- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.021
Teşekkür ederim canımtebrik ederim canım aday listesine bildirimlerini ekler misi,n takıldığın yerde beni etikette yapabilirsin özelden de sorabilirsin .1. sayfada hesaplamayı nasıl ypacağın yazıyor
ŞİŞLİKTEN FAZLA ÇIKMIŞ OLAABİLİRSİN CANIMBen 53.1 demistim ama bu ilk cuma bildirimi 53.5 tartildim. 53.5 kilodan baslayayim onceki yanlis tartilmisim sanirim ya da adete 3 gün kaldi onun siskinligi. Kasiklarimda agrilar basladi. 3 gunde 400 gr kaloriyi de dusurdugum halde nasil oluyor anlamiyorum
Canim haftayi nasil gecirdin. Ne guel maasallah baya iyi gitmis detoksmu yapmistin cok takip edemedim***14. TAKİM 583.ETAP***
segus (62.2/61.1/1.1/%1.8)
SchonerDuft ( 67,40///%)
bi-zuzu ( 58.50///%)
tobosoludulcinea (60,9///%)
Sahihuban (72,8/71,8/1/%1,37)
patient women (79,0///%)
lilipit ( 72.80/72,50/0,30/%0,41 )
Nidsalii (60/58,6/1,4/%2,3)
Turkuaz07 (67,8///%)
Nilar( 70,2/ / /% )
14.Takım Ortalaması:
İki tane bir kiz bir oglan,kizim ocakta 10 yasina girecek,oglum 11ci ayda 9 yasina gircek,annelerin bir taneleri allah kolaylik versin canimm :)Oh neguzel keyfe bak masallah ya benımkıde bugunlarde durmadan kaka cıkartıyo carsaf xıbın yıkamaktan bı hal oldumKac tane cocugun var. Kac yasındalar
Canım kaç yaşından beri sendeler merak ettimİki tane bir kiz bir oglan,kizim ocakta 10 yasina girecek,oglum 11ci ayda 9 yasina gircek,annelerin bir taneleri allah kolaylik versin canimm :)
Canım kaç yaşından beri sendeler merak ettim
maşallah sana ya
kabak detoksu yapmışmıydın bende eşimi geldi acaba dedim süpriz yapıp.Herkese selamlar sevgiler hayırlı cumalar kızlarkeyifler nasıl herkes iyi mi kusura bakmayın günlerdir giremiyorum işyerinde bayram öncesi yoğunluğundan gündüz fırsat bulup giremedim akşamları yazcak halim kalmadı erkenden yattim hedefim 60 ın altinı gormekti bayram oncesi bugün goremedim ama nasipse pazt 60 ın altındayım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?