Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sen kur canım sofrayı hoşlarına gıder hemde:))

Sen kur canım sofrayı hoşlarına gıder hemde:))
Ya sofrayi kurarım kuruyorum da ama ortada yiyecek insan yok. Yemek yapmayı da çok severim ama yemek yiyecek insan bulamayınca birkaç kez bu saatte yerseniz eğer sizinle yemek yemem çok saglıksızsınız dedim ama takmıyorlar

Anladım canım onların öyle duzenı oturmuşsa benımkılerde geç yıyordu yatana kadr acıkıyoruz diye:) sen tek yıceksın ozaman gerçekten en önemlı şeylerden bırı erken saatte yemeği bitirmiş olmak

Sabah
Soğanlı yumurta
2 dilim kaşar peynırı
Domates salatalık
Ara
Bır kaşık pudıng
Öğle 4 5 kaşık bulgr pılavı
Ara
Ikıdılım karpuz
Akşam
Pılav ve fırında mantar
Salata
Okadr çok yapmşmkı pılavı bı bıtıremedk yaaa
3 litre su
1 saat yuruyuş

Yan çizen sen olmada
Yarin karara baglariz artik spor yapmayanlari dışlarız

Tek başıma da yemek yemeyi istemiyorum...
Ama canim zayiflamak ve kg almak istemiyorsan gec saate birakma olurmu sen erken yemeye çalış,ilk zamanlar diyet yaptiginda biraz zorlanirsin basin ne agriyabilir iki haftadan sonra yavas yavas alisirsin hem yeme duzenini oturtursun,annengile soyle akşam biraz erken yiyelim de saat 18:00 gibi evde degisikligi sen yap canim,hem annen gile soyle ikindiye yatmak iyi olmaz :)) adami ters biri yapar,ha oruclarsa yatmak zaten ibadet:)) sen kendin icin kurallari degistir erken yemeye çalış..

Yan çizen sen olmada
Yarin karara baglariz artik spor yapmayanlari dışlarız
Ben simdiden yan cizeyim:)) yarin ben tarlada calisacagim yarin yapamam ben,ama teyzemgilde flas belleğe 45 dk leslie indirttim,bahceye gitmedigim gunler onu yapmayi planliyorum,bizim evde net yok teldende zor olur netim cok az ve yavas..size uyarmi canim..

Kotuyum canım yaxın ortasında kısın bıle olmadıgım kadar grıp oldum. Ilacta alamıyoeum emzırdıgım ıcın. Gozlerım acılmıyo.

Kizlar menumu yazayim
Sabah ac karnina 600ml su

Kahvalti 11:00 bir haslanmis yumurta,iki dilim tam buğdaylı ekmek,iki dilim peynir,salatalik domates

16:00 1,5 kase ayran asi,ceviz ici buyuklugunde cicek dolmasi bulgurlu 6 adet
Ara 4 kayisi bir kucuk seftali
Ara salatalik domates
23:00 bir avuc ici kuru uzum ve iki ceviz

1089 kalori almisim böyle gidersem 5 hafta sonra 70,5 kg olurmusum program oyle diyor :)))

3lt su yarim saat yuruyus ve bugun cok hareketliydim ev temizligi yaptim,misafirlige gittim hizmet ettim kalk otur kalk öyle...

Spor icin canim bu hafta basliyoruz yarin link paylacağım bunu deneme amacli yaptim
Bu arada oglen bende kabak yedim bu sefer daha cok sevdim
Sen begendinmi tadini 3 güne tamamlayabilecek misin?

Evet begendim bol baharatli 2 gun olur da 3 u bilemiyorum aclik zorlamazsa 3 e giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…