- 14 Şubat 2017
- 147
- 308
- 103
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.321
Aynı sekilde ben de... Birkaç saat önce biraz iyi oldum da gidip hamur yoğurup börek açtım, kol calismış oldumHerkes hasta olmuş sanırım takımda.Sahihuban ve @segus bebişler için çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben bugün pertim yatıyorum. Spor olarak Tibet ve yarım saatlik yürüyüşüm var bugün ama tibetten hem sıkıldım hem bel sırt ağrılarım arttı devam edemeyeceğim.
Spor olarak size mutlaka katılacağım ama Pazartesi gününe kadar dinlenmek istiyorumtugbaFB izin verirse tabi.
Birde hep iyimser olan ben bugünlerde aşırı gerginim takıntılı davranışlar sergilemeye ve çok sinirlenmeye başladım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Çocukları kendimden nasıl koruyacağımı düşünmeye başladım. Biz Konyadayken eşimin yaşadığı evi henüz kapatmamıştık şimdi oraya geçtim akşama kadar uyuyup dinlenip sonra sakin biçimde çocukların yanına gideceğim.
Depresyon ne kötü bişey üstelik hiç yoktan
tibet için şunu iyimHerkes hasta olmuş sanırım takımda.Sahihuban ve @segus bebişler için çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben bugün pertim yatıyorum. Spor olarak Tibet ve yarım saatlik yürüyüşüm var bugün ama tibetten hem sıkıldım hem bel sırt ağrılarım arttı devam edemeyeceğim.
Spor olarak size mutlaka katılacağım ama Pazartesi gününe kadar dinlenmek istiyorumtugbaFB izin verirse tabi.
Birde hep iyimser olan ben bugünlerde aşırı gerginim takıntılı davranışlar sergilemeye ve çok sinirlenmeye başladım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Çocukları kendimden nasıl koruyacağımı düşünmeye başladım. Biz Konyadayken eşimin yaşadığı evi henüz kapatmamıştık şimdi oraya geçtim akşama kadar uyuyup dinlenip sonra sakin biçimde çocukların yanına gideceğim.
yok valla kolay değildi zorlandım yavaş yavaş alışırım heraldeaynen geçen sene çok güzel şekillendirmişti özellikle popom. kolay yaptın mı zorlandın mı
sayıları azalt olmazsa zorlama fazla .sakatlanma durumu olmasınyok valla kolay değildi zorlandım yavaş yavaş alışırım heralde
Hurmayı ben çok sevdiğim için seve seve yapıyordumhurma bende yaramıyor ama sende yarıyorsa değerlendir derim wc yüzünden kilom düşmüyor gram gram gidiyo
Çok çok geçmiş olsunSorma canım ya sımdıde oglana gectı pazara kadar burda durcaktık bugun gerı donuyoruz Hastalıktan kafamız kalkmadı. Basladınızmı spora.
İlk içten iyi olmaya bak iyi hissedince gerisini severek isteyerek yaparsın zaten abla Sana iyi gelen rutinleri yapabilirsin belki aklın dağılır Ama kendini çok dinleme o zaman daha da batıyor insan aslında hepsi yaşadığın onca olayın stresi gerginliği zaman zaman oluyor işte kolaylıkla atlatırsın inşallahHerkes hasta olmuş sanırım takımda.Sahihuban ve @segus bebişler için çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben bugün pertim yatıyorum. Spor olarak Tibet ve yarım saatlik yürüyüşüm var bugün ama tibetten hem sıkıldım hem bel sırt ağrılarım arttı devam edemeyeceğim.
Kırmızı erik diyorlar onu dene istersen birde sıkıntı var mı wcdeHurmayı ben çok sevdiğim için seve seve yapıyordumama bende de pek işe yaramadı
Herkes hasta olmuş sanırım takımda.Sahihuban ve @segus bebişler için çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben bugün pertim yatıyorum. Spor olarak Tibet ve yarım saatlik yürüyüşüm var bugün ama tibetten hem sıkıldım hem bel sırt ağrılarım arttı devam edemeyeceğim.
Ben wc ye aşırı çıkıyorum ama küçük olarak diğer türlü sıkıntıKırmızı erik diyorlar onu dene istersen birde sıkıntı var mı wcde
Benim de öyle limonlu suyu da bir denesene sağlık odağından duphalac yazdırabikirsin. Kayısı yiyip üstüne bol su içiyorlar . Bamya da wcye çıkarırBen wc ye aşırı çıkıyorum ama küçük olarak diğer türlü sıkıntı
Simdi basliyorum bakalim bugun zorlanacak miyimsayıları azalt olmazsa zorlama fazla .sakatlanma durumu olmasın
Arkadaşlar bende sizenkatılmak istiyorum nelerbyapıyorsunuzzAyıflamak için.
Canım benim valla girdim depresyona akşama kadar yattım sonra çıktım depresyonumdan şimdi çocuklar küçük sonra gelirim dedim.Annelerin depresyona girmek gibi bi luksu yok cabuk toparla kendini bakalim
OoooooYarın tartı güzü herkese bol eksiler diliyorum
Tahminim 1.200gr verdiğim ancak sabah netleşiiir
Merhaba canım hoşgeldin.Arkadaşlar bende sizenkatılmak istiyorum nelerbyapıyorsunuzzAyıflamak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?