- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.441
Bugün kendimi toparladım depresyonum bekler nasılsa bi yere kaçmaz ama çocuklarımın çocukluğunu kaçırabilirim o yüzden depresyona sonra giricem
Bugünkü sporum
10:00
45 dk ortancayla scooter bindim (o önde ben arkada) kendime 2 ayaklı scooter almaya karar verdim beli çok inceltiyor büyük oğlanla binerdim seneler önce)
12:00
Büyük oğlanla güneşin dibinde powerboard sürdüm 1 saat ( benim için iyi bir denge egzersizi) şapkam yoktu annemden yemeni alıp taktım gerçekten çok saçma görünüyordum
2 oğlumu öğle yemeğine götürdüm onlara döner ayran pide bana tandır salata ayran
Yeni geldik bebişimiz uyanmış şimdi onu bahçeye götüreceğim abileriyle birlikte
Akşam arkadaşlarımla okul bahçesinde piknik yapacağız. Sanırım kısır falan olur.
İnsanın doğup büyüdüğü mahallede çocukluk arkadaşlarıyla bir arada olması çok güzel bişeymiş. Umarım sizde bu gibi durumlar yaşarsınız. Bazen kendimi 30 sene öncesinde hissediyorum
depresyonu ertelemek ile doğru karar vermişsin.Bugün kendimi toparladım depresyonum bekler nasılsa bi yere kaçmaz ama çocuklarımın çocukluğunu kaçırabilirim o yüzden depresyona sonra giricem
Bugünkü sporum
10:00
45 dk ortancayla scooter bindim (o önde ben arkada) kendime 2 ayaklı scooter almaya karar verdim beli çok inceltiyor büyük oğlanla binerdim seneler önce)
12:00
Büyük oğlanla güneşin dibinde powerboard sürdüm 1 saat ( benim için iyi bir denge egzersizi) şapkam yoktu annemden yemeni alıp taktım gerçekten çok saçma görünüyordum
2 oğlumu öğle yemeğine götürdüm onlara döner ayran pide bana tandır salata ayran
Yeni geldik bebişimiz uyanmış şimdi onu bahçeye götüreceğim abileriyle birlikte
Akşam arkadaşlarımla okul bahçesinde piknik yapacağız. Sanırım kısır falan olur.
İnsanın doğup büyüdüğü mahallede çocukluk arkadaşlarıyla bir arada olması çok güzel bişeymiş. Umarım sizde bu gibi durumlar yaşarsınız. Bazen kendimi 30 sene öncesinde hissediyorum
çok ağır bir diyet hiç gerekli değil aslında
O tarz diyetlerde verilen kilo cabuk alinmiyor mu fazlasiyla tek korkum bu cunku daha once verdiklerimi hep daha fazlasiyla aldim
Ay ne kadar güzeeeell :)Aayy bide dun cok sevindim soylemeyi unuttum 2.5 yil once aldigim bi pantolonum vardi o zaman bile biraz dar oluyordu zayiflarim daha guzel olur demis almistm tabi sonlari dugmesi bile kapanmiyordu nerden baksan 3 parmak mesafe oluyordu dun bi giydim ve supriz aldigim halden bile daha rahat oldu
Normal diyette durakma doneminde destek amacli olabilir kabak detoksunu o sekilde yaptm benAynen, ben de bunu söylemeye çalışıyorum, yani boşu boşuna eziyet, 3 kilosunu geri almıştım. Epey oldu yapalı zaten, yaklaşık 5-6 yıl önce yapmıştım. Yani o yüzden bu ananas diyeti de pek sağlıklı gelmedi bana...
3 günden bir şey olmaz zaten yaNormal diyette durakma doneminde destek amacli olabilir kabak detoksunu o sekilde yaptm ben
Sabah
Ekmek yerine 1 dilim patlıcanlı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kkutusu beyaz peynir
Yarım salatalık-biber
Öğle(misafir geldi)
50 gr patates kızartması
1 kare dilim kakaolu kek
Ara:1 kuru kayısı
Akşam
1 küçük konserve yağı süzülmüş ton balığı (52 gr) ile küçük kase salata
Zigzag'a göre bugün hâlâ 430 kalori hakkım var (şuan 938 kalori oldu), ama günlük protein oranım %15'te kaldı, öğleni nasıl telafi edebilirim, protein için başka ne tüketeyim?
