- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.081
Çok üzüldüm canım umarım bu durum kızında endişe yaratmaz. Çok geçmiş olsun bebeğime acımıştır neyseki ağız içi yaraları çabuk iyileşiyor. Öperim acımış yerlerinden ben onuBugün kızımï kreşe götürdüm deneme amaçlı hersey çok güzeldi beni hiç aramadı desem yeriydi ama kötü bi olay yaşadık öğle uykusunda bizimki kalktı zıplamaya başladı diger arkadaslarida eşlik etti gözümün õnümde düstü ve agzini demire carptı disi damagını kesti kanadı biraz aklım çıktı ikimizde çok ağladık çok çaresiz kaldım ama allahtan kres ögretmenleri cok sogukkanli bi sekilde kanamayi durdurdular ama ilk gun kotu bi deneyim oldu benim icin
Kolay gelsin canımbir çıkamadım nasıl sorumsuz insanlar var bna evrakları 10 dk önce getiriyor el insaf ya sanki robotuz biz
Umarim ne yaaa eminim olacak ti kuzum
Kart mezunlara bekleriz senideevetttttt sonunda tabi diyete devam hafta sonu kabak detoksu yapacam 9 günlük izinde iyi değerlendirecem bakalım
Düstügü yere daha temkinli yaklaşıyor bundan sonra yatagï zıp zıp olarak kullanmaz umarim ders çıkarmıstirÇok üzüldüm canım umarım bu durum kızında endişe yaratmaz. Çok geçmiş olsun bebeğime acımıştır neyseki ağız içi yaraları çabuk iyileşiyor. Öperim acımış yerlerinden ben onu
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım
Zaten sen orada olduğun İçin izin vermişlerdir zıplamasına sen yokken nazlanamaz her isteğini yapamazDüstügü yere daha temkinli yaklaşıyor bundan sonra yatagï zıp zıp olarak kullanmaz umarim ders çıkarmıstir
Ama ögretmenler en son yatmaya onu götürürüz herkes yattigi icinde ziplamaya firsati kalmaz dedi umarim tekrar yasamayiz ayni seyi
Yanında sen olunca birşey diyemiyorsun çok önemli bir yara yoksa sıkıntı değil ama insan üzülüyor demi .Evet evde yapisik ikiz gibi gezdigimiz ve yalniz birakmadigimiz icin boyle bi kanamayi ilk defa yasadik ama dedigin gibi alisacak
Ben hic yaraya bakamadim saolsun ögretmenler bakip geregini yaptilar onlarda uzuldu ama onlara bisey diyemem cunku ben yanindaydim kizin ve tutamadim
Ya biz.niye kart.mezun olacaz fit mezunlar diyelim olmaz mıKart mezunlara bekleriz senide
Ipin ucunu kacirinca gidiyo önlem almak lazim canim dedigin gibi
Ok öyle yapalım biz daha 18 i yeni doldurmuş cıtırlarızSen gelince fit mezunlar oluruz
Luluuu94 senide yazalım mı bugünün kart 2 hafta sonranın fit mezunlarına
Aaaaahhh AhhhOk öyle yapalım biz daha 18 i yeni doldurmuş cıtırlarız
Tebrık ederım canım cok guzel vermıssım***14. TAKİM 583.ETAP***
segus (62.2/61.1/1.1/%1.8)
SchonerDuft ( 67,40///%)
bi-zuzu ( 58.50///%)
tobosoludulcinea (60,9///%)
Sahihuban (72,8/71,8/1/%1,37)
patient women (79,0///%)
lilipit ( 72.80/72,50/0,30/%0,41 )
Nidsalii (60/58,6/1,4/%2,3)
Turkuaz07 (67,8///%)
Nilar( 70,2/ / /% )
14.Takım Ortalaması:
Allah bagıslasın masallah ya. Yanlısmı hatırlıyorum tekrar cocukmu ıstıyodun yoksa rahımle ılgılı bı operasyonmu gecırıcektın.İki tane bir kiz bir oglan,kizim ocakta 10 yasina girecek,oglum 11ci ayda 9 yasina gircek,annelerin bir taneleri allah kolaylik versin canimm :)
Ayyy cok gecmıs olsun canımm kıyamam ya onemlı bısey yoktur ıns. Gecen gun benım oglanda dusup agzını yere vurdu dıslerı dudagına gecmıstı sımdı senın yasadıgını okuyunca tuylerım dıken dıken oldu. Cok gecmıs olsun.Bugün kızımï kreşe götürdüm deneme amaçlı hersey çok güzeldi beni hiç aramadı desem yeriydi ama kötü bi olay yaşadık öğle uykusunda bizimki kalktı zıplamaya başladı diger arkadaslarida eşlik etti gözümün õnümde düstü ve agzini demire carptı disi damagını kesti kanadı biraz aklım çıktı ikimizde çok ağladık çok çaresiz kaldım ama allahtan kres ögretmenleri cok sogukkanli bi sekilde kanamayi durdurdular ama ilk gun kotu bi deneyim oldu benim icin
Kardeşmi ikisi de ? Allah razı olsun ne güzel9 cu ayin 31 de 5 yil olacak,5-4 yasindalardi..
Alın valla ya diyet yapamiyorum gordukce yiyorum ikindiye kadar güzel besleniyorum sonra cozutuyorumSen gelince fit mezunlar oluruz
Luluuu94 senide yazalım mı bugünün kart 2 hafta sonranın fit mezunlarına
Sanırım öyle ya da ilk tartıldığımda yanlış tartıldım. Fazladan kilo oldu durduk yereŞİŞLİKTEN FAZLA ÇIKMIŞ OLAABİLİRSİN CANIM
1 gün yapabildim kuzum 2.günü aksamina çok aciktim bol yeşillikli bi kisır yaptim deli gibi yedim aci biber turşusuylakabak detoksu yapmışmıydın bende eşimi geldi acaba dedim süpriz yapıp.
Canim geciktim kusura bakma disaridaydik meger tlfnun neti kapaliymid haberim yok sonra farkettmTurkuaz07 gelmemiş bildirimide yok hiç haberleşebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?