Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr pembe maskeyii çıkarrttımm yanlız yengemle ikimizi maskeli halimizle bi görseydinizz suratımız gerildi gülemiyoruzzz hadi ben beyaz tenliyimm fena durmadı da yengem baya bi esmerr gözler karaaa düşünün bi hayal edinn suratı pembee
sonuçç olarak ben beğendim kızlar zaten 5 gün kullanmam gerekyomuşş şimdilik hoşş güzelll yaneee

iş tecrübem yok o yüzden cv isteyen yerleri es geçiyorum :/

heyttttttttt kendine gellllll yarın kilo bildirimi varr veee bu saat olmuşş sakın bişeyler yiyim deme

valla yedim gitti ama bu sadece bugün böyle söz yarın sora çok katı olcem kendime kocaman sözzzzzzzz

canımm yine söylüyorum yine söylüyorumm sana maşallahhh sanaa

sağolasın bacımmmmm.....

sonuçtan haberdar et eğer memnun kalırsan bizde alalım....

valla bugün allah ne verdiyse yicem ablam bugün koşu bandı aldı yarın kurmaya gelcekler saat başı çıkar yakarım aldığım tüm kalorileri heheytttt

canım benim valla öyle değil yürümek okadar da kolay değil yemesi çok güzelde yakması çook zor,bu arada hayırlı olsun sana şans getirsin kilolarını çabucak yaksın...

kaptan ben bu hafta 1200 verdim . yeni kilom 75.6

bu arada arkadaşımda kalıyorum. okuma bayramım v-berbattı aksilikler üstüste geldi. müdür kalktı gitti bişe demedne. ama sonra düzeldi bilgisayar ve devam edebildik.ama ben kötü olunc arkadaşta aklı kalmış eve geldi aldı beni. öpüldünüz baayy. 7 mesajı geçmedim ben ceza aldımmı şimdi kaptan. yaa şu cezadan nefret ediyorum bana başka ceza versen.

Son düzenleme:
bu arada ilk defa 1 kilonun üstünde verdim. ama nedense seinemiyorum. çok üzüldüm bugün hayalkırıklığıydı. yani bilgisayarım yarım saat kala çöktü ve herşey ondaydı.

tickerımı değiştirdim,sonracıma iş başvuracağım yerlere baktımm erken uyuyp odamı toplamam lazım yarın adamlar gelip koşu bandını kuracaklar sabahın köründe toplamazsam annem söylenir rezil oldum adama diye

bu arada yıllardır dağınık olan gardrobumu SONUNDA ve NİHAYET toplamış bulunmaktayım şimdiye kadar yazlıklar kışlıklar bir arada kardeş kardeş duruyolardı zalimlik yapıp ayırdım onları her sabah kalktığımda annem evin dağınıklığından bahsedip bağırıp çağırıp duruyo. söz verdim hergün bi odayı temizlicem dip köşe ama sadece BİR odayı didim. sen önce kendi odanızdan başla dedi. öüff en dağınık yer:18::18: bizim evde çok sigara içiliyo ve benim evde bir gram temizlik yapasım yok ne kadar yaparsam yapıyım göstermiyo kendini. annem bahane olarak görüyo ama gerçekten öyle eski iş yerimde boş zamanlarımda patron söylemediği halde bol bol temizlik yapardım 4 katlı bi villaydı okula gidesiye kadar tüm katlar bitiyo bide kadın bana eminim evde yapmıyosundur bu temizliği diyodu.. ahh ahhh bilemedi ki kıymetimi

neysem uyuyum bendeee zabahhleyince kalkıyımda bi tartılıyım bakiimm o kadar tıkınmaya ne kadar kilo almışım. umarım yarın birinci olarızzzzzz

kızlar neden böle oldu bilmiyorum 64.900 100gr vermişim,geçen hafta verdiğim 800 grmın acısı çıktı,neyse haftaya inşallah iyi bir sonuç veririm.................

ooo süpersin valla,olur böyle aksilikler canını sıkma sonradan düzelmeside büyük şans pcnin.......

ben demiştim bu cezayı sevmiyorum diye,sen caydırıcı olur demiştin

kızlar günaydın ben okadar kötüyüm ki anlatamam .sabah bi tartıldım 72. çıktımm bu ne böyle yaa bi kaç kaçamaktan 1 kilomı aldım yani şimdi kafayı yiycem yaaa bari 100 gram bile olsa verseydimm anlamıyorumm nasıl bir metabolizmam var benimç anlıyacağınız kilo vermek yerine almışım. hepinizden özür dilerim takım benim yüzümden birinci olamıycak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.

bir kaç küçü kaçamağın 1 kilo yağ depolatacak kadar kalori içerdiğini pek zannetmiyorum fakat o kaçamaklar aynı zamanda vücut için de zararlı şeyler oluyor ve vücutta su tutulmasına sebep oluyor, kendini cezalandır, bu hafta daha fazla dikkat et o kiloyu da suyu da atarsın...

kızlar benim son durumum 67 kilo bu takıma geldiğimde 67kiloydum az mı uğraştım bu kilodan kurtulmak için, ühüüüüü....ama artık doğumdan sonra vericem inşallah...

ilk 20 haftada 4 kilo aldım ama son 3 haftada 2 kilo:44:yaw ben haftada 0,5 kilo almayı planlıyordum0,7 alıyorum, daha dikkatli kilo alıcam inşallah...benle yarış yapmak isteyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…