Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım karbonhidrat lari tam tahilli yiyeceklerden almani tavsiye ederim...

Kuzum kıyamam sana ben
Çok geçmiş olsun
En tehlikeli anda kreş öğretmenleri ve yetkililerin davranışını görmüşsündür
Kötü bi olay ama en azından kreşi genel olarak daha net tanımış olabilirsin
Yavrun kaç yaşında
Allah ım bi daha yaşatmasın inşaalalh

An itibariyle bayram Tatiline başladık

Yollardayız

Meyve yitirmediğini için açıktım biraz
Ama grissinı yedim iki adet

Bu saate genelde uyuyunca sorun olmuyordu uyanık kaldıkça insan açlığı hissediyor ve canı bi şeyler istiyor

Bu anlarda bol su içmek gerek sanırım
Bir de adet dönemim geldi çattı
Bi iki güne başlar
Sağlıkla olaun

Canim haftayi nasil gecirdin. Ne guel maasallah baya iyi gitmis detoksmu yapmistin cok takip edemedim
Bu hafta sadece dört gün sıkı tuttum haftasonu köydeydimdepazartesi Salı iki öğün çarşamba değişiklik olsun diye üç öğün beslenmiştim a ve o gün Bir kilo gitmiştim öyle ekstrem yemedim klasik yemek bazen böyle farklılıklar lazımmış heraldeperşembeyide çok hafif tuttum sabah normal kahvaltı öğle ve akşam yoğurt ve elma ile geçirdim diğer detoksları ben pek yapamıyorumda bide bu hafta hareketi çok arttırdım onun faydası oldu gibi çünkü bende aşırı bi ödem var adet olamadığım için hareketle daha Bı rahat ve çabuk gitti Bu kilo sanırsam

Sabah
2 ymurta
Yarm kk peynir
2 3 dilim domates
2 kil biber
3 4 zeytin
Oglen
Turk kahvesi sekersiz
3 tane lokum ( normalde sevmem lokumu ama bu manda kaymakli afyon lokumu ne harika biseymis)
Ara
1 top dondurma
Aksam
Yok belki yatmadan bi bardak ayran icerim

Lokumlardan sonra aksam yemeği yememis bi nevi dengelemissin ama sagliksiz tabi boyle yine genel olarak guzel

Lokumlardan sonra aksam yemeği yememis bi nevi dengelemissin ama sagliksiz tabi boyle yine genel olarak guzel
Her zaman yaptigim bisey degil ogun atlamak lokumdan dolayi da olmadi sadece kizimla ugrasmaktan ne yemek yapmaya ne yeme firsat olmadi saatte gec olunca o saatten sonra yemeyim hem lokumu telafi edeyim edeyim dedim iyi oldu yani bi taraftan

Canım benım bakıyorum hergun ılla bı karbonhıdrat tuketımın oluyo. Bu sekılde saglıklı kılo veremezsın sabah boyoz oglen sımıt aksam makarna mıktarlar az olsada hepsı aybı gune gelınce bomba oluyo bırını tercıh etseydın keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…