- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.421
diyete devam edip 5leri görmek istiyor musun .tartıda fazla çıkacağımı düşünmüyorum vermişte olabilirim hatta ama verdiğime emin olup öle çıkayım diyorum
içki tatilden beri içmedim hiç
Ananas detoksu nasıl cnm ananası çok severım.şimdi yapıp kabak gıbı ondanda soğurum benkilonu kırmak için kabak detoksumu yapsan acaba ?
ya da ananas
Ilk gun 1 yumurta yemistim ve 1 dilim peynir 2 ve 3. Gun 2 yumurta 1 dilm peynir yedim ara ogunlerde 1 meyve evet kabagin icnde 2 ceviz vardi. spor 2 gunde bir falan firsat buluyor leslie 3 mil yapiyorum 1 mil le baslayabilirsin leslieye ama 3 4 gun sonra 3 mile cik vucutta agri yapacak bi spor degil. Bide 3 lt su ayrica leslie yada disarida yuruyus oncesi sekersiz turk kahvesi iciyorum daha fazla kalori yakimi sagliyormus spor oncesi icilen kahve sabahlari ilik su icine elma sirkesi ve zencefil kullaniyorum bunu detoksta kullanmadim neden bilmiyorum belki daha fazla verebilirdim kullansaydim bi 200 gr gibiSabah 2 yumurta yedin mi ve günde 2 meyve ve kabakla birlikte ceviz yedin mi ?birde bende spora yeni başlsyacagım sabah koşu bandında 35 dk yürüyorum sen ne önerirsin yanında leslii ye başkayayım mı başlangın seviyesine nerden ulaşabilirim?
anım hastaneden geşımce gırdım mesajları okuyup cvp yazayım dedım once uyuya kalmısım. Somrada fırsat olmadı gırmeyesabah girmiş siteye .umarım bir sıkıntı yoktur
istiyorum istemez miyim hedefim ekimde 56-58 olmakdiyete devam edip 5leri görmek istiyor musun .
sıcaklardan olsa gerek canım bira istiyor normaldede hiç sevmem
sabah : 2 yumurta 2 peynirAnanas detoksu nasıl cnm ananası çok severım.şimdi yapıp kabak gıbı ondanda soğurum ben
HAYIRDIR CANIM ACİLE Mİ GİTTİNİZC
anım hastaneden geşımce gırdım mesajları okuyup cvp yazayım dedım once uyuya kalmısım. Somrada fırsat olmadı gırmeyegec kalmadım ıns
valla reglim yeni bitti bir kaç yudum alma niyetim var ya da 2 3 şat tekilaistiyorum istemez miyim hedefim ekimde 56-58 olmak
sen içme kuzu bi süre
ben de sevmem bira en son ne zaman içtim hatırlamıyorum bile
Zormuş bu sankı kabak doyurucu bıraz :)sabah : 2 yumurta 2 peynir
öğle/akşam : 4 parmak kalınlığında ananası 4 kaşık yogurdun içine doğrayıp yiyoruz
ara : 1 su bardağı süt+10 badem
2 gün yapılıyor
Yani aynı şeyi sürekli yiyip mide bulandırmak yerine bence meyve veya sebze detoksu yapılabilir. Hepsinin faydası, vitaminleri ayrı ayrı sonuçta... Detokslarda genel olarak işlenmiş gıdalardan kaçılıp daha az kalori ve bol su alınıyor. Yani ananas yazan yerlerde 2 parmak kalınlığında ananas, bir porsiyon da ona benzer etkiyi gösteren başka bir meyve ya da sebze yenebilir diye düşünüyorum.Zormuş bu sankı kabak doyurucu bıraz :)
çok ağır bir diyet hiç gerekli değil aslındaDaha önceden 1 hafta İsveç diyeti yaparak 4 kilo vermiştim, ama her gün baş ağrısı ve halsizlik çekiyordum, ve bir süre haşlanmış yumurta ve ıspanak yiyemedim, çünkü menüde sürekli onlar vardı,ona istinaden fikrimi beyan ettim
Daha önceden 1 hafta İsveç diyeti yaparak 4 kilo vermiştim, ama her gün baş ağrısı ve halsizlik çekiyordum, ve bir süre haşlanmış yumurta ve ıspanak yiyemedim, çünkü menüde sürekli onlar vardı,ona istinaden fikrimi beyan ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?