Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Turkuaz07 kuzum kabak detoksuyla 3 gunde 1.200 gr mi verdin.oo super. iştah kapatıcı bi kilo cok heyecanlandim valla bende yapcamda kendimi hazir hissetmiyorum zor olurmu halsiz kalirmiyim nasil gecti 3 gunun

Ne halsizlik ne aclik oldu ilk gun eksik yapmistim yiyecekleri oyle saniyordum o gun cok az aclik olmustu. Duraklama donemimde verdim bide yoksa eminim daha fazla giderdi yapabilirsin yani zor degil hatta son 2 gunde tabagimda artan kabak bile oldu yiyemedim

İnş bende merak ediyorum inş pazartesi sabah en az 59 olurum ama biraz halsiLik yapıyor sizdede oldumu ve yüzde çökme istemiyorum yüzünüz çökmedi deyil mi ?

Yok hayir benim yuvarlak oldugu icin yuzum zaten hic yuzde cokme olmuyo halsizlikte hic olmadi gayet iyiydi hic zorlanmadim 3 gunden fazla yapilabilse bugunde yapiyor olurdum cok rahatti

bence kilo vermen farkedilir şekilde olmuştur artık
bende kalori saymaya başlayım diyorum programı indirdim zigzag yapabilirsem bakalım
sanırım hala tatil kilomu atamadım
sabah ve öğlen ananas detoksu yapıyorum akşam vazgeçiyorum normal bi yemek yiyorum ertesi gün yine 2 gün detoks böle böle 10 gün geçirdim
geldiğimden beride tartıya çıkmadım

bu arada güzel resimdi

canım bu kilonun hepsi kabakla mı gitti yoksa ekstra bişeyde yapmış mıydın ?

***14. TAKİM 582.ETAP***

segus (63///%)
SchonerDuft ( 67,80/67,40/0,40/%0,59)
bi-zuzu ( 59.10/58.50/0.60/%1.01)
tobosoludulcinea (61,3/60,9/0,40/%0,65)
Sahihuban (74/72.8/1,2/%1.62) kayacans adlı üye isim değişikliği yaptı
patient women (79,4/79,0/0,4/%0,50
lilipit ( 73.15/72.80/0.35/% 0.48)
Nidsalii (60/60/0/%0) sabit
Turkuaz07 (69,00/67,8/1,2/%1,74
Nilar(70,8 /70,2/0,6/ % 0,84)

14.Takım Ortalaması:

kızlar coşmuş
14 . takım derecelere doymuyordu

Yok hayir benim yuvarlak oldugu icin yuzum zaten hic yuzde cokme olmuyo halsizlikte hic olmadi gayet iyiydi hic zorlanmadim 3 gunden fazla yapilabilse bugunde yapiyor olurdum cok rahatti
Sabah 2 yumurta yedin mi ve günde 2 meyve ve kabakla birlikte ceviz yedin mi ?birde bende spora yeni başlsyacagım sabah koşu bandında 35 dk yürüyorum sen ne önerirsin yanında leslii ye başkayayım mı başlangın seviyesine nerden ulaşabilirim?

kalori saymak mantıklı istediğini tüketebiliyorsun. bir cesaret edip tartıya çık . durumu gör bence sonra ipin ucu kaçmasın detoks yapmana gerek yok ki spor yapıyorsun zaten belli şeyleri tüketme içki gibi

kalori saymak mantıklı istediğini tüketebiliyorsun. bir cesaret edip tartıya çık . durumu gör bence sonra ipin ucu kaçmasın detoks yapmana gerek yok ki spor yapıyorsun zaten belli şeyleri tüketme içki gibi
tartıda fazla çıkacağımı düşünmüyorum vermişte olabilirim hatta ama verdiğime emin olup öle çıkayım diyorum
içki tatilden beri içmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…