Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın cnm :/ ama yemeden duramam ben şimdi yemessem gece yerim daha kötü.akşam yemeği yemiyince kötü oluyorum gece de oturduğum için midem kazınıyo

yediğim dondurma yüzünden yoksa bende yemeden duramam..............

havalar ne zaman ısınacak kızlar ya
ben 2012 kehanetine inanmaya başlıyom biliyor musunuz iyice :18:

hahaha alemsin valla,bundan sonra yağmur yokmuş ankarada.................

1 saat yürüyüşümü yaptım geldim geldim yanaklarım elma gibi oldu kıpkırmızı inşallah allah emeklerimizi zayi etmez kilo vermek kadar zor bişey yok resmen nefismizle savaşıyoruz,alıştım yürümeye sabah spora gitsemde yürümeyince eksiklik hissediyorum....

aslıcım evet mesaj sayım düşmüş olabilir sebebini hemencecik söyleyim benim oğlan 15 gündür acaip bir huy değiştirdi doktoruna sordum 2 yaş sendromu dedi bir şeyi tutturunca mümkün değil istediğ şey yapmadan susmuyor hep gezmek istiyor ve ilgiyi benden bekliyor babası olmadığı için olabilir dedi doktor gündüz kıçım yer görmüyor genelde geiriyorum ama aklım hep burda beni mazur görün şekerler....

benimkide aynı canım,inan babayla alakası yok bugün yağmur yağıyo 1 saat parka gidelim diye ağladı,yağmuru gösteriyorum yağmur yağmıyo diye ağlıyo bu seferde..........

bende ağlamak istiyorum sayın seyirciler

sıkıldım artık ankarada olmak istiyorum ama hep

Son düzenleme:
aanaaaaaaa kimsecikler yokkk nireee gittiniz kızlarrrrrrrrrrrr
fatma güliiiimiii izliyonuzzzz yoksammmm
bende pembe maskemii yaptım zamanın dolmasını bekliyorummm

kızlarrr hepiniz hoş geldinizzz sizinde kandiliniz mübarek olsunnn ohhh ne güzel doldu yine buralarr

canım sen markette mi çalışmak istiyorsun ?

evettttttt para biriktirip dershaneye gitcem. başarabilirsem hem dershane hemde part time olarak çalışcam hemşire olmak istiyorummm çevremdekiler sadece hayal kuruyosun diyolar. bu bu kadar mı zor yaaaa

kaptan sana katılıyorum çünkii banada öyle geldi sanki bu hafta paylaşımlarımız azdııı:44::44::44::44::44:

valla bugün allah ne verdiyse yicem ablam bugün koşu bandı aldı yarın kurmaya gelcekler saat başı çıkar yakarım aldığım tüm kalorileri heheytttt

evettttttt para biriktirip dershaneye gitcem. başarabilirsem hem dershane hemde part time olarak çalışcam hemşire olmak istiyorummm çevremdekiler sadece hayal kuruyosun diyolar. bu bu kadar mı zor yaaaa

canım önemli olan senin inanman eğer sen kendine inanıyorsan tammdırrr kendine güvenmenn çokk güzell. hımmm ama şöyle bir durum varr markette çalışmak çokk zordurr biliyorum bende çalışmıştım çünkii ama tabii alışıyorsun bi müddet sonraa
ama sen başka marketlerede cv ni bırak maaş ve yoğunluk açısından daha iyidirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…