- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.521
Iyiyim canim sadece cok yorgunum ve birazda sikildim hergunum ayni pek insan yuzu gordugumde soylenemez sen nasilsin?Nasılsın kuzum
Oyy kıyamam eşinle çıksanız ya da o kızına baksa 1 2 saatliğine sende hava alsan kendine gelirsin. Iyiyim bende tekim ger zaman ki gibi uyuyamadım da öyle dolanıyorum sitedeIyiyim canim sadece cok yorgunum ve birazda sikildim hergunum ayni pek insan yuzu gordugumde soylenemez sen nasilsin?
Oyy kıyamam eşinle çıksanız ya da o kızına baksa 1 2 saatliğine sende hava alsan kendine gelirsin. Iyiyim bende tekim ger zaman ki gibi uyuyamadım da öyle dolanıyorum sitede
Cok saol canım gecıyo cok sukur cok yıprandı yavrum ama.Çok gecmis olsun canim tekrardan sukür ki gecmis
Yapamadım ama butyn gun dısardaydık spordan daha cok yorulmusumdur.Yataktayım halen bende çok acıktım eşimi bekliyorum uyansın diye. Yaptın mı sporunu
Kabak detoksu yapsana kuzum 2 gün gerisi hızlıca gelir
Ne oldu canimCok saol canım gecıyo cok sukur cok yıprandı yavrum ama.
Evet canim tr deyim suan napiyosunuz bakalom tamam atarim:)))İyi geceler Canlarım çoook yorucu bir gündü.
Herkese sevgiler bol şanslar
Buki_89 gelmiş olmalısın kuzum ama göremedim seni Hoşgeldin Erikli sahil fotosu bekliyorum @kaptinn canım benim özlendin
@lilipit seni de göremiyorum canım herşey yolunda mı yoksa Yeni çalışma yerine alışamadın mı çocuklar iyi mi
@tobosoludulcinea
@bi-zuzu çokoprens yemiyorsun değil mi
Hos geldin canim,cok gecmis olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins sana..Selam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
31 yaşında,4 yıllık evliyim,öğretmenim,tüp bebek tedavisinden dolayı biraz kilo aldım maalesef iki hafta önce 8 haftalık bebegimin kalp durmasıyla kürtaj oldum,üç ay sonra nasip olursa tekrar tedavi düşünüyorum ama öncesinde kilo vermek istiyorum,şuan net kilomu bilmiyorum ama hedefim 56 muhtemelen 68 falandir suanki kilom.
Tekrar hoşgeldin diyelim canım.Uzun bir yolculuk olmuştur sizinkiEvet canim tr deyim suan napiyosunuz bakalom tamam atarim:)))
Ana ogul grıp olduk canım ama gecıyo artık cok sukur.Ne oldu canim
Sıcaklardan da bunalmış olabilir mi kızın . Allah yardımcın olsun tek bakmak çok zor bir bebeğeBuara esimin isleri cok yogun bayram oncesi olunca normalde bakar yada cikariz ama buara bisey diyemiyorum da zaten bi yere gitsekte bisey anlamiyoruz az once bi arkadaslara gittik yarim saat ancak durabildik o da eziyetti burceyi carsafin icine koyup sallayarak yoruldukca kisiler degisiyordu baktik olmuyo geldik eve su bayram bi gelse artik bu uygulamada da bildirim olarak gelse cok iyi olur ya girmeden gorulmuyo bu tarafi kotu tam bi sohbet olmuyo gecikmeli geliyo
Sporun yerini tutmaz ama kalori harcamış oldunYapamadım ama butyn gun dısardaydık spordan daha cok yorulmusumdur.
Öyle bir topik yok maalesef canım,kitabı sipariş verdim gelir bir kaç güne,okuyunca ben sana özelden detaylı yazarım inşallah.Amin canım inşallah temiz sonuçlar alırsınız . Senin beslenme şeklini takip edeyim bakalım. Beslenme ile ilgili bir topik var mı peki? Varsa beni etiket yapar mısın
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz sağlıklı kilolar veririz,birazdan tartilip güncel kilomu ve hedefimi yazicam.Hoşgeldin Masalcım
Aktif keyifli en önemlisi dost bir takımız
Hepimizin kilo vermek için nedenleri var tabiki ama sen ve senin durumundaki arkadaşların güzel beslenmesi gerekiyor haliyle biraz yavaş ilerleyebilir. Olsun
Bebeğini kaybetmene çok üzüldüm çok geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun
Güncel kilonu bekliyorum
Umarım aynı şekilde kilo verip aynı zamanda da bebiş sahibi oluruz:)Ayni nedenden kilo almisiz hosgeldin
Hoşbuldum,teşekkür ederim canim:)Hos geldin canim,cok gecmis olsun rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ins sana..
Sevinirim canım bende bildiklerimi paylaşırım seninleÖyle bir topik yok maalesef canım,kitabı sipariş verdim gelir bir kaç güne,okuyunca ben sana özelden detaylı yazarım inşallah.
Teşekkür ederim canım umarım hepimiz sağlıklı kilolar veririz,birazdan tartilip güncel kilomu ve hedefimi yazicam.
Umarım aynı şekilde kilo verip aynı zamanda da bebiş sahibi oluruz:)
Hoşbuldum,teşekkür ederim canim:)
Kız spor yapmaya usenıyorum resmen ya zamanda olmuyo ama yapmak ıstesem zaman olur dıyorum napcam bılmem. Spora ıhtıyacım var ama cok salındı etlerım sıkılasmam lazım.Sporun yerini tutmaz ama kalori harcamış oldun
Jiilian yapıyoruz ya da leslie yapıyoruz 1.sayfada videosu var jillian ın ama önce leslie ile başlayabilirsin kolaydan zora olurKızlar ne tür sporlar yapıyorsunuz? Ben daha çok yürüyüş yapıyorum ama bir spor merkezine yazilsam mi diyorum,özellikle fitness ilk başlayanlar için ağır mi olur bilemedim,daha önce zumba ve platese gitmiştim ama onlarda bölgesel verdirmiyor gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?