- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.001
Oh neguzel keyfe bak masallah ya benımkıde bugunlarde durmadan kaka cıkartıyo carsaf xıbın yıkamaktan bı hal oldumAralarinda rekabet olunca bikmazlar :)) birbirini gazliyorlar anca hee hee hee diye diye :))
Ama varya bugun kahvaltiyi cocuklarim hazirlamis dus aldim bornozumu giydim anne kahvalti hazir sok oldum patates kizartmis kizim masayi bir guzel hazirlamis anne sana yumurta haslayimmi dedim ses vermedin diyor kizim duymadimki dedim patatesi az kizartmisin dedim anne 7 dk tuttum diyor kizim yumurtanin haslanma suresi sen 9 dk kizart yeter dedim :)) ay allahim yaa domatesten salataliktan dilmisler bir de mutfagi bir guzel toparlamislar sok oldum:)) buyumusler yahuu:)) ilkkez cocuklarimin elinden kahvalti yaptimm..
yok kuzum ben diyet boyunca hiç açlık çekmiyorum inan...Aç karna zor olmuyormu
Hedef kilomun yüzde seksenini verdim verdim . Diyetten de vücudum yoruldu alarm veriyor artık. Aday listesine eklerim kendimi ama ordan takip ederimMezunmu oluyosun nezaman
Tamam canım ıyı olmus ozaman gıtme bıyere amaHedef kilomun yüzde seksenini verdim verdim . Diyetten de vücudum yoruldu alarm veriyor artık. Aday listesine eklerim kendimi ama ordan takip ederim
Buralardayım kuzumTamam canım ıyı olmus ozaman gıtme bıyere ama
tebrik ederim canım aday listesine bildirimlerini ekler misi,n takıldığın yerde beni etikette yapabilirsin özelden de sorabilirsin .1. sayfada hesaplamayı nasıl ypacağın yazıyorBaşlangıç kilom pazar 66.1
Bugün 64.8
Fark 1.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?