Beencede cnmm bnde bugun kek yedım mınık akşam napcm bakalmYarım yağlı 200 ml süt içme kararı aldım
Ankara’da annemlerde kalıyorum 2 yaşımdan beri yaşadığım ev burası 39 oldu yaşımNeredesin ki canim
Yedim kuzucumdepresyonu ertelemek ile doğru karar vermişsin.
kısır yersen 1 kocaman kaşıkta benim için ye
Canım kalorileri doğru ürünlerden almak gerekiyor Akşam yemeğin güzel ama kek kızartma börek menülerinden çıkmazsa ağırlıktan düşsen bile gerekli düzeyde incelemezsin mesela 10 kilo verip 1 beden incelmek adalet mi ama başına gelebilir. Protein ve sebzeler ana gıdaların olmalı haftada 2-3 öğüne bakliyat ekleyebilirsin meyveyide günde 1 porsiyon günün erken saatlerinde tüketmelisin. Hergün meyve yersen tatlı ataklarında olmaz ama olursa muz hurma süt tarçın gibi şeylerle geçiştirmelisin. Yaşınız genç bu yaşta kilo hiç hoş değil ileride çoluk çocuk sahibi olunca ne olacak. Beslenme hatalarını şimdiden düzeltmelisinSabah
Ekmek yerine 1 dilim patlıcanlı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kkutusu beyaz peynir
Yarım salatalık-biber
Öğle(misafir geldi)
50 gr patates kızartması
1 kare dilim kakaolu kek
Ara:1 kuru kayısı
Akşam
1 küçük konserve yağı süzülmüş ton balığı (52 gr) ile küçük kase salata
Zigzag'a göre bugün hâlâ 430 kalori hakkım var (şuan 938 kalori oldu), ama günlük protein oranım %15'te kaldı, öğleni nasıl telafi edebilirim, protein için başka ne tüketeyim?
Biraz yürüyüş mü yapsan canım yada LeslieBeencede cnmm bnde bugun kek yedım mınık akşam napcm bakalm
Haklısınız, misafirleri biliyorsunuz, yemediğinizde ısrar ediyorlar, bir de gelen kişi benim misafirim olunca... Yanlış olduğunu bende biliyorum ama, ne yazık ki böyle oldu. Evde ne pişerse onu yiyorum, anneme et-tavuk yapalım dediğimde her gün müsrif oluyorum ve ettikleri sözler yüzünden diyet yapasım da gelmiyor.Ankara’da annemlerde kalıyorum 2 yaşımdan beri yaşadığım ev burası 39 oldu yaşım
Yedim kuzucum
Canım kalorileri doğru ürünlerden almak gerekiyor Akşam yemeğin güzel ama kek kızartma börek menülerinden çıkmazsa ağırlıktan düşsen bile gerekli düzeyde incelemezsin mesela 10 kilo verip 1 beden incelmek adalet mi ama başına gelebilir. Protein ve sebzeler ana gıdaların olmalı haftada 2-3 öğüne bakliyat ekleyebilirsin meyveyide günde 1 porsiyon günün erken saatlerinde tüketmelisin. Hergün meyve yersen tatlı ataklarında olmaz ama olursa muz hurma süt tarçın gibi şeylerle geçiştirmelisin. Yaşınız genç bu yaşta kilo hiç hoş değil ileride çoluk çocuk sahibi olunca ne olacak. Beslenme hatalarını şimdiden düzeltmelisin
Ahh kiyamam ya ne desem bilemedimki canim yalniz ken diyet yapmak daha kolay ben cede ben mesela eşime ayrı kendime ayri yapmaya useniyorumHer neyse, yarın markete çıkıp bursumla bir şeyler alır onları yerim artık.
Evet canım acıle gıttık cok tıkandı hava verdıler .pek keyfı yoktu bugun ama hava ıyı geldı acıldı bıraz.HAYIRDIR CANIM ACİLE Mİ GİTTİNİZ
Konya sanmistim da ondan sordumAnkara’da annemlerde kalıyorum 2 yaşımdan beri yaşadığım ev burası 39 oldu yaşım
Yedim kuzucum
Canım kalorileri doğru ürünlerden almak gerekiyor Akşam yemeğin güzel ama kek kızartma börek menülerinden çıkmazsa ağırlıktan düşsen bile gerekli düzeyde incelemezsin mesela 10 kilo verip 1 beden incelmek adalet mi ama başına gelebilir. Protein ve sebzeler ana gıdaların olmalı haftada 2-3 öğüne bakliyat ekleyebilirsin meyveyide günde 1 porsiyon günün erken saatlerinde tüketmelisin. Hergün meyve yersen tatlı ataklarında olmaz ama olursa muz hurma süt tarçın gibi şeylerle geçiştirmelisin. Yaşınız genç bu yaşta kilo hiç hoş değil ileride çoluk çocuk sahibi olunca ne olacak. Beslenme hatalarını şimdiden düzeltmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?