- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.101
Canım karbonhidrat lari tam tahilli yiyeceklerden almani tavsiye ederim...Sabah
1 Boyoz
1 yumurta
Ara: Tarçınlı süt
Öğle:
120 gr Az yağlı ızgara Tavuk göğsü
60 Gr ekmek
Domates, sogan
Ara:
Birkaç kaşık hazir dondurma
Ara 2:
Karpuz, 1/6 simit
Akşam
150 Gr kıymalı bezelye yemeği
2 kaşık kıymalı makarna
2 kaşık yoğurt
Kuzum kıyamam sana benBugün kızımï kreşe götürdüm deneme amaçlı hersey çok güzeldi beni hiç aramadı desem yeriydi ama kötü bi olay yaşadık öğle uykusunda bizimki kalktı zıplamaya başladı diger arkadaslarida eşlik etti gözümün õnümde düstü ve agzini demire carptı disi damagını kesti kanadı biraz aklım çıktı ikimizde çok ağladık çok çaresiz kaldım ama allahtan kres ögretmenleri cok sogukkanli bi sekilde kanamayi durdurdular ama ilk gun kotu bi deneyim oldu benim icin
Peki inşallahCanım karbonhidrat lari tam tahilli yiyeceklerden almani tavsiye ederim...
Ay çok teşekkür ederim bayramdan sonra doktora da gitcem garantiye alırım artıkCanım bol su ıc ıdrar yolu enfeksıyonu olmussun. Bol su ıc ayaklarını sıcak tut gecer.
Çok teşekkür ederimTebrık ederım canım cok guzel vermıssım
Bu hafta sadece dört gün sıkı tuttum haftasonu köydeydimdeCanim haftayi nasil gecirdin. Ne guel maasallah baya iyi gitmis detoksmu yapmistin cok takip edemedim
Menü nerde peki kucuk hanimYaprak sarması bitti sonundaşimdi bi ton ütü beni bekliyor onuda geceye kadar yaparım bugün pek bişi yiyip içemedim yarın yine aynı düzen giderim inşallah
Alınma canim ama her ogun ekmek makarna olmaz sabahlari tb veya başka esmer ekmek 1-2 dilim oglen tahilli makarna bulgur falan yiyebilirsin ama akşam yememeye çalış sporda yapiyorsun zatenPeki inşallah
Lokumlardan sonra aksam yemeği yememis bi nevi dengelemissin ama sagliksiz tabi boyle yine genel olarak guzelSabah
2 ymurta
Yarm kk peynir
2 3 dilim domates
2 kil biber
3 4 zeytin
Oglen
Turk kahvesi sekersiz
3 tane lokum ( normalde sevmem lokumu ama bu manda kaymakli afyon lokumu ne harika biseymis)
Ara
1 top dondurma
Aksam
Yok belki yatmadan bi bardak ayran icerim
Çok karışık oldu ne zaman Ne yedim kestiremediğim için bugün yazmayayım didimMenü nerde peki kucuk hanim
Her zaman yaptigim bisey degil ogun atlamak lokumdan dolayi da olmadi sadece kizimla ugrasmaktan ne yemek yapmaya ne yeme firsat olmadi saatte gec olunca o saatten sonra yemeyim hem lokumu telafi edeyim edeyim dedim iyi oldu yani bi taraftanLokumlardan sonra aksam yemeği yememis bi nevi dengelemissin ama sagliksiz tabi boyle yine genel olarak guzel
Canım benım bakıyorum hergun ılla bı karbonhıdrat tuketımın oluyo. Bu sekılde saglıklı kılo veremezsın sabah boyoz oglen sımıt aksam makarna mıktarlar az olsada hepsı aybı gune gelınce bomba oluyo bırını tercıh etseydın keske.Sabah
1 Boyoz
1 yumurta
Ara: Tarçınlı süt
Öğle:
120 gr Az yağlı ızgara Tavuk göğsü
60 Gr ekmek
Domates, sogan
Ara:
Birkaç kaşık hazir dondurma
Ara 2:
Karpuz, 1/6 simit
Akşam
150 Gr kıymalı bezelye yemeği
2 kaşık kıymalı makarna
2 kaşık yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?