gerekirse tek yiyeceksin kendine ayrı birşeyler yapacaksın böyle yaparsan kilo veremezsin.
Sırt Kemiklerin çok berbat durumda onlar arıza çıkarmazsa yapacam en kötüsü onlar 10 yaparsa ben 5 yaparım ne zaman başlıyoruz beraber başlayalım
Bitkisel ne yapabilirsin ki .
Terlemeye çalış. Tatilde de olması kötü oldu.
Gunaydınn. Bende aynı senın gıbıyım kolumu kıpırdatamıyorm kızımda sağolsun erkenden uyanıyorGünaydın kızlar bende yaz gunu grip ve oksuruk olanlardanım buyuk capli degil ama yinede dermanim yok hicbisey yapamiyorum..spor cok iyi olur ama ben tam okuyamadim gecmisi nasil basliyoruz ne yapiyoruz. Acilen 3 kilo daha vermem lazim hazir gitmeye baslamisken sporla hizlandirayim
ok başlayalım kaptin 1.sayfaya eklesin. bende tibet yaptım iş çıkışı 40dk kadr çarşıda dolandım hareket olsun diyezorlamayacak şekilde yaparsın sende
ben dün 15000 adım yaptım 30 dk belediyenin aletlerinde çalıştım o yüzden julliana başlamadım
akşam başlıyoruz o zaman
kalori sayıyorsun ama yediklerin hep karbonhidrat börek makarna çörek bunlardan bir tanesi yeseydin canın çok istediyseMenum
Sabah 10:00
100 ml süt
1 avuç corn flakes
Öğle 14:10
Çok az ispanakli börek
2 küçük dilim Az yağlı az unlu fırın mücver
Ara
Minik bir parça tahinli corek
Üzüm
Ara 2
3 üçgen dilim karpuz
Akşam 21:30
2 dilim fırın mücver
Yarım karnıyarık
100 ml cacık
2 kasik makarna
Yemek üstü, ablam ağlayan pasta yapmis iki çatal ondan yedim ama yakmak için 40 mekik çektim, dizi izlerken de olduğum yerde adım saydim
jillian 30 day yapacaz videoyu 1.ci sayfada paylaşcak kaptin .Günaydın kızlar bende yaz gunu grip ve oksuruk olanlardanım buyuk capli degil ama yinede dermanim yok hicbisey yapamiyorum..spor cok iyi olur ama ben tam okuyamadim gecmisi nasil basliyoruz ne yapiyoruz. Acilen 3 kilo daha vermem lazim hazir gitmeye baslamisken sporla hizlandirayim
çok güzel gidiyorsun bu hafta derece yapar mısın pekitartıda 73 ü görenleeeeer
72 ye geçmek için yanıp tutuuşanlaaaaar :)
ah hedef 65 e son 7kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?