- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.181
Masallah darısı başıma bisikletin faydasi var demek bende düşünüyorum almayi bakalım :)Günaydınlar kondisyon bisikletinden mi bilmiyorum ama her gün eksi görüyorum inanılmaz fakat bugün yemek yiycem yumurta bunalttı artık beni
Simdi annem söyledi bisiklete başlayınca kilo vermeye başladın diye ben çok önceden çok da kaliteli olmayan bi şey almıştım canım öyle süs gibi duruyordu ama cidden etkisini hissediyorum çok pahalı olmayan bi sey alınabilir benceMasallah darısı başıma bisikletin faydasi var demek bende düşünüyorum almayi bakalım :)
Sağol cnmhayırlı olsun sağlıklı olsun ömrünüz
Sağol canımHerkese günaydın kızlarson 8 sayfayı okudum ama alıntılayamadım keyifler nasil bakiim herkes iyi mi
Kmsl Hnd hayırlı olsun canim analı babalı sağlıklı buyusun hayırlı evlat olsun inşallah @drdotty nasil gidiyo canim yerlesme isleri karar verebuldin mi mor mu turkuaz mi SchonerDuft canım spor listesine benide ekler misin reglim yarın bitiyo artık daha rahat spor yapabilirim bu arada bahsettigin bebekle birbirinizin nasibiyseniz tekrar o bulur sizi uzulme kuzum ayrica evlatlık isinide düsunebilirsin bu sayede önceleri sicak bakmadügınızi biliyorum belki bu vesileyle fikriniz değişir evlatlık ya da koruyucu aile olmayı dusunebilirsiniz kuzum Sahihuban haberlerini bekliyoruz canım @segus cum cok sanslisin eş konusunda keske benimkide ayni fikirde olsa
Bu aradadrdotty ve SchonerDuft canlar ben bu hafta mezun olmak istiyorum musadenizle ama yine topicte ve takimda kalmak istiyorum eger uyarsa adaylarda devam ederim hamilelik düsunüyorum kontrolümü kaybetmek istemiyorum hergun sık sık yazamasamda aranizda olmak bana iyi geliyor kizlar hepinizi seviyorum
evet canim ya malesefHazir olmadan baslanmiyo zaten ya ne kadar zorlasada insan olmuyo yemegin basinda buluyo kendini yine
Canım mezuniyet hakkı almanın üst limiti 61,2 kg. İnşallah yarına 61,0 olursun ince ince işlemeden mezun olursundrdotty canım kaptanım ben bu hafta mexun olmak ıstıyorum 61.2yum suan olabılıyomuyum bılmıyorum ama cok yoruldum sureklı dıyette olmaktan. Bıraz ara vermek ıstıyorum Suan ıstedıgım kılolardayım bıde. Esımde yeter artık kılo al bıraz dıyo
60,0 ı gördün canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden mezuniyetinHerkese günaydın kızlarson 8 sayfayı okudum ama alıntılayamadım keyifler nasil bakiim herkes iyi mi
Kmsl Hnd hayırlı olsun canim analı babalı sağlıklı buyusun hayırlı evlat olsun inşallah @drdotty nasil gidiyo canim yerlesme isleri karar verebuldin mi mor mu turkuaz mi SchonerDuft canım spor listesine benide ekler misin reglim yarın bitiyo artık daha rahat spor yapabilirim bu arada bahsettigin bebekle birbirinizin nasibiyseniz tekrar o bulur sizi uzulme kuzum ayrica evlatlık isinide düsunebilirsin bu sayede önceleri sicak bakmadügınızi biliyorum belki bu vesileyle fikriniz değişir evlatlık ya da koruyucu aile olmayı dusunebilirsiniz kuzum Sahihuban haberlerini bekliyoruz canım @segus cum cok sanslisin eş konusunda keske benimkide ayni fikirde olsa
Bu aradadrdotty ve SchonerDuft canlar ben bu hafta mezun olmak istiyorum musadenizle ama yine topicte ve takimda kalmak istiyorum eger uyarsa adaylarda devam ederim hamilelik düsunüyorum kontrolümü kaybetmek istemiyorum hergun sık sık yazamasamda aranizda olmak bana iyi geliyor kizlar hepinizi seviyorum
Herkese günaydın kızlarson 8 sayfayı okudum ama alıntılayamadım keyifler nasil bakiim herkes iyi mi
Teşekkür ederim canım60,0 ı gördün canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden mezuniyetin
Çok sağol canımcım bakalim topikcek bi bebek hazırlığındayız insallah güzel haberlerimizi paylasıriz burdaay hadi senden de iyi haberler gelsin kuzuöm
Yarın bakacağım + kilo çıkmak istemiyorum elimden geleni yaptım ama bugun tartıldığım da anormal kilolar görüyorum. Vitamin demir hapı desteği görüyorum ilaçlar kilo ve iştah yaptı sanırım. Sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum. Öğleye doğru aniden vakitsiz açlık geliyor o an yiyemezsem bişey sanki ayakta duramayacak gibi oluyorum normal değil buCanım yarın bol yeşillikli proteinli beslen yada kabak detoksu yapabilirsin çok iyi geliyor bende yapacağım buyuk ıhtımal
Canım takviyelerini yemek esnasında alırsan veya yemekten önce iştah yapmaz ben öyle yapıyorum. Kilo da yapmıyor.Yarın bakacağım + kilo çıkmak istemiyorum elimden geleni yaptım ama bugun tartıldığım da anormal kilolar görüyorum. Vitamin demir hapı desteği görüyorum ilaçlar kilo ve iştah yaptı sanırım. Sabah kahvaltımı çok güzel yapıyorum. Öğleye doğru aniden vakitsiz açlık geliyor o an yiyemezsem bişey sanki ayakta duramayacak gibi oluyorum normal değil bu
Sabah alıyorum. Demir zaten sabah akşam. İnşallah yarın abes bi kiloda çıkmam da umutsuzluk oluşmaz. Yoksa diyetisyene filan gideceğim.Canım takviyelerini yemek esnasında alırsan veya yemekten önce iştah yapmaz ben öyle yapıyorum. Kilo da yapmıyor.
Üzme kendini kuzum diyey degilde sağlıklı beslenmeye devam diyelimGebelik yok diyete devaö
Çocuk dusunuyor musun canımGebelik yok diyete devaö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?