- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.301
öğlen yemeğimi kabak olarak seçtim ve geç yicem öğleni wc içinde duphalac içecem akşam umarım çıkabilirim :)Kimsecıkler yokmuuu yarın için bugun guzel beslenmemız lazım: ) aslında kabak yerdımde geçen hafta bıraz kötu oldum yoksa gayet iyi.onun yerine karnıbahar yıcem oda bağırsak çalıştırıyor
Hurma da işe yarıyor bende aslında lifli olduğu için.haftaya kabak yapabilirim bendeöğlen yemeğimi kabak olarak seçtim ve geç yicem öğleni wc içinde duphalac içecem akşam umarım çıkabilirim :)
hurma bende yaramıyor ama sende yarıyorsa değerlendir derim wc yüzünden kilom düşmüyor gram gram gidiyoHurma da işe yarıyor bende aslında lifli olduğu için.haftaya kabak yapabilirim bende
Sızede cok gecmıs olsun canım. Salgın var ya cok koyçtu bı mıkrop. Evde herkes hasta yatıyo revır gıbı oldu ev. Yavas yavas toparlanıyoruz derken ogluma gectı bugun evımıze donuyoruz kendı doktorumuza goruncez.Canım cok gecmis olsun ins bir an once toparlanirsin,sanirim ortalikta salgin var kizim grip oldu hapsira hapsira esime bulasti umarim banada bulasmaz..
Sorma canım ya sımdıde oglana gectı pazara kadar burda durcaktık bugun gerı donuyoruz Hastalıktan kafamız kalkmadı. Basladınızmı spora.Sen kendi düzenini kuracaksın o zaman gerekirse tek yiyeceksin kendine ayrı birşeyler yapacaksın böyle yaparsan kilo veremezsin.
Sırt Kemiklerin çok berbat durumda onlar arıza çıkarmazsa yapacam en kötüsü onlar 10 yaparsa ben 5 yaparım ne zaman başlıyoruz beraber başlayalım
Bitkisel ne yapabilirsin ki .
Terlemeye çalış. Tatilde de olması kötü oldu.
Buraya ılk geldıgımde sabahları kolay oluyo dıye bende cornfleks ve sut yıyordum hıc dogru yapmıyormusum ogrettıler saolsunlar. Halbukı dıyetısyen yazmıstı ama onun yerıne yumurta peynır hem daha tok tutuyor hem bol proteın. Sabahları zaman sıkıntın yoksa yumurta peynır yesıllıklı guzel bı kahvaltı onerırım.Menum
Sabah 10:00
100 ml süt
1 avuç corn flakes
Öğle 14:10
Çok az ispanakli börek
2 küçük dilim Az yağlı az unlu fırın mücver
Ara
Minik bir parça tahinli corek
Üzüm
Ara 2
3 üçgen dilim karpuz
Akşam 21:30
2 dilim fırın mücver
Yarım karnıyarık
100 ml cacık
2 kasik makarna
Yemek üstü, ablam ağlayan pasta yapmis iki çatal ondan yedim ama yakmak için 40 mekik çektim, dizi izlerken de olduğum yerde adım saydim
Allah yardımcın olsun canım ben atlatmak uzereyım cok berbat bısey.Günaydın kızlar bende yaz gunu grip ve oksuruk olanlardanım buyuk capli degil ama yinede dermanim yok hicbisey yapamiyorum..spor cok iyi olur ama ben tam okuyamadim gecmisi nasil basliyoruz ne yapiyoruz. Acilen 3 kilo daha vermem lazim hazir gitmeye baslamisken sporla hizlandirayim
Canım ben yarın baslamayı dusunuyırum bugun eve donuyoruz anca yarın baslarım ama yapıcam vucudum guzel sekıllensınkızlar günaydın bugün ''julian 30 days level 1'' yapmaya başlıyoruz
30 gün boyunca aksatma yapmaz isek çok güzel sonuçlar alacağız
julian zorlar diyen olursa onlar da leslie 3 mil yapabilirler
herkes takibini kendi yapacak 1/30,2/30... şeklinde 30/30 a tamamlayan diğer seviye sporuna geçecek
drdotty SchonerDuft segus @Bir garip @bi-zuzu @Buki_89 @lilipit @patient women @@hedefyeniben Sahihuban @Turkuaz07 @selcanmehmetcan N Nidsalii @tobosoludulcinea
ve @kaptinn senide etiketleyim serçe parmağınla bize eşlik edersin
geçmiş olsun oğluna geçmeseydi iyiydi .ayakkabım kirli yıkamayı unuttum jilliana geçemedim dün dışarda yürüyüş yaptım. bugün leslie yaparım yarın başlarım jillian aSorma canım ya sımdıde oglana gectı pazara kadar burda durcaktık bugun gerı donuyoruz Hastalıktan kafamız kalkmadı. Basladınızmı spora.
Ayy aynı dert nasıl dıklesıp kuculur bu gogusler daha 1.cocukta boyleyse 2.de nolcak dusunmek ıstemıyorumgöğüslerde değil ama bacaklarda hafif var bacağa yoğunlaşmam şart
bir de göğsümü dikleştirmem (emzirme mahvetti)
bence ikisinin yerine eliptik bisiklet daha çok işini görür (benim vardı ama minicik evime sığamadığından komşumda)
bahçede eliptik müthiş olur bence
süppersin biliyodum bize katılacağınıCanım ben yarın baslamayı dusunuyırum bugun eve donuyoruz anca yarın baslarım ama yapıcam vucudum guzel sekıllensın
ben yapamadım tibeti de bıraktım bu arada yarın başlıcam ayakkbım kirliydi ama yürüyüş yaptım bugünde 1 saat yürüdüm. göbeğim çok çirkin olmuş bıngıl bıngılsüppersin biliyodum bize katılacağını
ben dün yaptın fena tutuldum özellikle kalçam
ya sorma nasıl dik ve küçüktü ama şimdiAyy aynı dert nasıl dıklesıp kuculur bu gogusler daha 1.cocukta boyleyse 2.de nolcak dusunmek ıstemıyorum
o zaman julllian sana göre karın ve kalça çalıştırıyor daha çok çünkü bugün 2 yerim ağrıyorben yapamadım tibeti de bıraktım bu arada yarın başlıcam ayakkbım kirliydi ama yürüyüş yaptım bugünde 1 saat yürüdüm. göbeğim çok çirkin olmuş bıngıl bıngıl
aynen geçen sene çok güzel şekillendirmişti özellikle popomo zaman julllian sana göre karın ve kalça çalıştırıyor daha çok çünkü bugün 2 yerim ağrıyor
O gün dersim vardı, aç çıkmamak için yedim..Buraya ılk geldıgımde sabahları kolay oluyo dıye bende cornfleks ve sut yıyordum hıc dogru yapmıyormusum ogrettıler saolsunlar. Halbukı dıyetısyen yazmıstı ama onun yerıne yumurta peynır hem daha tok tutuyor hem bol proteın. Sabahları zaman sıkıntın yoksa yumurta peynır yesıllıklı guzel bı kahvaltı onerırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?