- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.241
onu en sona bıraktım muhtemelen gelmeyecek bugündekuzum lilipittede olacak bildirimde bulunmadı ibaresi
banada öyle geliyoronu en sona bıraktım muhtemelen gelmeyecek bugünde
Haber vereydi iyiydi . umarım kötü birşey de yoktur çocukları sık rahatsızlanıyor çünkübanada öyle geliyor
inşaallah kardeşim ..inşaallah...
bi an umutlandım olmadığını bile bile :)
neyse toparlanırım bugün
Amin kuzum aminnnnamin amin :) hayırlarla
aslında hiç istemiyor gibi aklımda yokken dr ihtimal deyip adet gecikince bi ayrı sevindirik oldum heveslendim :)
hayırlı zamanda saplıkla gelsinler
İyi sabahlar arkadaşlar günaydın
Dün çok zor bir akşam geçirdik
Eşim annesinin vefat ettiği haberini aldı. Ne kadar acı bir durum anlatamam. O yıkılmaz sandığım dağ gibi adam çocuk gibi, güçsüz, çaresiz. Telkin edecek hiçbir sözüm yok sadece elini tuttum kaldım. Sakinleştiremedim, dindiremedim. Çocuklar durumu farketmeden abimlere yolladım. Şimdi de eşim ve abim ile birlikte yola çıkıyoruz. Almanya’da yapılacak işlemler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Cenazenin ülkeye kargosu vs. yapılacak. Bugün tekrar uğrayabilir miyim bilmiyorum. Uçak 5 saat sonra. Hepinizi çok çok öpüyorum
Bildirimleri unutmayın canlarım
SchonerDuft kuzum @segus ve tobosolu_dulcinea nın mezuniyetlerini isteyeceğiz. Uygun şartları sağlıyorlar.@tobosolu_dulcinea takıma 570. Etapta katılmış ancak üye notuna başlangıç kilo hedef kilo eklenmemiş. (Başl3 mayıs başl kilo:67,40 hedef60 ) seabahardan mezuniyet isterken bu bilgileri sunmak gerekir.
Turkuaz07 ve lilipit geçen hafta bildirim yapmadıkları İçin yüzdeleri 3 e bölünecek
Sevgili @SchonerDuft seni bir kez daha yoracağım ama bu zor cumada destek olacağına inanıyorum.
Sevgiyle
waaaawww diyorum ayakta alkışlıyorumKızlar butyn haftayı dıyetım boyunca ıkk defa bukadar ac gecırdım kemıklerıme kadar acım resmen suankımı gunler ısvec gıbı beslendım 3 gun kadar 2 gunde kabak detoksu yaptım bıde yenı alınmıs bı kılom vardı o yuzden hızlıca gıttı ama aclıktan bayılıcam artık ıns bu verdıgım kıloyla 1. Olurum
senin kilon nerde***14. TAKİM 587.ETAP***
segus (63,40/60.6/2.8/%4.4)mezun olmak istiyor
SchonerDuft (67,30///%)mezun olmak istiyor
bi-zuzu (57.70///%)
tobosolu_dulcinea (60,1///%)mezun olmak istiyor
Sahihuban (71,8///%) sabit
_Silent Scream_ (77,70/77,5/0.20/0.25%)
lilipit (72,50///%)
Nidsalii (59,80/58,4/1,4/%2,34)
Turkuaz07 (67,3///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde 3 e bölündü sabit.
Nilar( 68,6/68,20/0,40/%0,58)
14.Takım Ortalaması:
en sona bıraktımsenin kilon nerde
kilo bildirimini listeye yapar mısın canımKızlar pazartesi günü tartilmistim tatil dönüşü 65.9 düm bugün 65.2 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?