- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.961
Acaba bal sana iyi gelmiyor mu yani yediklerin miktar olarak çok olsa ble hareket halindesin nasıl veremiyorsun anlamıyorum ki bu hafat olaak sınırlı değil genelden bahsediyorum . bir vereydin de tedaviye başlayaydın
Sanmıyorum kuzum bizler ile alakalı bir durum.Bence yazın verdıgı bı gevseklık olabılır herkes sıcaktan bunalıyo galıba. Ama haklısın cok bosluyoruz takımı.
Ben mezun oluyorum kuzumYarın bakalım neler olacak
Dırırırın
Bu yaz bende çok tembelim sporu senden sonra bıraktım bir daha tam anlamı ile başlayamadımBen de o kadar tembel hissediyorum ki tüm sene koşturmaktan yorulmuşum
Şimdi de spor yapıyorum ama
Kendime 1 ay sonra teşekkür edeceğimi bildiğim için devam ediyorum
Hiç bitmese tatil keşke
Kuzum ya kendim den çok istiyorum kilonu vermeni inan ki ondan soruyorum başka bur şey gelmesin aklınaBali her zaman yemiyorumda haftada en az bir en cok uc defayi gecmemistir,canim bahcede calistigimdan enerjiye ihtiyac duyuyor vucudum balida babam sattigi icin tahlili yaptiriyok %2 ye yakin seker var yani has bal olmus oluyor tatli istegimi sekerim dustugunde bundan aliyorum,bence ben yedigimden dolayi aliyorum veya veriyorum %40 muhtemelen endometriozis hastaliktan veremiyorumdur vc de problem zaten.. bu hafta uyamadim diyete uysaydim 1_1,5 kg vermem gerekirdi kendi vucudumuda taniyorum artik.. diger haftalar uydum gercektende ben diyeti birakiyim bir haftada 4 kg yakin kg alma kapasitem var hep korkarak yemisimdir..Spor yapmayida sevmiyorum yurumeyi seviyorum ama yanimda bir arkadasim bir komsum bir yakinim olsa bana acayip motivasyon olurdu,evde sporum en fazla bir hafta sürüyorazim yok azim yokk bende nasil bir insanim bende anlamiyorum puff
Sanmıyorum kuzum bizler ile alakalı bir durum.
Ben mezun oluyorum kuzum
Sen kaç çıkacaksın meraktayım :)
Bu yaz bende çok tembelim sporu senden sonra bıraktım bir daha tam anlamı ile başlayamadım
Kuzum ya kendim den çok istiyorum kilonu vermeni inan ki ondan soruyorum başka bur şey gelmesin aklına
Evet cnm butun gun ekmek yemeeıım fırında yaptım kabağı hafıf yağ ve baharatla çok guzel ldu.rende sevmedım pek.Gıder canım kabagın kalorısı cok az 2 3 kasık yogurtla ye ekmek yeme yarına ekaı gorursun
Ya nasıl tatlıİste cocuklar annesinden ne gorurlerse onu ornek aliyor,ocagin dogalgazini vanadan kapatiyorum aklim kalmasın die,uygulamali gosteriyorum bak yanmaz ise sonra cakmakla yakarsan patlar diyorum ona gore dikkat ediyor bakalim,bir sey degil oglandan korkuyorum oda cok heves ediyor yakiyim dograyim diye isim cok zor dikkatini baska seylere yoneltiyorum ama nafile :))dun omlet yapiyorum anne pusirmesini ogrendim kenarlarini ice doguru aliyon diyor :)
Aç karna zor olmuyormuakşam 17,30 da yiyorum
kahvaltıda söğüş
bi dilim peynir iki dilim ekmek oluyor
sporu genelde sabhaları yapıyorum aç karnına
Bende öyleyim Tam verdim desem bayramda az biraz yesem hemen alırım kesinOyle canım ya cocuk hasta olmasın en zoru o kendı hastalıgımı gozum gormedı hıc.
