- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.381
Mrb bende yeni katıldım tecrübelwre ihtiyacım var 61.7 ile başladım sabah 35 dk yürüyüş yaptım 3 gün kabak detoksunyapacagım gelişmeleri bildiririm daha önce yapan varmı kabak detoksu?hedefim 56 bayrama kadar.MİNİK ADAYLARIMIZ
10 AĞUSTOS
582.Etap
@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan(77,5///%)
@Caglis (71,45//%)
hedefyeniben (72///%)
@elaalemi(58,3///%)
P psunat06
hedefyeniben kilo bildirimini buraya yapacaksın kuzum
kalori saydım yürüyüş yapıyordum ama en son dorty in listesinde spor yapmamıştım. şu da var 3 seneden fazladır bu kiloya inmedim direnç gösteriyorda olabilir vucüt.bencede gidiyor olması önemli
önceden spor yapıyodun bildiğim kadarıyla o yüzden hızlı gidiyor olabilir
evett çok hoşuma gidiyor o resmimiz eşimleben farkettim eşin bi tarafta sen bi taraftaydın
1.sayfada hesaplamalar yazıyor başlama kilonu 61,70 olarak aldım. bugün tartılın mı ?Mrb bende yeni katıldım tecrübelwre ihtiyacım var 61.7 ile başladım sabah 35 dk yürüyüş yaptım 3 gün kabak detoksunyapacagım gelişmeleri bildiririm daha önce yapan varmı kabak detoksu?hedefim 56 bayrama kadar.
İnş bende merak ediyorum inş pazartesi sabah en az 59 olurum ama biraz halsiLik yapıyor sizdede oldumu ve yüzde çökme istemiyorum yüzünüz çökmedi deyil mi ?Kabak detoksu sen ne guzel biseymissin verdigim kilonun hepsini son 3 gunde onun sayesinde verdim
Tamam canım ben hallederimdrdotty canım netım çekmıyır 70.2 yim
Amiin, sağ olasınSefus um cok geçmiş olsun canımdrdotty kaptanım nasılsın hedefyeniben geçmiş olsun canım kızlar noldu size boyle acil sifalar diliyorum hepinize
3 gunmu yaptın canım bravoya çok iyi olmuş özendim bakKabak detoksu sen ne guzel biseymissin verdigim kilonun hepsini son 3 gunde onun sayesinde verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?