Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım daha yaşın çok genç orta yaş bile 50li yaşlara çekildi allah çocuk sahibi olacak gücü kuvveti verir inşallah sakın üzme kendini dilerim gönlündeki tüm güzelliklere kavuşursun. Bu arada spor yarışması güzel olurdu

canım mavi olmaz gibi geldi
siyah ve gri ye mürdümde güzel olur tatlım

drdotty canım kaptanım ben bu hafta mexun olmak ıstıyorum 61.2yum suan olabılıyomuyum bılmıyorum ama cok yoruldum sureklı dıyette olmaktan. Bıraz ara vermek ıstıyorum Suan ıstedıgım kılolardayım bıde. Esımde yeter artık kılo al bıraz dıyo

Boyun kaçtı canım. Ay benim eşimde dese böyle keşke 45kg olsam bile demez sanmıyorum

Acıkmadın mı keşke salata yeseydin

Börek kalorisi yüksek olunca diğerlerinden kıstım mecbur.
Bugun menü
sabah : 1 dilim ekmek , 2 dilim peynir, domates
öğle : yarım tavuk döner ayran
ara : taze ceviz 5 tane, çiğ 6-7 fındık, çekirdek

aradakilerin kalorisi çok olunca akşam sadece form çay.

Çok moralim bozuluyor demir vitamin vs takviyeleri kullanıyorum iştah yapıyor sanırım. Kalorili besleniyorum çünkü birden halsizleşiyorum. Hastalığım yüzünden eve gelince direk yatış ayağa kalkasım olmuyor sıcaklarda mahvetti ben bu yeme düzenini nasıl oluşturacağım Cuma kilo fazlası gelecek diye korkuyorum ne güzel geçen hafta bi başlangıç yapıp vermiştim azıcıkta olsa.

Menü
KAHVALTI
- sade Türk kahvesi, kelek
ÖĞLE
-3-4 kaşık peynirli kıymalı yumurta
AKŞAM
- 4-5 kaşık makarna, salata
SU:1.5 lt
SPOR: 5 bin adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…