Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kimsecıkler yokmuuu yarın için bugun guzel beslenmemız lazım: ) aslında kabak yerdımde geçen hafta bıraz kötu oldum yoksa gayet iyi.onun yerine karnıbahar yıcem oda bağırsak çalıştırıyor
öğlen yemeğimi kabak olarak seçtim ve geç yicem öğleni wc içinde duphalac içecem akşam umarım çıkabilirim :)

Canım cok gecmis olsun ins bir an once toparlanirsin,sanirim ortalikta salgin var kizim grip oldu hapsira hapsira esime bulasti umarim banada bulasmaz..
Sızede cok gecmıs olsun canım. Salgın var ya cok koyçtu bı mıkrop. Evde herkes hasta yatıyo revır gıbı oldu ev. Yavas yavas toparlanıyoruz derken ogluma gectı bugun evımıze donuyoruz kendı doktorumuza goruncez.

Sorma canım ya sımdıde oglana gectı pazara kadar burda durcaktık bugun gerı donuyoruz Hastalıktan kafamız kalkmadı. Basladınızmı spora.

Buraya ılk geldıgımde sabahları kolay oluyo dıye bende cornfleks ve sut yıyordum hıc dogru yapmıyormusum ogrettıler saolsunlar. Halbukı dıyetısyen yazmıstı ama onun yerıne yumurta peynır hem daha tok tutuyor hem bol proteın. Sabahları zaman sıkıntın yoksa yumurta peynır yesıllıklı guzel bı kahvaltı onerırım.

Allah yardımcın olsun canım ben atlatmak uzereyım cok berbat bısey.

Canım ben yarın baslamayı dusunuyırum bugun eve donuyoruz anca yarın baslarım ama yapıcam vucudum guzel sekıllensın

Sorma canım ya sımdıde oglana gectı pazara kadar burda durcaktık bugun gerı donuyoruz Hastalıktan kafamız kalkmadı. Basladınızmı spora.
geçmiş olsun oğluna geçmeseydi iyiydi .ayakkabım kirli yıkamayı unuttum jilliana geçemedim dün dışarda yürüyüş yaptım. bugün leslie yaparım yarın başlarım jillian a

Ayy aynı dert nasıl dıklesıp kuculur bu gogusler daha 1.cocukta boyleyse 2.de nolcak dusunmek ıstemıyorum

süppersin biliyodum bize katılacağını
ben dün yaptın fena tutuldum özellikle kalçam
ben yapamadım tibeti de bıraktım bu arada yarın başlıcam ayakkbım kirliydi ama yürüyüş yaptım bugünde 1 saat yürüdüm. göbeğim çok çirkin olmuş bıngıl bıngıl

ben yapamadım tibeti de bıraktım bu arada yarın başlıcam ayakkbım kirliydi ama yürüyüş yaptım bugünde 1 saat yürüdüm. göbeğim çok çirkin olmuş bıngıl bıngıl
o zaman julllian sana göre karın ve kalça çalıştırıyor daha çok çünkü bugün 2 yerim ağrıyor

O gün dersim vardı, aç çıkmamak için yedim..

Herkes hasta olmuş sanırım takımda. Sahihuban ve segus bebişler için çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben bugün pertim yatıyorum. Spor olarak Tibet ve yarım saatlik yürüyüşüm var bugün ama tibetten hem sıkıldım hem bel sırt ağrılarım arttı devam edemeyeceğim.
Spor olarak size mutlaka katılacağım ama Pazartesi gününe kadar dinlenmek istiyorum tugbaFB izin verirse tabi.
Birde hep iyimser olan ben bugünlerde aşırı gerginim takıntılı davranışlar sergilemeye ve çok sinirlenmeye başladım kendimi kontrol etmekte zorlanıyorum. Çocukları kendimden nasıl koruyacağımı düşünmeye başladım. Biz Konyadayken eşimin yaşadığı evi henüz kapatmamıştık şimdi oraya geçtim akşama kadar uyuyup dinlenip sonra sakin biçimde çocukların yanına gideceğim.
Depresyon ne kötü bişey üstelik hiç yoktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…