- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.861
canım ben alışkınım 5 yıl erzurumdan sonra
haklısın cnm :/ ama yemeden duramam ben şimdi yemessem gece yerim daha kötü.akşam yemeği yemiyince kötü oluyorum gece de oturduğum için midem kazınıyo
havalar ne zaman ısınacak kızlar ya
ben 2012 kehanetine inanmaya başlıyom biliyor musunuz iyice :18:
hehehesivasın neresindesin.bn bi arkadaşım suşehrine atanmış
hahaha alemsin valla,bundan sonra yağmur yokmuş ankarada.................
aslıcım evet mesaj sayım düşmüş olabilir sebebini hemencecik söyleyim benim oğlan 15 gündür acaip bir huy değiştirdi doktoruna sordum 2 yaş sendromu dedi bir şeyi tutturunca mümkün değil istediğ şey yapmadan susmuyor hep gezmek istiyor ve ilgiyi benden bekliyor babası olmadığı için olabilir dedi doktor gündüz kıçım yer görmüyor genelde geiriyorum ama aklım hep burda beni mazur görün şekerler....
bende ağlamak istiyorum sayın seyirciler
sıkıldım artık ankarada olmak istiyorum ama hep
yazzz gelse tatil olsa biyerlere gitseeek
herkesin derdi farklı bacular ne diyim allah hepimizin gönlüne göre versin...............
kızlarrr hepiniz hoş geldinizzz sizinde kandiliniz mübarek olsunnn ohhh ne güzel doldu yine buralarr
canım sen markette mi çalışmak istiyorsun ?
kaptan sana katılıyorum çünkii banada öyle geldi sanki bu hafta paylaşımlarımız azdııı:44::44::44::44::44:
evettttttt para biriktirip dershaneye gitcem. başarabilirsem hem dershane hemde part time olarak çalışcam hemşire olmak istiyorummmçevremdekiler sadece hayal kuruyosun diyolar. bu bu kadar mı zor yaaaa
valla bugün allah ne verdiyse yicemablam bugün koşu bandı aldı yarın kurmaya gelcekler saat başı çıkar yakarım aldığım tüm kalorileri heheytttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?