Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de sürekli diyorum bu saatte yatmayın iyi değil diye ama uyku düzenleri çok kötü babam aciktim diyip 4te yemek yiyor, annem de zaten o yedi diye yemek hazırlamıyor geceye kadar. Bir de evde ancak akşam yemeğinde bir araya gelebiliyoruz gibi bir şey, şehir dışında okudugum için zaten sene içinde çoğu zaman yalniz yiyorum yemekleri... Ama İnsallah bir şekilde ayarlarım...

Tamam canim sen leslie yap her gün yapmaya õzen gösterirsek cok iyi olacak bi kere aksatirsak devami gelir
Evet begendim bol baharatli 2 gun olur da 3 u bilemiyorum aclik zorlamazsa 3 e giderim
Cuma tartida farki gordugunde devam edersin bence

Menum
Sabah 10:00
100 ml süt
1 avuç corn flakes

Öğle 14:10
Çok az ispanakli börek
2 küçük dilim Az yağlı az unlu fırın mücver

Ara
Minik bir parça tahinli corek
Üzüm

Ara 2
3 üçgen dilim karpuz

Akşam 21:30
2 dilim fırın mücver
Yarım karnıyarık
100 ml cacık
2 kasik makarna

Yemek üstü, ablam ağlayan pasta yapmis iki çatal ondan yedim ama yakmak için 40 mekik çektim, dizi izlerken de olduğum yerde adım saydim

Evdeki uyku düzeni çok kotu, herkes ikindi gibi yatiyor, neredeyse akşama kadar uyuyor, babam akşam namazı kılmaya camiye gidiyor, o gelene kadar 21:00 oluyor bazen de yemek geç pişiyor...
Sen kendi düzenini kuracaksın o zaman gerekirse tek yiyeceksin kendine ayrı birşeyler yapacaksın böyle yaparsan kilo veremezsin.

Yan çizen sen olmada
Yarin karara baglariz artik spor yapmayanlari dışlarız
Sırt Kemiklerin çok berbat durumda onlar arıza çıkarmazsa yapacam en kötüsü onlar 10 yaparsa ben 5 yaparım ne zaman başlıyoruz beraber başlayalım
Kotuyum canım yaxın ortasında kısın bıle olmadıgım kadar grıp oldum. Ilacta alamıyoeum emzırdıgım ıcın. Gozlerım acılmıyo.
Bitkisel ne yapabilirsin ki .
Terlemeye çalış. Tatilde de olması kötü oldu.

Canım menun dıyet menudu gıbı değil. Miktarları az evet ama çok karbonh.lı

Günaydın kızlar bende yaz gunu grip ve oksuruk olanlardanım buyuk capli degil ama yinede dermanim yok hicbisey yapamiyorum..spor cok iyi olur ama ben tam okuyamadim gecmisi nasil basliyoruz ne yapiyoruz. Acilen 3 kilo daha vermem lazim hazir gitmeye baslamisken sporla hizlandirayim

zorlamayacak şekilde yaparsın sende
ben dün 15000 adım yaptım 30 dk belediyenin aletlerinde çalıştım o yüzden julliana başlamadım
akşam başlıyoruz o zaman

Gunaydınn. Bende aynı senın gıbıyım kolumu kıpırdatamıyorm kızımda sağolsun erkenden uyanıyor

zorlamayacak şekilde yaparsın sende
ben dün 15000 adım yaptım 30 dk belediyenin aletlerinde çalıştım o yüzden julliana başlamadım
akşam başlıyoruz o zaman
ok başlayalım kaptin 1.sayfaya eklesin. bende tibet yaptım iş çıkışı 40dk kadr çarşıda dolandım hareket olsun diye

kalori sayıyorsun ama yediklerin hep karbonhidrat börek makarna çörek bunlardan bir tanesi yeseydin canın çok istediyse

jillian 30 day yapacaz videoyu 1.ci sayfada paylaşcak kaptin .
1 ay önce sıramı saldım çok berbattı geçmiş olsun önlemini al hemen. kabak detoksu yapsana sporla berber 1 2 kilo gider bence

kızlar günaydın bugün ''julian 30 days level 1'' yapmaya başlıyoruz
30 gün boyunca aksatma yapmaz isek çok güzel sonuçlar alacağız
julian zorlar diyen olursa onlar da leslie 3 mil yapabilirler
herkes takibini kendi yapacak 1/30,2/30... şeklinde 30/30 a tamamlayan diğer seviye sporuna geçecek

drdotty SchonerDuft segus @Bir garip bi-zuzu Buki_89 lilipit @patient women @@hedefyeniben Sahihuban Turkuaz07 BitmeyenUmidim N Nidsalii @tobosoludulcinea

ve kaptinn senide etiketleyim serçe parmağınla bize eşlik edersin

***14. TAKİM 581.ETAP***

segus....... 63,00
SchonerDuft.. 67,80
bi-zuzu .... 59,10
tobosoludulcinea.... 61,30
kayacans...... 74,00
patient women.... 79,40
lilipit.... 73,15
Nidsalii.... 60,00
Turkuaz07..... 69,00
Nilar...... 70,80

geçen haftaki kilo durumlarımız çarşamba günü tartıda artı çıkanlar için 1 günlük kabak detoksu önerebilirim kalori sayarım diyen olursa da 1000 kalori alması yeterlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…