- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.161
Canım yarın bol yeşillikli proteinli beslen yada kabak detoksu yapabilirsin çok iyi geliyor bende yapacağım buyuk ıhtımalÇok moralim bozuluyor demir vitamin vs takviyeleri kullanıyorum iştah yapıyor sanırım. Kalorili besleniyorum çünkü birden halsizleşiyorum. Hastalığım yüzünden eve gelince direk yatış ayağa kalkasım olmuyor sıcaklarda mahvetti ben bu yeme düzenini nasıl oluşturacağımCuma kilo fazlası gelecek diye korkuyorum ne güzel geçen hafta bi başlangıç yapıp vermiştim azıcıkta olsa.
Canım hiç bişey yemıyorsunnkı 3gundur yumurta herhalde miden bulanır .bencede normal duzenıne geç daha kolay olurGünün menüsü
Sabah: az sütlü kahve yulaf ekmeğine peynirli tost yarım karpuz
Ara: yesil çay az sütlü kahve
Öğlen: 1 haslanmıs yumurta 2 yk yoğurt
Ara: yesil cay
Akşam: 1 haslanmıs yumurta 2 yk yoğurt yarım karpuz
Ara: tarçınlı süt
bu süt bana iyi gelmiyor sanırım midem bulanıyor bu ara
1 saat kondisyon bisikleti 90 squat ve callen calıstım bugün acıktım ciddi olarak ve yoruldum yarın normal beslenme düzenime geçicem
Haklısın canım yorgun düştü vücut bugün calleni bırakmayı bile düşündüm yarın normal beslenmeye geçicemCanım hiç bişey yemıyorsunnkı 3gundur yumurta herhalde miden bulanır .bencede normal duzenıne geç daha kolay olur
Hadi yamaşallah sana ben vermiştim geri aldım malesf:d
Hazir olmadan baslanmiyo zaten ya ne kadar zorlasada insan olmuyo yemegin basinda buluyo kendini yineay bilmemmi bende suan hic modumda degilim sürekli kendimi yemege veresim geliyo ya
Evet bitmeyecek ozellıkle benim için yemek yemeyi çok seviyorumHadi yane kadarini aldin olsun yine burda olman iyi bisey bi daha almamak uzere ver kilolari unutma diyet hic bi zaman bitmicek bizim icin
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğumumu yaptım 4 gün oluyor 40 ım çıksın aranızdayım umarım o zamana kadar çok kilom kalmamış olur hepinize iyi akşamlar
168 boyum canım. Esım 185 100 kılo yanında kucucuk kalayım ıstemıyo bıde esım tarafında kılolular daha makbulBoyun kaçtı canım. Ay benim eşimde dese böyle keşke 45kg olsam bile demez sanmıyorum
Cok cok az canım ya ıyı dayanmıssın.Menü
KAHVALTI
- sade Türk kahvesi, kelek
ÖĞLE
-3-4 kaşık peynirli kıymalı yumurta
AKŞAM
- 4-5 kaşık makarna, salata
SU:1.5 lt
SPOR: 5 bin adım
aynen hiç bitmeyecek :d biraz işlerim var hallettikten sonra düzene koycam hayatımı ama bi şekilde spor olacak yoksa zorHadi yane kadarini aldin olsun yine burda olman iyi bisey bi daha almamak uzere ver kilolari unutma diyet hic bi zaman bitmicek bizim icin
Sağol cnm teşekkür ederimHayırlı olsun canımAnalı babalı güzel günlerde büyüsün
Çok teşekkür ederim canım benim
Puan yok canım dk var sadecePuanlar var mı yine ben kaçırdımda orayı
hayırlı olsun sağlıklı olsun ömrünüzKızlar ben doğumumu yaptım 4 gün oluyor 40 ım çıksın aranızdayım umarım o zamana kadar çok kilom kalmamış olur hepinize iyi akşamlar
Eşin Karadenizlimi:)) bizdede öyle çunku kilolu daha sağlıklı gelıyor annemlere168 boyum canım. Esım 185 100 kılo yanında kucucuk kalayım ıstemıyo bıde esım tarafında kılolular daha makbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?