- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.201
haftada bir dinlenme günü verecekmiyiz isteyen versin mi bunu da netleştirelimkızlar günaydın bugün ''julian 30 days level 1'' yapmaya başlıyoruz
30 gün boyunca aksatma yapmaz isek çok güzel sonuçlar alacağız
julian zorlar diyen olursa onlar da leslie 3 mil yapabilirler
herkes takibini kendi yapacak 1/30,2/30... şeklinde 30/30 a tamamlayan diğer seviye sporuna geçecek
drdotty SchonerDuft @segus @Bir garip @bi-zuzu @Buki_89 @lilipit @patient women @@hedefyeniben Sahihuban Turkuaz07 @selcanmehmetcan @Nidsalii @tobosoludulcinea
vekaptinn senide etiketleyim serçe parmağınla bize eşlik edersin
bence isteyen versin istemeyen tam gaz devam etsinhaftada bir dinlenme günü verecekmiyiz isteyen versin mi bunu da netleştirelim
dambıl aldın mı ?bence isteyen versin istemeyen tam gaz devam etsin
netten sipariş verdim bugün gider evedambıl aldın mı ?
kızlar günaydın bugün ''julian 30 days level 1'' yapmaya başlıyoruz
herkes takibini kendi yapacak 1/30,2/30... şeklinde 30/30 a tamamlayan diğer seviye sporuna geçecek
drdotty SchonerDuft @segus @Bir garip @bi-zuzu @Buki_89 @lilipit @patient women @@hedefyeniben Sahihuban Turkuaz07 @selcanmehmetcan @Nidsalii @tobosoludulcinea
Buarada dün kabak detoksunu az yapmışım galiba ondan açıktımkızlar günaydın bugün ''julian 30 days level 1'' yapmaya başlıyoruz
var ama bir tane var 2 kg luk ya da 3 kg onla yapıyorum genelde şuan kullanamam tedbir amaçlı 500 ml su şişe kullanırım 3 5 gün sonra sırt ağrılarıma göre dambıla geçerimnetten sipariş verdim bugün gider eve
senin var mı?
leslie yap sende kuzum burçe yi kucağına al ara ara kızının da hoşuna giderAaayy julian dan çok korkuyorum ben ağrı çok oluyormuş olursa burçé yle nasıl ilgilenirim
Aaayy julian dan çok korkuyorum ben ağrı çok oluyormuş olursa burçé yle nasıl ilgilenirim
bugünde sabret yap yarın tartı sonucunu bende merak ediyorumBuarada dün kabak detoksunu az yapmışım galiba ondan açıktım
ben 1 kiloluk almıştım az mı o zamanvar ama bir tane var 2 kg luk ya da 3 kg onla yapıyorum genelde şuan kullanamam tedbir amaçlı 500 ml su şişe kullanırım 3 5 gün sonra sırt ağrılarıma göre dambıla geçerim
başlngıç için iyi çok yormamış olursun ben çok sonradan 2 kg dambıla öyle geçtim . zorlayamam çünkü cidden çok ağrım varbu jullian'ın zor videoları gibi değil ama yine de onlar 10 yapıyorsa sen 5 yaparsın
yada leslie yaparsın sende onda risk yok
bugünde sabret yap yarın tartı sonucunu bende merak ediyorum
bende bi öğün yapıp diğer öğün yapamıyorum
senin tartı sonucun bana motive olur belki
ben 1 kiloluk almıştım az mı o zaman
sen zorlama canım ağırlıkla
poncikkkkselam kızlar napıyosunuz
GEÇEN HAFTA 74 MÜYDÜM HATIRLAYAMADIM :) ÖYLEYSE DERECE IOLABİLİRRRRçok güzel gidiyorsun bu hafta derece yapar mısın peki
çok yorğunum çok az kaldıponcikkkk
napalım sen ne yaptın asıl az kaldı
illa eksik birşeyler kalıyor canım bitmiyor yani az kalmış nişanlının gelmesineçok yorğunum çok az kaldısalı günü nişanlım geliyor işler bitmek bilmiyor hiçbişeye yetişemiyorum
Doktora sormayu unutuyorum ben hepooo kuzum hamiş hamiş iyi yürümüşsün valla ne kadar çok
bence ikiye bölebilirsin sabah akşam yapabilirsin :) gerçi doktorun ne diyor
Belediyenin aletleri kullanışlı mı işe yarar mızorlamayacak şekilde yaparsın sende
ben dün 15000 adım yaptım 30 dk belediyenin aletlerinde çalıştım o yüzden julliana başlamadım
akşam başlıyoruz o zaman
Ekledim kuzum ama video cikmadi sadece link ciktikaptinn canım aşağıdaki sporları 1. sayfaya ekleyebilir misin?
https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/9918609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?