Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Acaba bal sana iyi gelmiyor mu yani yediklerin miktar olarak çok olsa ble hareket halindesin nasıl veremiyorsun anlamıyorum ki bu hafat olaak sınırlı değil genelden bahsediyorum . bir vereydin de tedaviye başlayaydın

Bali her zaman yemiyorumda haftada en az bir en cok uc defayi gecmemistir,canim bahcede calistigimdan enerjiye ihtiyac duyuyor vucudum balida babam sattigi icin tahlili yaptiriyok %2 ye yakin seker var yani has bal olmus oluyor tatli istegimi sekerim dustugunde bundan aliyorum,bence ben yedigimden dolayi aliyorum veya veriyorum %40 muhtemelen endometriozis hastaliktan veremiyorumdur vc de problem zaten.. bu hafta uyamadim diyete uysaydim 1_1,5 kg vermem gerekirdi kendi vucudumuda taniyorum artik.. diger haftalar uydum gercektende ben diyeti birakiyim bir haftada 4 kg yakin kg alma kapasitem var hep korkarak yemisimdir..Spor yapmayida sevmiyorum yurumeyi seviyorum ama yanimda bir arkadasim bir komsum bir yakinim olsa bana acayip motivasyon olurdu,evde sporum en fazla bir hafta sürüyor azim yok azim yokk bende nasil bir insanim bende anlamiyorum puff

Bence yazın verdıgı bı gevseklık olabılır herkes sıcaktan bunalıyo galıba. Ama haklısın cok bosluyoruz takımı.
Sanmıyorum kuzum bizler ile alakalı bir durum.
Yarın bakalım neler olacak
Dırırırın
Ben mezun oluyorum kuzum
Sen kaç çıkacaksın meraktayım :)
Ben de o kadar tembel hissediyorum ki tüm sene koşturmaktan yorulmuşum
Şimdi de spor yapıyorum ama
Kendime 1 ay sonra teşekkür edeceğimi bildiğim için devam ediyorum
Hiç bitmese tatil keşke
Bu yaz bende çok tembelim sporu senden sonra bıraktım bir daha tam anlamı ile başlayamadım
Kuzum ya kendim den çok istiyorum kilonu vermeni inan ki ondan soruyorum başka bur şey gelmesin aklına

Ben yapıyorum işte ittire kaktıra gel devam edelim
Ya bir de dışarıda yapmak istiyorum ama bir yandan da işte o makaleleri bitirmem lazım
Canım sıkılıyor artık okulla dersle uğraşmaktan
23ü son tarih
22sinde teslim edip (online) sonra hem Jillian hem yürüyüş yapacağım
Canım dışarı çıkmak istiyor, yürümek koşmak falan
Jillian kesmiyor yani
İlk level zaten kolay sıkıcı
Ben baktım az önce sabit görünüyor tokken bence az çıkacak
Kabak detoksu nasıl gidiyor bıktın mı kabaklardan

(6/30) 16.08.18 menüm
KALKINCA
- 1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz ve çeçil peynir
- 1 tk krem peynir
- salatalık domates
- 2 ceviz
- 2 dilim tb ekmek
ÖĞLE
- 4 kaşık yoğurt
- yarım yeşil elma
- 2 kaşık gevrek
(karıştırıp yedim)
AKŞAM
- 3 kaşık yoğurt
- 1 domates
- 3 ceviz
(karıştırıp yedim)
ARA
- sade Türk kahvesi
- 3 fincan çay
SU
- 2 lt su
SPOR
-(kalkınca) yoga/10 dk
-(öğle) temizlik ( önemli bir spor bence)
-(akşam) vücut esnemesi/20 dk

Bugün fazla yüklenmemek için hafif yiyip sadece esneme yaptımzaten temizlik yordu ama sonunda bitti bi tek sarma yapmamız kaldı en sevdiğim birde sizlere birşey sormak istiyorum bende sürekli bir idrar hissi var çok sık çıkıyorum son zamanlar arttı önceden hiç yaşamıyordum özellikle uzun yola çıkınca stres yapıyorum malum Her ay ist ank gidiyorum aranızda yaşayananız varmı yada bilen falan

Ya nasıl tatlıinşallah ilerde bıkmaz

Doyduysan çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsun

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bır dılım beyaz peynır
Domates salatalık bırkaç tane
Yeşil çay
Öğle
Kabak yoğurtlu
Cevız ve badem
Ara
Bır armut bir erik
Akşam
Yoğurtlu kabak
3 litre su
Bır saat bısıklet sürdüm

Bence yazın verdıgı bı gevseklık olabılır herkes sıcaktan bunalıyo galıba. Ama haklısın cok bosluyoruz takımı.
Ben çok streslerdeyim bugün tatilimde az kaldı zaten bi burada az biraz rahatlıyorum gibiyim ama yinede fazla uğrayamıyorum üstündekini atıyım diye uğraşıyorum

Mutlaka görürsün rahat rahat başlamak yeterli mutlak inişli çıkışlı olacak ama hedefe varacaksınız elbet

Aslında has bal değil bence Olay o yenilebilecek bişi zaten çalıştığın için çok fazla hareket ediyorsun sadece yemek düzensiz olduğu için vücut biraz şaşırıyo olabilir hastalıklarda tabi buna etken ama Ne olursa olsun sen kendini rahat bırakman lazım kendini sıkarsan farketmeden vücudun stres yapar sonra hoppp mideye oda Bı stres yaptımı hiç çalışmaz e sonra diğer organlara Bi bakmışız naparsak yapalım kilo verememişiz onlar bize yağ ödem olarak döner önemli olan ilk iş içini rahat hissettirmek elbet verilir hem bence abla bence Sen vücudunu diyetten çok sürekli yapacağın bir beslenmeye alıştır arada elbet hamurişi yağlı elbet yenir hiç yemeyecek değiliz Ama vücudunu diyet diye sıkarsan ilerde sendede korku oluşur kilo alcam diye rahat Bir şekilde yiyeceğin Bi tarz olsun ayrıca kendini sıkma önemli pişman mutlu olman yeteri kadarnhareketin var zaten ayrıca hastalıklarında elbet şifası vardır zamanı gelir dikkat et kendine

Ay mezunmu hadı hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…