Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günlük menüyü yaziyim
sabah: az sütlü kahve üstüne buğday ekmeğine tost yanında arnavut biberi bi kaç tane yarım dilim karpuz
ara: yeşil çay
öğlen : bir sey yiyemedim çarşıya çıkmıştım akşama kadar da dönmedim sütlü kahve içtim bi kaç tane siyah çay
akşam: güveç yanında 2 yk kaşığı yoğurt ve yulaf ekmeği 2 dilim
şu an yeşil çay içiyorum artık tarçınlı süt içmiycem onun yerine papatya veya lavanta içmeyi planlıyorum
90 tane squat 20 dk cardio egzersizleri 1 saat kondisyon bisikleti calıstım sabah
birazdan callen yapıcam onun üzerine tibetin gençlik pınarını ilk kez deniycem 2 haftada 6 cm incelen bi arkadaş var forumda epeyi heveslendim ben de. öpüyorum hepinizi

kızlar bir de size bir şey sormak istiyrum belki 10 yıldır forumu takip ediyorum ama aktif olarak ilk kez kullanıyorum o nedenle biraz acemiyim şu fotoğraflara bakma konusunda kimisi forumda paylaşmayıp alakalı fotoları albümüne koyuyor ancak ben albümleri tıkladığımda foto bulunmamaktadır diyor acaba nası görücem

Menü
SABAH
- sade Türk kahvesi, kelek
ÖĞLE
- 1 haşlanmış yumurta, 4-5 kaşık peynirli makarna, salata (spor sonrasıydı)
AKŞAM
-4 kaşık kavurma,çay
SU: 1.5 lt
SPOR: 10 dk yoga, 40dk bölgesel+ esneme, 6 bin adım

Takıpleşmek gerekiyor. sanırım izlemek oluyor

İyi sabahlar arkadaşlar günaydın
Dün çok zor bir akşam geçirdik
Eşim annesinin vefat ettiği haberini aldı. Ne kadar acı bir durum anlatamam. O yıkılmaz sandığım dağ gibi adam çocuk gibi, güçsüz, çaresiz. Telkin edecek hiçbir sözüm yok sadece elini tuttum kaldım. Sakinleştiremedim, dindiremedim. Çocuklar durumu farketmeden abimlere yolladım. Şimdi de eşim ve abim ile birlikte yola çıkıyoruz. Almanya’da yapılacak işlemler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Cenazenin ülkeye kargosu vs. yapılacak. Bugün tekrar uğrayabilir miyim bilmiyorum. Uçak 5 saat sonra. Hepinizi çok çok öpüyorum
Bildirimleri unutmayın canlarım
SchonerDuft kuzum @segus ve tobosolu_dulcinea nın mezuniyetlerini isteyeceğiz. Uygun şartları sağlıyorlar.@tobosolu_dulcinea takıma 570. Etapta katılmış ancak üye notuna başlangıç kilo hedef kilo eklenmemiş. (Başl3 mayıs başl kilo:67,40 hedef60 ) seabahardan mezuniyet isterken bu bilgileri sunmak gerekir.

Turkuaz07 ve lilipit geçen hafta bildirim yapmadıkları İçin yüzdeleri 3 e bölünecek
Sevgili @SchonerDuft seni bir kez daha yoracağım ama bu zor cumada destek olacağına inanıyorum.
Sevgiyle

***14. TAKİM 587.ETAP***

segus (63,40///%)mezun olmak istiyor
SchonerDuft (67,30///%)mezun olmak istiyor
bi-zuzu (57.70///%)
tobosolu_dulcinea (60,1///%)mezun olmak istiyor
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,70///%)
lilipit (72,50///%)
Nidsalii (59,80///%)
Turkuaz07 (67,3///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde 3 e bölündü
Nilar( 68,6///%)

14.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
başınız sağolsun canım işlemler 2 3 gün sürüyor dayımda ve halamda öyle olmuştu allah sabır versin buralrda kalamsın aklın ben ilgilenirim

amin amin :) hayırlarla
aslında hiç istemiyor gibi aklımda yokken dr ihtimal deyip adet gecikince bi ayrı sevindirik oldum heveslendim :)
hayırlı zamanda saplıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…