Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nereye gıdıyorsunuz bakım yol uzakmı hayırlı yolculuk canım. Yollar kalabalıktır bu gece aman dıkkat edın.

Aksam yemeyerek telafı etmıssın canım uzulme cuma gunu odul vermıssın kendıne

Boyoz
Ekmek
Simit
Makarna
Bezelye

İyi yolculuklar canım benimmmm
Turkuaz
Lokum yemiyoruz munter tatlısı yiyoruz hurmanın çekirdeğini çıkarıp içine fındık kırıkları ve bol hindistan cevizi ile (hurmanın biraz tatlı olması gerek ben Tadım markayla seviyorum)
Çok karışık oldu ne zaman Ne yedim kestiremediğim için bugün yazmayayım didim
Bugünlük kuralları çiğnediniz yani
hedefyeniben inşallah bu kadar ikazdan sonra menülerini düzeltirsin canım

Allah razı olsun cok fenaydı valla 2.level ıcın tum gucumu toplayıp baslamalıyım leslı abla cerezmıs bunun yanında
Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorum
Oynamadığım günler Leslie bacımla yarım saat yürüyorum olmadı kendimi yollara vuruyorum 1 saat

drdotty gozumden kacmıyo senınde aldıgınkılolar ne bu hız daha mezun olalı nekadar oldu
Hep diyorum ki “bu hafta diyete başlayacağım” sonra bi sürü bahane ile erteliyorum. Nasıl olsa diyete başlayacağım diye de çok yiyorum. Kendime engel olamıyorum (aynı hamilelik süreçlerimde olduğu gibi )

Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorum
Oynamadığım günler Leslie bacımla yarım saat yürüyorum olmadı kendimi yollara vuruyorum 1 saat
Cok zor valla canım bende cocuk uyuyunca hemen yapayım dedım bıdaha usenıyorum kalıyo spor. Sıkılasmam lazım artıkkılo vermekrçten zıyade.

Ama bı 75ten dıyete baslamk var bı 68 67den baslamak var sen hepımıze ornek oldun sakın basa doneyım deme

Ama bı 75ten dıyete baslamk var bı 68 67den baslamak var sen hepımıze ornek oldun sakın basa doneyım deme
Yok canım aslaaaaa
İdeal kilom 67 aslında onun verdiği rahatlık sanırım bendeki ama 70in üstüne çıkmamalıyım yarın bisküvili pasta yeyim 1 borcam dolusu Pazartesi’den itibaren diyetim bayram beni bozmaz kabul mü

Saol kuzum cabuk durdu kan allahtan yoksa bende giderdim az kalmisti yani Allahim onlari korusun
Agzindan kan akiyor ben bayildim bayilacam bizim kiz o sirada jelibon görmüs anne bunu yiyimmi diyo allahim gülermisin aglarmisin cocuklar daha dayanikli bazen biz annelerden(jelibonuda bilmez bu arada)
Sizede cok gecmis olsun canim yara felan kalmamistir insallah

Evet canim esimde ole dedi nasil davrandilar sen gördün ona göre kararımızı verelim diyor
Allah var herkes koştu ve gayer soğukkanlılardı
Böyle bi olay ben yokken olsaydi nolurdu dedim sizi arardık sonucta kanama var içinde dediler oda bi artıydı çünķü şu an görünürde bi yara olmadıgı icin bilemem ben ne olduğunu
Bu arada kizim 2 yaşina girecek ay sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…