- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.701
Canım biraz zor açıkcası, ben bir de ara öğün yaptım bir avuç fındık yedimzorlandın mı peki gün içinde .güzel gitmiş bayramda evde olduğum da bende yapayım
fındık yiyince dengeledin mi peki ben çakmasını yaparımCanım biraz zor açıkcası, ben bir de ara öğün yaptım bir avuç fındık yedim
Canım uarım ananas derken bir dilimin yarosı mı bütün ananasın yarısı mı?Canım
Sabah:2 haşlanmış yumurta, 3_4 dilim peynir
Öğlen: 1 kase yoğurt, yarın ananas
Akşam : kalan yarım ananas.
Çay kahve su istediğin kadar, 2 gün yapılıyor ve 2 kilo veriyorsun
Günaydın.Günaydın kizlar
bizide haber et bakalım kaç kg yağdan gitmişkızlar merabaaaa
12,30da diyetisyen randevum var bakalım on günde kaç kg gitmiş ..
tahminim : 2kg :)
bakalım tahminim tutacak mı
en çok da yağdan ne kadar gitmiş onu merak ediyorummmmm
diyetisyen dışında ölçüm yapılan nereleri vardır canım bende baktırmak istiyorumbizide haber et bakalım kaç kg yağdan gitmiş
Bütün ananasın yarısı canımCanım uarım ananas derken bir dilimin yarosı mı bütün ananasın yarısı mı?
alışveriş merkezlerinde tartılar varya büyük kocaman olanlar onlar tartıyor ya da özellikli tartı alırsan yüzde olarak hesap ediyor yağ oranınıdiyetisyen dışında ölçüm yapılan nereleri vardır canım bende baktırmak istiyorum
evde var ama doğru tartığını düşünmüyorum cnm zaten yüzdesini topladığında 130 gibi bişey yapıyoralışveriş merkezlerinde tartılar varya büyük kocaman olanlar onlar tartıyor ya da özellikli tartı alırsan yüzde olarak hesap ediyor yağ oranını
Cocuklarin okulu acilsin okul ihtiyac gereclerini yapip belli bir rayina oturttuktan sonra dusunuyorum bensiz birsey beceremezler :) isleri yolu girmesi lazim..Risklerini bilmiyorum canım. Gerekli değil zaten organlara sıçrama ihtimali varsa. Tedaviyi ne zaman düşünüyorsun
gerçek kilonu bulamıyorun yüzdelerden evet . avmlere bakacaksın kipa da vardı eskiden yakın zamanda baktım kaldırmışlar bende tartılacaktımevde var ama doğru tartığını düşünmüyorum cnm zaten yüzdesini topladığında 130 gibi bişey yapıyor
hep erteliyorsun ama iyi de oluyor keşke 1 aylığına diyetisyene gitsen ya da kabak detoksu yapsan sendeCocuklarin okulu acilsin okul ihtiyac gereclerini yapip belli bir rayina oturttuktan sonra dusunuyorum bensiz birsey beceremezler :) isleri yolu girmesi lazim..
bizim burda bi avm de var bi gün etek felan giyeyimde tartılmaya gideyimgerçek kilonu bulamıyorun yüzdelerden evet . avmlere bakacaksın kipa da vardı eskiden yakın zamanda baktım kaldırmışlar bende tartılacaktım
etek olmadan tartmıyor mu leynnbizim burda bi avm de var bi gün etek felan giyeyimde tartılmaya gideyim
tenıne çok yakışır bu renk . bene çok güzel olurEki Görüntüle 2179250
kızlar kızımın ay sonu d.günü bu elbiseden alsam nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?