Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

En son geçen yaz kostuğun dönemi anımsa diyorum
Yok bıkmadım pazar günü yine yapacam
Ay mezunmu hadı hayırlı olsun
Evet yüzde 80 kısmı tutuyo mezun olmak istiyorum diyete aday listesinde devam ederim artık

Ya birkaç gündür gereksiz bir şişlik var bende, iyi ki bu hafta listede değilim... Bir kaç gün önce 70,2'yi görebildim en düşük az önce tartıldım, gece tartılmak iyi değil moral açısından ama 71,3 çıktım

Bugünkü menüm:
Kahvaltı
Yarım bazlama, iki ince dilim kaşar peyniri, 1 tane kucuk haşlanmış sosis, domates, biber, 1 kaşık misir

Öğle: 3 üçgen dilim karpuz

Akşam: 1 kase mercimek çorbası
1 kaşık yoğurt, 2 kuru kayısı.

Ya nasıl tatlıinşallah ilerde bıkmaz
Aralarinda rekabet olunca bikmazlar :)) birbirini gazliyorlar anca hee hee hee diye diye :))
Ama varya bugun kahvaltiyi cocuklarim hazirlamis dus aldim bornozumu giydim anne kahvalti hazir sok oldum patates kizartmis kizim masayi bir guzel hazirlamis anne sana yumurta haslayimmi dedim ses vermedin diyor kizim duymadimki dedim patatesi az kizartmisin dedim anne 7 dk tuttum diyor kizim yumurtanin haslanma suresi sen 9 dk kizart yeter dedim :)) ay allahim yaa domatesten salataliktan dilmisler bir de mutfagi bir guzel toparlamislar sok oldum:)) buyumusler yahuu:)) ilkkez cocuklarimin elinden kahvalti yaptimm..

Gece tartilirsan normal bak ben sabah 76'0ciktim simdi 78,5 hergun ayni, sabaha kadar vc cikiyorum cok su iciyorum ictigim suyla tartinin sonucu 78,5:)) kendime sasiriyorum nasil bir midem varmis yuh diyirum:)) idrari yapip tartiliyorum 77,5 bugun sürekli denedim tabi ustumde kiyafetde var 700_800 gr kiyafetimde geliyir

İnşallah dediğiniz gibi olur ama benim 1 kilodan fazla fark etmiyor, genelde 600-700 Gr

MİNİK ADAYLARIMIZ
17AĞUSTOS
583.Etap

Buki_89 (66,50/ / /%)
selcanmehmetcan(76,50///%)

psunat06 (61,7/ / / /%) bşl.t:9 Ağustos bşl.k:61,7 hedef:
Amor-a (53,1/ / / %) bşl.kilo:53,1 bşl.t:14Ağustos hedef:46
Masal3487 (66,1/ / / %)
Bşl.t:11Ağustos bşl.k:66,1 hedef: 55
hedefyeniben (70,6/ / / %)
bşl.t:4 Ağustos bşl.k: 72 hedef:62
elaalemi (58,3/ / /%)

Kart Minnaklar

tgb1907 (65/ / /%) hedef 60

drdotty (70,4 / / /% ) hedef 65

***14. TAKİM 583.ETAP***

segus (62.2///%)
SchonerDuft ( 67,40///%)
bi-zuzu ( 58.50///%)
tobosoludulcinea (60,9///%)
Sahihuban (72,8///%)
patient women (79,0///%)
lilipit ( 72.80///% )
Nidsalii (60///%)
Turkuaz07 (67,8///%)
Nilar( 70,2/ / /% )

14.Takım Ortalaması:

• Arkadaşlar umarım bol eksilerle gelir bayram tatiline ince narin taze girersiniz. Haftaya (24Ağustos Cuma) kilo bildirimi yapılmayacak izinlisiniz, bir sonraki hafta yüzdeler ikiye bölünecek.
  • Kilo bildirimlerini saat 12:00 (oniki) kadar tamamlamanızı rica ediyorum.
  • Lütfen listeleri taşırken son listeyi alıntıladığınızdan emin olun.
  • Zamanı olmayan arkadaşlar mesaj ile güncel kilolarını yazıp beni yada SchonerDuft ı etiketleyebilirler.
İyi geceler - Mutlu sabahlar

Mezunmu oluyosun nezaman

Canım ozellıklemı boyle beslenıyosun deyoks gıbı yanı ogkenle aksam cok az geldıde

Canım bol su ıc ıdrar yolu enfeksıyonu olmussun. Bol su ıc ayaklarını sıcak tut gecer.

Bugune bekadar eksılmıs olucaksın merak edıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…