Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
2 yumurta
1 kk kasar peynir
1 domates
1 dlm tb ekmegi
Oglen
1 kase corba
Ara
2 taze incir
Aksam
1 kepce kurufasulye
3 kasik pilav
Bugun spor yok burçe yine cok huysuzdu aaay bide bi sinir basladi nasil sikiyor kendini ellerini titreyinceye kadar buyuyunce ne olacak dusunemiyorum

Iyiyim canim sadece cok yorgunum ve birazda sikildim hergunum ayni pek insan yuzu gordugumde soylenemez sen nasilsin?
Oyy kıyamam eşinle çıksanız ya da o kızına baksa 1 2 saatliğine sende hava alsan kendine gelirsin. Iyiyim bende tekim ger zaman ki gibi uyuyamadım da öyle dolanıyorum sitede

Oyy kıyamam eşinle çıksanız ya da o kızına baksa 1 2 saatliğine sende hava alsan kendine gelirsin. Iyiyim bende tekim ger zaman ki gibi uyuyamadım da öyle dolanıyorum sitede

Buara esimin isleri cok yogun bayram oncesi olunca normalde bakar yada cikariz ama buara bisey diyemiyorum da zaten bi yere gitsekte bisey anlamiyoruz az once bi arkadaslara gittik yarim saat ancak durabildik o da eziyetti burceyi carsafin icine koyup sallayarak yoruldukca kisiler degisiyordu baktik olmuyo geldik eve su bayram bi gelse artik bu uygulamada da bildirim olarak gelse cok iyi olur ya girmeden gorulmuyo bu tarafi kotu tam bi sohbet olmuyo gecikmeli geliyo

Evet canim tr deyim suan napiyosunuz bakalom tamam atarim:)))

Hos geldin canim,cok gecmis olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins sana..

Sıcaklardan da bunalmış olabilir mi kızın . Allah yardımcın olsun tek bakmak çok zor bir bebeğe

Amin canım inşallah temiz sonuçlar alırsınız . Senin beslenme şeklini takip edeyim bakalım. Beslenme ile ilgili bir topik var mı peki? Varsa beni etiket yapar mısın
Öyle bir topik yok maalesef canım,kitabı sipariş verdim gelir bir kaç güne,okuyunca ben sana özelden detaylı yazarım inşallah.
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz sağlıklı kilolar veririz,birazdan tartilip güncel kilomu ve hedefimi yazicam.
Ayni nedenden kilo almisiz hosgeldin
Umarım aynı şekilde kilo verip aynı zamanda da bebiş sahibi oluruz:)
Hos geldin canim,cok gecmis olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins sana..
Hoşbuldum,teşekkür ederim canim:)

Kızlar ne tür sporlar yapıyorsunuz? Ben daha çok yürüyüş yapıyorum ama bir spor merkezine yazilsam mi diyorum,özellikle fitness ilk başlayanlar için ağır mi olur bilemedim,daha önce zumba ve platese gitmiştim ama onlarda bölgesel verdirmiyor gibi.

Sevinirim canım bende bildiklerimi paylaşırım seninle

Jiilian yapıyoruz ya da leslie yapıyoruz 1.sayfada videosu var jillian ın ama önce leslie ile başlayabilirsin kolaydan zora olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…