Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evetttttt
% 80 tutarına göre düşe kalka zorla olsundu kilo verdim ve artık kepim var
buralardayım kuzum gitmiyorum bir yere

Bana kıvırcık yakıştığını söylüyorlar ama ben zorlanıyorum. Fakat siyah seviyorum bana başka renk olmaz sanıyorum gençliğimde yoğun kırmızı balyajlarla kullanırdım şimdi yalnız siyah

Bugün kızımï kreşe götürdüm deneme amaçlı hersey çok güzeldi beni hiç aramadı desem yeriydi ama kötü bi olay yaşadık öğle uykusunda bizimki kalktı zıplamaya başladı diger arkadaslarida eşlik etti gözümün õnümde düstü ve agzini demire carptı disi damagını kesti kanadı biraz aklım çıktı ikimizde çok ağladık çok çaresiz kaldım ama allahtan kres ögretmenleri cok sogukkanli bi sekilde kanamayi durdurdular ama ilk gun kotu bi deneyim oldu benim icin

bir çıkamadım nasıl sorumsuz insanlar var bna evrakları 10 dk önce getiriyor el insaf ya sanki robotuz biz

evetttttt sonunda tabi diyete devam hafta sonu kabak detoksu yapacam 9 günlük izinde iyi değerlendirecem bakalım

***14. TAKİM 583.ETAP***

segus (62.2/61.1/1.1/%1.8)
SchonerDuft ( 67,40/67,30/0,10/%0,15)
mezun olmak istiyor
bi-zuzu ( 58.50/58,10/0,40/%0,68)
tobosoludulcinea (60,9/60,2/0,70/%1,14)
Sahihuban (72,8/71,8/1/%1,37)
patient women (79,0/78,4/0,6/%0,76)
lilipit ( 72.80/72,50/0,30/%0,41 )
Nidsalii (60/58,6/1,4/%2,3)
Turkuaz07 (67,8/67,3/0,5/%0,74
Nilar( 70,2/ 69,6/0,6 /% 0,85)

14.Takım Ortalaması:

düşe kalka büyüyecek kızın ama benim bile içim cız etti seni düşünemiyorum. derin mi yarası peki

Siyah saci bende cok severim canim yillarca koyu renk kullandim gecen sene sari ombre yaptirdim simdi de sariya alistim bıkınca yine siyaha donecem
Uzun ve kivircik sac bakimi zor olsa gerek ama cokta guzeldir benim saci görsen 2 tel
Sıkılınca balyaj attırırsin yine

düşe kalka büyüyecek kızın ama benim bile içim cız etti seni düşünemiyorum. derin mi yarası peki
Evet evde yapisik ikiz gibi gezdigimiz ve yalniz birakmadigimiz icin boyle bi kanamayi ilk defa yasadik ama dedigin gibi alisacak
Ben hic yaraya bakamadim saolsun ögretmenler bakip geregini yaptilar onlarda uzuldu ama onlara bisey diyemem cunku ben yanindaydim kizin ve tutamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…