Ayy gecen haftaya gore eksıdeyım ama dıyorumya hıc yemek gozum gormedı bayram haftası bıraz yesem bıle alırım heralde
Doyduysan çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsunErkenden menumu yazayım
Sabah :11.00
Bir kk peynir
Bir kaşık çökelek
1 tk köy tereyağı(tuzsuz)
5 yeşil zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
14.00 üç kuru kayısı bir avuç içi ceviz
16.30 iki incir
Aksam 17.45
Bir tabak zy ıspanak ve bir kase yoğurt
1 saat yürüyüş ve 2 litre su
Aa nasıl küstünHadi sn yıllık izindesin ama onun dışında herkese küstüm kimse takımı düşünmüyor
Ben çok streslerdeyim bugün tatilimde az kaldı zaten bi burada az biraz rahatlıyorum gibiyim ama yinede fazla uğrayamıyorum üstündekini atıyım diye uğraşıyorumBence yazın verdıgı bı gevseklık olabılır herkes sıcaktan bunalıyo galıba. Ama haklısın cok bosluyoruz takımı.
Mutlaka görürsün rahat rahat başlamak yeterli mutlak inişli çıkışlı olacak ama hedefe varacaksınız elbetSpor yapmaya hala başlamadım. Akşam form ve bitki çayı içeyim yarın sabah şişkinlik yüzünden kilom fazla çıkmasın. Bir de adetime dört gün kaldı yani zaten nerden baksan bi kilo fazlam var. Gene görmek istiyorum 48 kiloları
Aslında has bal değil bence Olay o yenilebilecek bişi zaten çalıştığın için çok fazla hareket ediyorsun sadece yemek düzensiz olduğu için vücut biraz şaşırıyo olabilir hastalıklarda tabi buna etken ama Ne olursa olsun sen kendini rahat bırakman lazım kendini sıkarsan farketmeden vücudun stres yapar sonra hoppp mideye oda Bı stres yaptımı hiç çalışmaz e sonra diğer organlara Bi bakmışız naparsak yapalım kilo verememişiz onlar bize yağ ödem olarak döner önemli olan ilk iş içini rahat hissettirmek elbet verilir hem bence abla bence Sen vücudunu diyetten çok sürekli yapacağın bir beslenmeye alıştır arada elbet hamurişi yağlı elbet yenir hiç yemeyecek değiliz Ama vücudunu diyet diye sıkarsan ilerde sendede korku oluşur kilo alcam diye rahat Bir şekilde yiyeceğin Bi tarz olsun ayrıca kendini sıkma önemli pişman mutlu olman yeteri kadarnhareketin var zaten ayrıca hastalıklarında elbet şifası vardır zamanı gelir dikkat et kendineBali her zaman yemiyorumda haftada en az bir en cok uc defayi gecmemistir,canim bahcede calistigimdan enerjiye ihtiyac duyuyor vucudum balida babam sattigi icin tahlili yaptiriyok %2 ye yakin seker var yani has bal olmus oluyor tatli istegimi sekerim dustugunde bundan aliyorum,bence ben yedigimden dolayi aliyorum veya veriyorum %40 muhtemelen endometriozis hastaliktan veremiyorumdur vc de problem zaten.. bu hafta uyamadim diyete uysaydim 1_1,5 kg vermem gerekirdi kendi vucudumuda taniyorum artik.. diger haftalar uydum gercektende ben diyeti birakiyim bir haftada 4 kg yakin kg alma kapasitem var hep korkarak yemisimdir..Spor yapmayida sevmiyorum yurumeyi seviyorum ama yanimda bir arkadasim bir komsum bir yakinim olsa bana acayip motivasyon olurdu,evde sporum en fazla bir hafta sürüyorazim yok azim yokk bende nasil bir insanim bende anlamiyorum puff
Ay mezunmu hadı hayırlı olsunSanmıyorum kuzum bizler ile alakalı bir durum.
Ben mezun oluyorum kuzum
Sen kaç çıkacaksın meraktayım :)
Bu yaz bende çok tembelim sporu senden sonra bıraktım bir daha tam anlamı ile başlayamadım
Kuzum ya kendim den çok istiyorum kilonu vermeni inan ki ondan soruyorum başka bur şey gelmesin aklına
Doydum canim,teşekkür ederimDoyduysan çok güzel olmuş afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?