Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınlar kondisyon bisikletinden mi bilmiyorum ama her gün eksi görüyorum inanılmaz fakat bugün yemek yiycem yumurta bunalttı artık beni
Masallah darısı başıma bisikletin faydasi var demek bende düşünüyorum almayi bakalım :)

Masallah darısı başıma bisikletin faydasi var demek bende düşünüyorum almayi bakalım :)
Simdi annem söyledi bisiklete başlayınca kilo vermeye başladın diye ben çok önceden çok da kaliteli olmayan bi şey almıştım canım öyle süs gibi duruyordu ama cidden etkisini hissediyorum çok pahalı olmayan bi sey alınabilir bence

Herkese günaydın kızlar son 8 sayfayı okudum ama alıntılayamadım keyifler nasil bakiim herkes iyi mi
Kmsl Hnd hayırlı olsun canim analı babalı sağlıklı buyusun hayırlı evlat olsun inşallah @drdotty nasil gidiyo canim yerlesme isleri karar verebuldin mi mor mu turkuaz mi SchonerDuft canım spor listesine benide ekler misin reglim yarın bitiyo artık daha rahat spor yapabilirim bu arada bahsettigin bebekle birbirinizin nasibiyseniz tekrar o bulur sizi uzulme kuzum ayrica evlatlık isinide düsunebilirsin bu sayede önceleri sicak bakmadügınızi biliyorum belki bu vesileyle fikriniz değişir evlatlık ya da koruyucu aile olmayı dusunebilirsiniz kuzum Sahihuban haberlerini bekliyoruz canım @segus cum cok sanslisin eş konusunda keske benimkide ayni fikirde olsa
Bu arada drdotty ve SchonerDuft canlar ben bu hafta mezun olmak istiyorum musadenizle ama yine topicte ve takimda kalmak istiyorum eger uyarsa adaylarda devam ederim hamilelik düsunüyorum kontrolümü kaybetmek istemiyorum hergun sık sık yazamasamda aranizda olmak bana iyi geliyor kizlar hepinizi seviyorum

Sağol canım

Canım mezuniyet hakkı almanın üst limiti 61,2 kg. İnşallah yarına 61,0 olursun ince ince işlemeden mezun olursun

60,0 ı gördün canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden mezuniyetin

ay hadi senden de iyi haberler gelsin kuzuöm

60,0 ı gördün canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden mezuniyetin
Teşekkür ederim canım bende bi kep imi fırlatayım söyle havalara h içi 59 ları bile gordüm canım bakalım yarın ne görucez
ay hadi senden de iyi haberler gelsin kuzuöm
Çok sağol canımcım bakalim topikcek bi bebek hazırlığındayız insallah güzel haberlerimizi paylasıriz burda kaptinn ayağını mı sürüdü ne

Canım yarın bol yeşillikli proteinli beslen yada kabak detoksu yapabilirsin çok iyi geliyor bende yapacağım buyuk ıhtımal
Yarın bakacağım + kilo çıkmak istemiyorum elimden geleni yaptım ama bugun tartıldığım da anormal kilolar görüyorum. Vitamin demir hapı desteği görüyorum ilaçlar kilo ve iştah yaptı sanırım. Sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum. Öğleye doğru aniden vakitsiz açlık geliyor o an yiyemezsem bişey sanki ayakta duramayacak gibi oluyorum normal değil bu

Canım takviyelerini yemek esnasında alırsan veya yemekten önce iştah yapmaz ben öyle yapıyorum. Kilo da yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…