Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Neredesin ki canim

depresyonu ertelemek ile doğru karar vermişsin.
kısır yersen 1 kocaman kaşıkta benim için ye

çok ağır bir diyet hiç gerekli değil aslında
O tarz diyetlerde verilen kilo cabuk alinmiyor mu fazlasiyla tek korkum bu cunku daha once verdiklerimi hep daha fazlasiyla aldim

Aynen, ben de bunu söylemeye çalışıyorum, yani boşu boşuna eziyet, 3 kilosunu geri almıştım. Epey oldu yapalı zaten, yaklaşık 5-6 yıl önce yapmıştım. Yani o yüzden bu ananas diyeti de pek sağlıklı gelmedi bana...

Ay ne kadar güzeeeell :)

Normal diyette durakma doneminde destek amacli olabilir kabak detoksunu o sekilde yaptm ben

Sabah
Ekmek yerine 1 dilim patlıcanlı börek
1 haşlanmış yumurta
1 kkutusu beyaz peynir
Yarım salatalık-biber

Öğle(misafir geldi )
50 gr patates kızartması
1 kare dilim kakaolu kek

Ara:1 kuru kayısı

Akşam
1 küçük konserve yağı süzülmüş ton balığı (52 gr) ile küçük kase salata

Zigzag'a göre bugün hâlâ 430 kalori hakkım var (şuan 938 kalori oldu), ama günlük protein oranım %15'te kaldı, öğleni nasıl telafi edebilirim, protein için başka ne tüketeyim?

Yarım yağlı 200 ml süt içme kararı aldım

Neredesin ki canim
Ankara’da annemlerde kalıyorum 2 yaşımdan beri yaşadığım ev burası 39 oldu yaşım
depresyonu ertelemek ile doğru karar vermişsin.
kısır yersen 1 kocaman kaşıkta benim için ye
Yedim kuzucum
Canım kalorileri doğru ürünlerden almak gerekiyor Akşam yemeğin güzel ama kek kızartma börek menülerinden çıkmazsa ağırlıktan düşsen bile gerekli düzeyde incelemezsin mesela 10 kilo verip 1 beden incelmek adalet mi ama başına gelebilir. Protein ve sebzeler ana gıdaların olmalı haftada 2-3 öğüne bakliyat ekleyebilirsin meyveyide günde 1 porsiyon günün erken saatlerinde tüketmelisin. Hergün meyve yersen tatlı ataklarında olmaz ama olursa muz hurma süt tarçın gibi şeylerle geçiştirmelisin. Yaşınız genç bu yaşta kilo hiç hoş değil ileride çoluk çocuk sahibi olunca ne olacak. Beslenme hatalarını şimdiden düzeltmelisin

Haklısınız, misafirleri biliyorsunuz, yemediğinizde ısrar ediyorlar, bir de gelen kişi benim misafirim olunca... Yanlış olduğunu bende biliyorum ama, ne yazık ki böyle oldu. Evde ne pişerse onu yiyorum, anneme et-tavuk yapalım dediğimde her gün müsrif oluyorum ve ettikleri sözler yüzünden diyet yapasım da gelmiyor. Alışkanlıkları da bir anda değiştirmek çok zor, siz benden daha iyi bilirsiniz, yapmaya çalışıyorum işte... İlerde kendi yemeklerimi pişirip menülerimi ayarlayabilirsem daha çok dikkat edebilirim, ama şuan ailemle birlikte olduğum için kendime tavuk pişirince onların da yemesi gerekiyor... Annem mesela iki gündür yemek pişirmedi. Ama evdeki iki gün önceden kalma karnıyarık hala duruyor. Yarın da onu yememizi isteyecek. Okullar açılınca yemeklerimin daha düzenli olacağını umuyorum, en azından ne yediğimi seçme hakkım olacak.

Konya sanmistim da ondan sordum

Kızlaaaar

İlk hedefim olan 70in 100gr da olsa altına inmek” e son 2.900 gr

Yarın ev temizliği yapacağım yayladan evimize dönüyoruz
Yardımcı bi abla ile yapacağız temizliği
Hayırlısıyla arttık evime gidince en kötü ekliptik aletimde çalışırım
Ama sağlam bi salona yazılmam gerek pilates de olabilir ama önce diyetisyenimle görüşeceğim
Sizin fikirleriniz nelerdir

Bu arada 70in alrını görünce eşim alışveriş yapacak bana de hadi sahihuban dayaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…