- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.711
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.141
Canım daha yaşın çok genç orta yaş bile 50li yaşlara çekildi allah çocuk sahibi olacak gücü kuvveti verir inşallah sakın üzme kendini dilerim gönlündeki tüm güzelliklere kavuşursun. Bu arada spor yarışması güzel olurdu33 yaşındayım 3 tüp denemem oldu sonra aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile kaybettim. Aradan 4 ay geçti doğal yolla kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum martta sonra pıhtı testi yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı vs vs vs sorun çok detmsn yok güçte kalmadı, zaten
Aynenuwww 15 kilo vermiş halini görecekler
Allah analı babalı büyütsün canım bizim yerimizede kokla kuzuyuKızlar ben doğumumu yaptım 4 gün oluyor 40 ım çıksın aranızdayım umarım o zamana kadar çok kilom kalmamış olur hepinize iyi akşamlar
canım mavi olmaz gibi geldiKeşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin
Mutfağım siyah yerler metalik gri kalebodur (granit gibi) perdesini henüz seçmedim. Elektrikli mutfak gereçleri ve halımız mor mu olsun? Turkuaz mı
ay bilmemmi bende suan hic modumda degilim sürekli kendimi yemege veresim geliyo yaHee hic yapmamaktan iyidir deemiiay son kilolar ustune duşmezsen hic gitmiyolar valla
Çok sağol canım benimAllah analı babalı büyütsün canım bizim yerimizede kokla kuzuyu
Ben istiyorum eklemişsin zaten,yalnız ben bugün itibariyle adet oldum o nedenle ağır spor yapamam günlük 1 saat yürüyüş hafif tempoda yaparımspor listesine katılmak isteyen varsa söylesin kızlar
Boyun kaçtı canım. Ay benim eşimde dese böyle keşke 45kg olsam bile demez sanmıyorumdrdotty canım kaptanım ben bu hafta mexun olmak ıstıyorum 61.2yum suan olabılıyomuyum bılmıyorum ama cok yoruldum sureklı dıyette olmaktan. Bıraz ara vermek ıstıyorum Suan ıstedıgım kılolardayım bıde. Esımde yeter artık kılo al bıraz dıyo
Acıkmadın mı keşke salata yeseydin
Puanlar var mı yine ben kaçırdımda orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?