- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.061
o da gelecektir eminimmmmmmmmmmmmBizim yüzdemizde iyi tabi ama bi birincilik getirmiyor yani
ben seni düz sarışın bekliyordumSlm
Kıvırcıkımmm
Orjinali grimâlum 40a geldim ama siyah yapıyorum bana siyah yakışıyor açık tenliyim ama kaşlarımda simsiyah o yüzden sıcak kahveler röfleler falan yakışmıyor bana
evettttttoyyy mezun mu oluyorsuuuun
kepin mi olacak seninnnnnnnnnnnnnn
ama buralardasın değil mi gitmiyorsun bir yere
alırım bak acımam saçlarına
benim azcık saçım çok üzülüyorum
takım yüzdesi bu hafta baya iyi kuzum aynen
mutluyum ben de bu yüzden
hep böyle devam etsin inşallah.. sizin de iyi sanki
ben seni düz sarışın bekliyordum
evetttttt
% 80 tutarına göre düşe kalka zorla olsundu kilo verdim ve artık kepim var
buralardayım kuzum gitmiyorum bir yere
haadi ya o kadar mı diyorsun turkuaz gelmedi napalımyok kuzum
Kara kaş kara göz ama hep beğenmişimdir şu sarı saçlı ablaları
Hani benden bu kaşlarla çakma sarışın bile çıkmaz
Ben çok umutluydum Aslında ondan kilo veriyorum diyordu üzüldümhaadi ya o kadar mı diyorsun turkuaz gelmedi napalım
ben birazdan çıkıcam işten yolda olurum muhtemelen unutmam dersen bekleyelim18:00 e kadar beklesek mi
Bana kıvırcık yakıştığını söylüyorlar ama ben zorlanıyorum. Fakat siyah seviyorum bana başka renk olmaz sanıyorum gençliğimde yoğun kırmızı balyajlarla kullanırdım şimdi yalnız siyahKizlar kilolar verilmis hepinizi tebrik ederim
drdotty bende seni sarışın hayal etmiştim ama uzun siyah kivircik saçada bayılırım sanada çok yakışıyodur umarım
SchonerDuft kuzum sen mezunmuuuu oluyosun
Umarim ne yaaa eminim olacak ti kuzumBana kıvırcık yakıştığını söylüyorlar ama ben zorlanıyorum. Fakat siyah seviyorum bana başka renk olmaz sanıyorum gençliğimde yoğun kırmızı balyajlarla kullanırdım şimdi yalnız siyah
evetttttt sonunda tabi diyete devam hafta sonu kabak detoksu yapacam 9 günlük izinde iyi değerlendirecem bakalımKizlar kilolar verilmis hepinizi tebrik ederim
drdotty bende seni sarışın hayal etmiştim ama uzun siyah kivircik saçada bayılırım sanada çok yakışıyodur umarım
SchonerDuft kuzum sen mezunmuuuu oluyosun
düşe kalka büyüyecek kızın ama benim bile içim cız etti seni düşünemiyorum. derin mi yarası pekiBugün kızımï kreşe götürdüm deneme amaçlı hersey çok güzeldi beni hiç aramadı desem yeriydi ama kötü bi olay yaşadık öğle uykusunda bizimki kalktı zıplamaya başladı diger arkadaslarida eşlik etti gözümün õnümde düstü ve agzini demire carptı disi damagını kesti kanadı biraz aklım çıktı ikimizde çok ağladık çok çaresiz kaldım ama allahtan kres ögretmenleri cok sogukkanli bi sekilde kanamayi durdurdular ama ilk gun kotu bi deneyim oldu benim icin
Siyah saci bende cok severim canim yillarca koyu renk kullandim gecen sene sari ombre yaptirdim simdi de sariya alistim bıkınca yine siyaha donecemBana kıvırcık yakıştığını söylüyorlar ama ben zorlanıyorum. Fakat siyah seviyorum bana başka renk olmaz sanıyorum gençliğimde yoğun kırmızı balyajlarla kullanırdım şimdi yalnız siyah
Evet evde yapisik ikiz gibi gezdigimiz ve yalniz birakmadigimiz icin boyle bi kanamayi ilk defa yasadik ama dedigin gibi alisacakdüşe kalka büyüyecek kızın ama benim bile içim cız etti seni düşünemiyorum. derin mi yarası peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?