- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #287.981
Spor çok güzellSabah
2 haşlanmış yumurta
Bır dılım beyaz peynır
Domates salatalık bırkaç tane
Yeşil çay
Öğle
Kabak yoğurtlu
Cevız ve badem
Ara
Bır armut bir erik
Akşam
Yoğurtlu kabak
3 litre su
Bır saat bısıklet sürdüm
Harika menü afiyet olsunSabah
2 haşlanmış yumurta
Bır dılım beyaz peynır
Yeşil çay
Öğle
Kabak yoğurtlu
Cevız ve badem
Ara
Bır armut bir erik
Akşam
Yoğurtlu kabak
3 litre su
Bır saat bısıklet sürdüm
bayram zamanı diye inşallah aksamazTelefonumun ekranı tamamen gitti umarım yarın gelır siparişm eşimden giriyorum
En son geçen yaz kostuğun dönemi anımsa diyorumBen yapıyorum işte ittire kaktıra gel devam edelim
Ya bir de dışarıda yapmak istiyorum ama bir yandan da işte o makaleleri bitirmem lazım
Canım sıkılıyor artık okulla dersle uğraşmaktan
23ü son tarih
22sinde teslim edip (online) sonra hem Jillian hem yürüyüş yapacağım
Canım dışarı çıkmak istiyor, yürümek koşmak falan
Jillian kesmiyor yani
İlk level zaten kolay sıkıcı
Ben baktım az önce sabit görünüyor tokken bence az çıkacak
Kabak detoksu nasıl gidiyor bıktın mı kabaklardan
Evet yüzde 80 kısmı tutuyo mezun olmak istiyorum diyete aday listesinde devam ederim artıkAy mezunmu hadı hayırlı olsun
Aralarinda rekabet olunca bikmazlar :)) birbirini gazliyorlar anca hee hee hee diye diye :))Ya nasıl tatlıinşallah ilerde bıkmaz
Gece tartilirsan normal bak ben sabah 76'0ciktim simdi 78,5 hergun ayni, sabaha kadar vc cikiyorum cok su iciyorum ictigim suyla tartinin sonucu 78,5:)) kendime sasiriyorum nasil bir midem varmis yuh diyirum:)) idrari yapip tartiliyorum 77,5 bugun sürekli denedim tabi ustumde kiyafetde var 700_800 gr kiyafetimde geliyirYa birkaç gündür gereksiz bir şişlik var bende, iyi ki bu hafta listede değilim... Bir kaç gün önce 70,2'yi görebildim en düşükaz önce tartıldım, gece tartılmak iyi değil moral açısından ama 71,3 çıktım
İnşallah dediğiniz gibi olur ama benim 1 kilodan fazla fark etmiyor, genelde 600-700 GrGece tartilirsan normal bak ben sabah 76'0ciktim simdi 78,5 hergun ayni, sabaha kadar vc cikiyorum cok su iciyorum ictigim suyla tartinin sonucu 78,5:)) kendime sasiriyorum nasil bir midem varmis yuh diyirum:)) idrari yapip tartiliyorum 77,5 bugun sürekli denedim tabi ustumde kiyafetde var 700_800 gr kiyafetimde geliyir
Mezunmu oluyosun nezamanSanmıyorum kuzum bizler ile alakalı bir durum.
Ben mezun oluyorum kuzum
Sen kaç çıkacaksın meraktayım :)
Bu yaz bende çok tembelim sporu senden sonra bıraktım bir daha tam anlamı ile başlayamadım
Kuzum ya kendim den çok istiyorum kilonu vermeni inan ki ondan soruyorum başka bur şey gelmesin aklına
Canım ozellıklemı boyle beslenıyosun deyoks gıbı yanı ogkenle aksam cok az geldıde(6/30) 16.08.18 menüm
KALKINCA
- 1 b su
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim beyaz ve çeçil peynir
- 1 tk krem peynir
- salatalık domates
- 2 ceviz
- 2 dilim tb ekmek
ÖĞLE
- 4 kaşık yoğurt
- yarım yeşil elma
- 2 kaşık gevrek
(karıştırıp yedim)
AKŞAM
- 3 kaşık yoğurt
- 1 domates
- 3 ceviz
(karıştırıp yedim)
ARA
- sade Türk kahvesi
- 3 fincan çay
SU
- 2 lt su
SPOR
-(kalkınca) yoga/10 dk
-(öğle) temizlik ( önemli bir spor bence)
-(akşam) vücut esnemesi/20 dk
Canım bol su ıc ıdrar yolu enfeksıyonu olmussun. Bol su ıc ayaklarını sıcak tut gecer.Bugün fazla yüklenmemek için hafif yiyip sadece esneme yaptımzaten temizlik yordu ama sonunda bitti bi tek sarma yapmamız kaldı en sevdiğim birde sizlere birşey sormak istiyorum bende sürekli bir idrar hissi var çok sık çıkıyorum son zamanlar arttı önceden hiç yaşamıyordum özellikle uzun yola çıkınca stres yapıyorum malum Her ay ist ank gidiyorum aranızda yaşayananız varmı yada bilen falan
Afıyet olsun kuzum.Evet cnm butun gun ekmek yemeeıım fırında yaptım kabağı hafıf yağ ve baharatla çok guzel ldu.rende sevmedım pek.
Bugune bekadar eksılmıs olucaksın merak edıyorum.Sabah
2 haşlanmış yumurta
Bır dılım beyaz peynır
Yeşil çay
Öğle
Kabak yoğurtlu
Cevız ve badem
Ara
Bır armut bir erik
Akşam
Yoğurtlu kabak
3 litre su
Bır saat bısıklet sürdüm
Burce rahat durmadı galıba bugunde neden bukadar az yedınIyi geceler
Bugun sadece
Bir elin yarisi kadar biftek haslanmis sebzeyle
1 dilim de tiramisu yedim
Bi bardakta ice kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?