- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.121
Nereye gıdıyorsunuz bakım yol uzakmı hayırlı yolculuk canım. Yollar kalabalıktır bu gece aman dıkkat edın.An itibariyle bayram Tatiline başladık
Yollardayız
Meyve yitirmediğini için açıktım biraz
Ama grissinı yedim iki adet
Bu saate genelde uyuyunca sorun olmuyordu uyanık kaldıkça insan açlığı hissediyor ve canı bi şeyler istiyor
Bu anlarda bol su içmek gerek sanırım
Bir de adet dönemim geldi çattı
Bi iki güne başlar
Sağlıkla olaun
Sporların cok guzel hergune bısey yapıyosun.17 dk karın kası egzersizi yaptım, mutluyumartık eskisinden daha az yoruluyorum.
Bayram temızlıgımı canım. Bende baklava yapıcam daha sonrasındada temızlıkYaprak sarması bitti sonundaşimdi bi ton ütü beni bekliyor onuda geceye kadar yaparım bugün pek bişi yiyip içemedim yarın yine aynı düzen giderim inşallah
Gıt canım ıhmal etme cok zorlar senı. Ama bol su ıyı gelır.Ay çok teşekkür ederim bayramdan sonra doktora da gitcem garantiye alırım artık
Aksam yemeyerek telafı etmıssın canım uzulme cuma gunu odul vermıssın kendıneSabah
2 ymurta
Yarm kk peynir
2 3 dilim domates
2 kil biber
3 4 zeytin
Oglen
Turk kahvesi sekersiz
3 tane lokum ( normalde sevmem lokumu ama bu manda kaymakli afyon lokumu ne harika biseymis)
Ara
1 top dondurma
Aksam
Yok belki yatmadan bi bardak ayran icerim
BoyozSabah
1 Boyoz
1 yumurta
Ara: Tarçınlı süt
Öğle:
120 gr Az yağlı ızgara Tavuk göğsü
60 Gr ekmek
Domates, sogan
Ara:
Birkaç kaşık hazir dondurma
Ara 2:
Karpuz, 1/6 simit
Akşam
150 Gr kıymalı bezelye yemeği
2 kaşık kıymalı makarna
2 kaşık yoğurt
İyi yolculuklar canım benimmmmAn itibariyle bayram Tatiline başladık
Yollardayız
Meyve yitirmediğini için açıktım biraz
Ama grissinı yedim iki adet
Bu saate genelde uyuyunca sorun olmuyordu uyanık kaldıkça insan açlığı hissediyor ve canı bi şeyler istiyor
Bu anlarda bol su içmek gerek sanırım
Bir de adet dönemim geldi çattı
Bi iki güne başlar
Sağlıkla olaun
TurkuazSabah
2 ymurta
Yarm kk peynir
2 3 dilim domates
2 kil biber
3 4 zeytin
Oglen
Turk kahvesi sekersiz
3 tane lokum ( normalde sevmem lokumu ama bu manda kaymakli afyon lokumu ne harika biseymis)
Ara
1 top dondurma
Aksam
Yok belki yatmadan bi bardak ayran icerim
Bugünlük kuralları çiğnediniz yaniÇok karışık oldu ne zaman Ne yedim kestiremediğim için bugün yazmayayım didim
Canım benım bakıyorum hergun ılla bı karbonhıdrat tuketımın oluyo. Bu sekılde saglıklı kılo veremezsın sabah boyoz oglen sımıt aksam makarna mıktarlar az olsada hepsı aybı gune gelınce bomba oluyo bırını tercıh etseydın keske.
Kızlar bende jıllıanın ılkını yaptım bu aksam dusumu aldım yattım artık25dk yapabıldım kabul olurmu yoksa kalp krızı gecırcektım
Allah razı olsunKabul olur kuzum
Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorumAllah razı olsuncok fenaydı valla 2.level ıcın tum gucumu toplayıp baslamalıyım leslı abla cerezmıs bunun yanında
Cok zor valla canım bende cocuk uyuyunca hemen yapayım dedım bıdaha usenıyorum kalıyo spor. Sıkılasmam lazım artıkkılo vermekrçten zıyade.Walla ben yapamadım canım rengim morardı nefesim kesildi Tibet yogası yapıyorum çocuklarla oynuyorum
Oynamadığım günler Leslie bacımla yarım saat yürüyorum olmadı kendimi yollara vuruyorum 1 saat
Ama bı 75ten dıyete baslamk var bı 68 67den baslamak var sen hepımıze ornek oldun sakın basa doneyım demeHep diyorum ki “bu hafta diyete başlayacağım” sonra bi sürü bahane ile erteliyorum. Nasıl olsa diyete başlayacağım diye de çok yiyorum. Kendime engel olamıyorum (aynı hamilelik süreçlerimde olduğu gibi )
Denge egzersizleri çok iyi gelir canım pilates topu bandı falan işine yarayabilir. Jillian bana çok zor geldiCok zor valla canım bende cocuk uyuyunca hemen yapayım dedım bıdaha usenıyorum kalıyo spor. Sıkılasmam lazım artıkkılo vermekrçten zıyade.
Yok canım aslaaaaaAma bı 75ten dıyete baslamk var bı 68 67den baslamak var sen hepımıze ornek oldun sakın basa doneyım deme
Evet biliyorum benden yüz bulduZaten sen orada olduğun İçin izin vermişlerdir zıplamasına sen yokken nazlanamaz her isteğini yapamaz
Öğretmenler velilere Şirin görünmeyi bilirler
Ahahah fit iz ama kilo vermeye calisiyoz desek kim inanirYanında sen olunca birşey diyemiyorsun çok önemli bir yara yoksa sıkıntı değil ama insan üzülüyor demi .
Ya biz.niye kart.mezun olacaz fit mezunlar diyelim olmaz mıdrdotty
Saol kuzum cabuk durdu kan allahtan yoksa bende giderdim az kalmisti yani Allahim onlari korusunAyyy cok gecmıs olsun canımm kıyamam ya onemlı bısey yoktur ıns. Gecen gun benım oglanda dusup agzını yere vurdu dıslerı dudagına gecmıstı sımdı senın yasadıgını okuyunca tuylerım dıken dıken oldu. Cok gecmıs olsun.
Evet canim esimde ole dedi nasil davrandilar sen gördün ona göre kararımızı verelim diyorKuzum kıyamam sana ben
Çok geçmiş olsun
En tehlikeli anda kreş öğretmenleri ve yetkililerin davranışını görmüşsündür
Kötü bi olay ama en azından kreşi genel olarak daha net tanımış olabilirsin
Yavrun kaç yaşında
Allah ım bi daha yaşatmasın inşaalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?