- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.161
Sen kur canım sofrayı hoşlarına gıder hemde:))Bu arada vücudumun sürekli ekmek-makarna-pilav gibi bir şeye ihtiyacı oldugunu hissediyorum, akşamları bazen başım ağrıyor. Yemeklerimiz çok düzensiz evde, bu saat oldu hala akşam yemeği yenmedi. Babam emekli, annem ev hanımı olmasına rağmen sık sık böyle oluyor
Ya sofrayi kurarım kuruyorum da ama ortada yiyecek insan yok. Yemek yapmayı da çok severim ama yemek yiyecek insan bulamayıncaSen kur canım sofrayı hoşlarına gıder hemde:))
Anladım canım onların öyle duzenı oturmuşsa benımkılerde geç yıyordu yatana kadr acıkıyoruz diye:) sen tek yıceksın ozaman gerçekten en önemlı şeylerden bırı erken saatte yemeği bitirmiş olmakYa sofrayi kurarım kuruyorum da ama ortada yiyecek insan yok. Yemek yapmayı da çok severim ama yemek yiyecek insan bulamayıncabirkaç kez bu saatte yerseniz eğer sizinle yemek yemem çok saglıksızsınız dedim ama takmıyorlar
Hadi yaQUOTE yi zor buldumbu tablo olmaz
Kaptinim coşmuşsun
Spor icin canim bu hafta basliyoruz yarin link paylacağım bunu deneme amacli yaptimNe icin canim bu ayrica bugun kabak detoksundayim
Yan çizen sen olmadaYarın kv çağırdı
Bence herkes kendini takip etsin başka türlü zor olur. Birde kimler yapacak en önemli nokta yan çizenler olacaktır
Ahahaha sana özel programla.görüşelimhamilelik sporu ne dersin
Inşallah
Sen nasıl oldun
1.5 saat cok canim haftana göre yarim saat sabah yarim saat aksam ideal olan cok zorlamaBende aksamlari cikiyorum yuruyuse 1.5 saat fln ama cok geldi galiba bacagim sgrimaya basladi
O zaman yarin julian 30 days level1 ile basliyoruzÇok çok fazla gerekli
Ben bi ara yapmistim her yerim tutulmustu buda demek oluyor ki her yeri çalıştırıyorAy o seride bana çok zor geliyo evde olunca yapasım gelmiyo gaza gelemiyorum heralde
Tamam canim yarin basliyoruz takipte kalŞu 30 günlük spor programından ben de yapmak istiyorum ya
Ooo gayet iyi hedefine hemen ulasirsin maşallah:))07.08.2018 menüm
Kahvaltı
1 küçük armut
2 haşlanmış yumurta
Ara
2 dilim peynir
Öğlen
Çorba
1.5 tabak yoğurt
Akşam
76 gr köfte
Salata
2 bardak ayran
Ara
1 bardak süt
1 hurma (belki)
Spor
Yarım saat parkta
Su
2 lt
Ama canim zayiflamak ve kg almak istemiyorsan gec saate birakma olurmu sen erken yemeye çalış,ilk zamanlar diyet yaptiginda biraz zorlanirsin basin ne agriyabilir iki haftadan sonra yavas yavas alisirsin hem yeme duzenini oturtursun,annengile soyle akşam biraz erken yiyelim de saat 18:00 gibi evde degisikligi sen yap canim,hem annen gile soyle ikindiye yatmak iyi olmaz :)) adami ters biri yapar,ha oruclarsa yatmak zaten ibadet:)) sen kendin icin kurallari degistir erken yemeye çalış..Tek başıma da yemek yemeyi istemiyorum...
Ben simdiden yan cizeyim:)) yarin ben tarlada calisacagim yarin yapamam ben,ama teyzemgilde flas belleğe 45 dk leslie indirttim,bahceye gitmedigim gunler onu yapmayi planliyorum,bizim evde net yok teldende zor olur netim cok az ve yavas..size uyarmi canim..Yan çizen sen olmada
Yarin karara baglariz artik spor yapmayanlari dışlarız
Kotuyum canım yaxın ortasında kısın bıle olmadıgım kadar grıp oldum. Ilacta alamıyoeum emzırdıgım ıcın. Gozlerım acılmıyo.Yarın kv çağırdı
Bence herkes kendini takip etsin başka türlü zor olur. Birde kimler yapacak en önemli nokta yan çizenler olacaktır
Ahahaha sana özel programla.görüşelimhamilelik sporu ne dersin
Inşallah
Sen nasıl oldun
Saol canım.Çok çok geçmiş olsun kısa zamanda geçer inşallah
Spor icin canim bu hafta basliyoruz yarin link paylacağım bunu deneme amacli yaptim
Bu arada oglen bende kabak yedim bu sefer daha cok sevdim
Sen begendinmi tadini 3 güne tamamlayabilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?