Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evett gelelim menüye
(1/30) 08.08.18 menüm
KALKINCA
- 2 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 4 çeri domates
- 2 ceviz
- 1 kk beyaz peynir
- çeçil peynir (miktarı nasıl anlatacağımı bilemedim)
- 1 tk krem peynir
- 3 yeşil zeytin
- 1 dilim ekmek
- yeşil çay
(çok göründüğüne bakmayın miktarları az)
ARA
- bitki çayı (pko için başladım)
- 2 yk kaşığı yoğurt (spor sonrası)
- Sade Türk kahvesi (spor sonrası)
- Tuzlu ayran (tansiyonum düşmüştü)
AKŞAM
- 2 boş pişi (kaçamadım malesef)
- Domates
SU
-2.5 lt
SPOR
- (kalkınca) yoga
- (sabah) sabah rutini
- (öğle) jillian 1/30
-(akşam) yatma gerinmesi
* kadın egzersizi programındaki rutinler
O pişiler olmasaydı iyiydi Ama diyorum Ne zaman kararlı olsam bozacak birileri çıkıyor
Sabah erkenden dişçiye gideceğim birde eğer yarın hamlarsam yürüyüş ile devam eder sonra tekrar jillian a geçerim diye düşünüyorum olurmu acep

Çok guzel olmuş bu sefer afiyet olsun: )

AÇSIN AMA DEĞECEK CANIM DEVAMM :)) Menün çok ii :)

Slm kizlar naptiniz bugun ben pert ve cok yorgunum sacma sapan beslenme oldu ama yediklerimi yaktigimi inaniyorum.menumu birazdan yazacagimm..
Bende bugün saçma sapan beslendim detoks bitince ama sanırsam yakım aynı durumu yaşamışız:)

Gayet dengeli görünüyor :) yağsız köfte nedir onu bilemedim bir tek.

bende yukarıda yazınca czutun sandım biraz karbonhidrat ağırlıklı ama ii bence menün. hele o çalışmaya ii dayanmışsın helal be diyorum :)) alkışlıyorum.
sporuna bayıldım:)))

bugün biraz kötü beslendim zira önemli bir görüşmem vardı olacak mı diye beklerken stres ve günü planlayamadım ama bu bahane değil yarın da bu durum geçerli ama öyle yapmayacağım. Gelelim bugüne
sabah
2 halley
öğlen
ayran
ekmek arası peynir
ara
cappucino şekersiz
1 dilim bitter çikolata
akşam
tavuk haşlama
salata
2 bardak ayran
su
2.5 lt
spor 11.000 adım
sabah 15 dk spor

. yarın yine benim için önemli bir gün umarım sonucu hayırlı olur. Tabii bu durumda da soru sağlıklı yaşamı aksatmamak gerek. Umarım bunu başarırım hepimiz başarırız. iyi geceler olsun hepimize:))

Merhaba E elaalemi
518. Etapta izne ayrılmışsın. Güncel kilon nedir? Yarışmaya dönme kararın net mi? Bu hafta listeye dönebilirsin ama listeye (-) eksi ile giriş yapmış olman çok işimize gelmez.
elaalemi( 56.7///%)bildirisiz izine ayrılmak istiyor
Not: tekrar izin kullanabilmek için en az 2 ay listede kalman gerekiyor.
Sevgiler

Ahahah tamam hemen diklestirme hareketleri bakiyoruz o zaman, ben sporcu sütyeeni ile yapiyorum yoksa yapamam dedigin gibi ayri ziplar
Ben haliya basma konusunda huyluyumdur her yerde bi terlik bulurum basamiyorum ciplak ayak o yuzden bi spor ayakkabim ver alti temiz onunla yapiyorum

Gunaydin kizlar ben hala uyanamiyorum dunkunun yorgunlugunu atamadim hasatim bacaklarim hamlamis bi kendime gelebilseydim cocuklarin kahvaltisini hazirladim ben yine yataktayim buraz daha uyumam lazim:)
drdotty gecmis olsun ya nere baksam herkes grip kizim esim grip ins hastaligi bize satmazlar...

İKİ GÜNDÜR SPOR YAPAMIYORUM OĞLUM HASTA BOĞAZ ENFEKSİYONU GEÇMEDİĞİ İÇİN YENİDEN NÜKSETTİ..
işteyim ..
eşim ilgileniyor oğlumla..
sabah '' annecim aklım kalbim ruhum seninle ama bedenen işe gitmek zorundayım '' dedim.öptüm çıktım..
çok özledim içim sızlıyor

günaydın kızlar sabah 8,45 den beri yürüyorum belki 5 dk oturdum sandalyeye bizim ev işi vardı inşaata başlayacaktık meclisten bir kanun çıkmıştı arsamıza el konulmuştu . yan taraf sağlık ocağı olduğu için itirazımız kabul edildi . şimdi onun işlemleri ile uğraşıyorum. allah yüzümüze baksında hızlıca bitsin inşaat işimiz kış gelmeden annemlerde yerleşsin eve ferah ferah otursunlar

Canım benim çok geçmiş olsun oğluna
İzin alamıyor musun sen hiç
Üzülme çocuklar böyle büyüyorlar. Keşke hiç hastalanmasalar
çok geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim canım fenayım
İnşallah canım Allah gönlünüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…