Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geçen hafta 53.1 sanıyordum bugün tartıldım 53. 3 gelince korktum almışım diye. Dünden beridir zaten moralim bozuk. Çok kilo almaya eğilimim var. İştahımı durdurmam gerek. Aslında başarabildiğim nokta var dışarıda yemek yemeyi oldukça azalttım. Mesela bu hafta içinde dışarıdan 7-8 kez yeme durumum varsa 1 kere yedim kendimi engelleyip evde yedim.
Abur cubur atıştırmalıklar buzdolabında bi sürü kardeşgillerimin sayesinde ama hafta içinde 1 çokonat yedim bir de doğum günü pastası buzdolabındaydı toplamda 3 dilim yedim. Önceden olsa gördükçe alırdım ucundan ucundan. Ama işte düzenli değil öğünlerim Çoğu şeyi canım istemiyor akşama ne zamandan sonra yeşil fasulye yaptım kilosu da 10 tl maşallah. Düzgün beslenmekte artık pahalı.

Bugünkü memnun

Kahvaltı 09.00

Bir dilim peynir
Bir yumurta haşlanmış
1 dilim ekmek
Üç sivri biber

Öğle 13.30
Bir kase nohut yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir kase yoğurt

Akşam 18.00
Beş köfte(fırınlanmış)
Bol salata
1 dilim ekmek

2 litre su 60 dk yürüyüş yapildi

Sabah
1 küçük peynirli gözleme
2 erik, üzüm, 1/2 muz

Öğle
1 gözleme, 4 erik, 1 muz

Ara
1 yesilçay
1/2 kase çekirdek

Akşam
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
1 dilim ekmek

Gözlemeler toplamda bir yufkanın yarısıyla yapıldı içinde beyaz peynir yağ filan yok. Meyve çok yiyorum çikolata yememek için zaten bahçemizin meyveleri.

günün menüsü
sabah: az sütlü kahve üstüne buğday ekmeğine peynirli tost 1 haslanmıs yumurta 2 küçük karpuz
öğlen: 1 haslanmıs yumurta 2 küçük yulaf ekmeği ve peynir
aksam: taze fasülye 2 yk yoğurt
aralarda yesil cay ve az sütlü kahve içiyorum bugün az su içtim yorgun hissediyorum 20 dk cardio egzersizleri 1 saat kondisyon bisikleti calıstım bugün squat rest birazdan callen ve tibet yapıcam tibetin kitabını okumadan yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama baslamıs bulundum. site kurmaya calıstım gün boyu tema secimi e posta kurulumu derken epeyi yoruldum öpüyorum hepinizi

Ama tibet yaparken spor ike arasının uzun olması lazım

Basiniz sagolsun canim cok zor bir durum benim esimde ayni durumda (

Basiniz sagolsun canim cok zor bir durum benim esimde ayni durumda (
Sağol canım Allah razı olsun
Kayınvalideyle çok iyi değildim ama hiç eşime olumsuz fikir beyan etmemiştim. Yoksa bugün ona destek olmaya çalışırken samimiyetimden şüphe duyduğunu düşünürdüm. Gerçekten çok zormuş yaşanmadan anlaşılmayan duygular
Allah sabır versin çocuklarına kardeşlerine. Görümcemde bugün çok kötü durumdaydı.

Aminn.canim ayni bende ama insan uzuluyor ani ölüm olunca soku atlatmak zor oluyor benim kaynibabaminda hic bir rahatsizligi yoktu oda ani kalp krizinden gitti,rabbim sizlerede sabır versin geride kalanlara hayirli uzun omurler versin, ben eve dun dondum cocuklar icin ,pazar gunude esim gelecek artik iki hafta misafirler taziyeye gelirler hazirlik yapacagim esim eve donene kadar..evin diregi gitti kaynanam yazik yoldasini kaybetti evlatlari ise babalarini,bizimkiler birbirlerine cok duskun bağlı bir aile idi rabbim mekanlari cennet eylesin ins,ALLAH yureklerindeki atesi dindirsin...

Günaydın kızlar sonunda havalar serinliyor ilk kez bu gece üsüdüm kalkıp üzerime ince bi battaniye aldım nası mutluyum kış geliyor diye anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…