- 11 Mayıs 2011
- 7.166
- 3.970
- 373
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #28.901
kızlar neden böle oldu bilmiyorum 64.900 100gr vermişim,geçen hafta verdiğim 800 grmın acısı çıktı,neyse haftaya inşallah iyi bir sonuç veririm.................
kızlar benim son durumum 67 kilobu takıma geldiğimde 67kiloydum az mı uğraştım bu kilodan kurtulmak için, ühüüüüü....ama artık doğumdan sonra vericem inşallah...
ilk 20 haftada 4 kilo aldım ama son 3 haftada 2 kilo:44:yaw ben haftada 0,5 kilo almayı planlıyordum0,7 alıyorum, daha dikkatli kilo alıcam inşallah...benle yarış yapmak isteyen var mı
kızlar günaydın ben okadar kötüyüm ki anlatamam .sabah bi tartıldım 72. çıktımm bu ne böyle yaa bi kaç kaçamaktan 1 kilomı aldım yani şimdi kafayı yiycem yaaa bari 100 gram bile olsa verseydimm anlamıyorumm nasıl bir metabolizmam var benimç anlıyacağınız kilo vermek yerine almışım. hepinizden özür dilerim takım benim yüzümden birinci olamıycak ve ben kendimi çok kötü hissediyorum.
canım vücut ödem yapmıştır sıkma canını
bu hafta ödem attırıcı çaylar yaparsın kendine suyuda çoğaltırsın haftaya süper girersin
canımm inan okadar kötü oldum ki şaırdım resmen sinirde ağladım babamda korktu kızım ne olduu dedi biyerine bişey mi oldu yokk baba dedim kilo verememişim oda bağırdı diet felan yok öyle abuk subuk yemeklerde bu nee yaa kendine gel sanki çok şişmansın dedi. ama ben güne bukadar kötü başladım işte ve okadar çok su içiyorum ki bu ödemi nasıl atamıyorum şaştım kaldım inan ne yapıyım bilmiyorum hadi düğüne kadar veririm dedim ama yokk yanii nasıl bi indsanım ben yaa daha kıyafet almadım ki sözüm ona vericem ya kiloo o zamn alırım die bilmiyorum yanii grupta benim yuzumden zorda kalıcak yaa off ençokta onu üzülüyorum walla yemin ededrim
canım maydonoz kürü var ödem arttırıcı
hiç tiroitlerine baktırdınmı ?biliyosun tiroitin yavaş çalışıyo ise kilo vermek çok zordur tuz felan direk ödem yapar kiloya çevirir
bende hipotiroid var bu yüzden hep almışım doktorum öyle söylüyodu
ben ne zamandır baktırmadım hafta içi gidip kan vericem bakalım ne durumda ilacımıda bırakmıştım yükselmişse hemen başlarım
üzülme canım yaa bu kadar sonuçta insanız bu hafta sen alırsın bi daha hafta ben veya başkası olabilir
sonuçta her hafta kilo almıyosun ya
kız yoksa tartımı bozuk
canım baktırdım yoktu bişeyy tuz yemem ben fazla zaten acaba diyorum oturuyorum yaa ee topukluda giyiyorum ödem ondan mı oluyo saçma bi düşünce belki ama
destek olduğun için sağol balımmm bilmiyorum tartıyı akşam bidaha yada yarın sabah bidaha tartılırım acabamıı gerçekten yine bozukluk mu yaptı:26::26:
ayşemm bu arada ben maydonuzu asla yiyemm kiiii
beşibiryerdeyide bıraktımm zararlıymış diye yoksa o ıyı geliyodu wallaa
acaba yeşil çay ödem arttırırmı:26::26:
canımm inan okadar kötü oldum ki şaırdım resmen sinirde ağladım babamda korktu kızım ne olduu dedi biyerine bişey mi oldu yokk baba dedim kilo verememişim oda bağırdı diet felan yok öyle abuk subuk yemeklerde bu nee yaa kendine gel sanki çok şişmansın dedi. ama ben güne bukadar kötü başladım işte ve okadar çok su içiyorum ki bu ödemi nasıl atamıyorum şaştım kaldım inan ne yapıyım bilmiyorum hadi düğüne kadar veririm dedim ama yokk yanii nasıl bi indsanım ben yaa daha kıyafet almadım ki sözüm ona vericem ya kiloo o zamn alırım die bilmiyorum yanii grupta benim yuzumden zorda kalıcak yaa off ençokta onu üzülüyorum walla yemin ededrim
kilomu bildiriyorum ve çok şaşırıyorum yemin ederim vücudumdaki bütün kaslarım ağrıyor sızlıyor spordan ama vere vere 400 gram vermişim yeni kilom 69 kg. ne yapayım elimden geleni yapıyorum ama artık kilo değil gram veriyorum ......
bence özel günün yaklaşıyodur. haftaya fazlasıyla verirsin eminimmmmmmmmmcanımm inan okadar kötü oldum ki şaırdım resmen sinirde ağladım babamda korktu kızım ne olduu dedi biyerine bişey mi oldu yokk baba dedim kilo verememişim oda bağırdı diet felan yok öyle abuk subuk yemeklerde bu nee yaa kendine gel sanki çok şişmansın dedi. ama ben güne bukadar kötü başladım işte ve okadar çok su içiyorum ki bu ödemi nasıl atamıyorum şaştım kaldım inan ne yapıyım bilmiyorum hadi düğüne kadar veririm dedim ama yokk yanii nasıl bi indsanım ben yaa daha kıyafet almadım ki sözüm ona vericem ya kiloo o zamn alırım die bilmiyorum yanii grupta benim yuzumden zorda kalıcak yaa off ençokta onu üzülüyorum walla yemin ededrim
valla bu ödem nasıl bişeydir bende anlamadım gitti zaten
herbişey bize ödem yapıyo stres yapıyoz ödem yapıyo üzülüyoz ödem yapıyo
adet olcaz ödem yapıyo adet oluyoz ödem yapıyo su içmiyoz ödem yapıyo :95::95::95:
sen bence tartılabilirsen başka bi yerde tartıl bakalım ne çıkacak
canım sıkma canını eminim o tartıda çıkan 1 kilo fazlalık kilo değildir vücut su tutmuştur herhangi bir saatte tekrar tartılırsın bak o zaman farklı çıkar kilon takma kafana vücut direniyor olabilir....
valla bu ödem nasıl bişeydir bende anlamadım gitti zaten
herbişey bize ödem yapıyo stres yapıyoz ödem yapıyo üzülüyoz ödem yapıyo
adet olcaz ödem yapıyo adet oluyoz ödem yapıyo su içmiyoz ödem yapıyo :95::95::95:
sen bence tartılabilirsen başka bi yerde tartıl bakalım ne çıkacak
canım başka şeylerde varmış pc den araştır bir sadece maydonoz değil yani
ya bende içiyodum azalttım şimdi annemler felan geldi aklıma gelmiyo hiç
yeşil çay çok iyi canım günde 3 bardk içebilirsin bende başliyim bugün yine içmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?