- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.281
Ama tibet yaparken spor ike arasının uzun olması lazımgünün menüsü
sabah: az sütlü kahve üstüne buğday ekmeğine peynirli tost 1 haslanmıs yumurta 2 küçük karpuz
öğlen: 1 haslanmıs yumurta 2 küçük yulaf ekmeği ve peynir
aksam: taze fasülye 2 yk yoğurt
aralarda yesil cay ve az sütlü kahve içiyorum bugün az su içtim yorgun hissediyorum 20 dk cardio egzersizleri 1 saat kondisyon bisikleti calıstım bugün squat rest birazdan callen ve tibet yapıcam tibetin kitabını okumadan yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama baslamıs bulundum. site kurmaya calıstım gün boyu tema secimi e posta kurulumu derken epeyi yoruldum öpüyorum hepinizi
valla kitabı okumadığım için pek bilemiyorum o kadarını önümüzdeki hafta başlıycam kitaba şimdilik böyle olsun bakalımAma tibet yaparken spor ike arasının uzun olması lazım
Basiniz sagolsun canim cok zor bir durum benim esimde ayni durumdaİyi sabahlar arkadaşlar günaydın
Dün çok zor bir akşam geçirdik
Eşim annesinin vefat ettiği haberini aldı. Ne kadar acı bir durum anlatamam. O yıkılmaz sandığım dağ gibi adam çocuk gibi, güçsüz, çaresiz. Telkin edecek hiçbir sözüm yok sadece elini tuttum kaldım. Sakinleştiremedim, dindiremedim. Çocuklar durumu farketmeden abimlere yolladım. Şimdi de eşim ve abim ile birlikte yola çıkıyoruz. Almanya’da yapılacak işlemler ile ilgili hiçbir fikrim yok. Cenazenin ülkeye kargosu vs. yapılacak. Bugün tekrar uğrayabilir miyim bilmiyorum. Uçak 5 saat sonra. Hepinizi çok çok öpüyorum
Bildirimleri unutmayın canlarım
SchonerDuft kuzum @segus ve @tobosolu_dulcinea nın mezuniyetlerini isteyeceğiz. Uygun şartları sağlıyorlar.@tobosolu_dulcinea takıma 570. Etapta katılmış ancak üye notuna başlangıç kilo hedef kilo eklenmemiş. (Başl3 mayıs başl kilo:67,40 hedef60 ) seabahardan mezuniyet isterken bu bilgileri sunmak gerekir.
@Turkuaz07 ve @lilipit geçen hafta bildirim yapmadıkları İçin yüzdeleri 3 e bölünecek
Sevgili @SchonerDuft seni bir kez daha yoracağım ama bu zor cumada destek olacağına inanıyorum.
Sevgiyle
Sağol canım Allah razı olsunBasiniz sagolsun canim cok zor bir durum benim esimde ayni durumda(
Aminn.canim ayni bende ama insan uzuluyor ani ölüm olunca soku atlatmak zor oluyor benim kaynibabaminda hic bir rahatsizligi yoktu oda ani kalp krizinden gitti,rabbim sizlerede sabır versin geride kalanlara hayirli uzun omurler versin, ben eve dun dondum cocuklar icin ,pazar gunude esim gelecek artik iki hafta misafirler taziyeye gelirler hazirlik yapacagim esim eve donene kadar..evin diregi gitti kaynanam yazik yoldasini kaybetti evlatlari ise babalarini,bizimkiler birbirlerine cok duskun bağlı bir aile idi rabbim mekanlari cennet eylesin ins,ALLAH yureklerindeki atesi dindirsin...Sağol canım Allah razı olsun
Kayınvalideyle çok iyi değildim ama hiç eşime olumsuz fikir beyan etmemiştim. Yoksa bugün ona destek olmaya çalışırken samimiyetimden şüphe duyduğunu düşünürdüm. Gerçekten çok zormuş yaşanmadan anlaşılmayan duygular
Allah sabır versin çocuklarına kardeşlerine. Görümcemde bugün çok kötü durumdaydı.
Saol canım benım. Npıyosun gelebıldınızmı turkıyeye.segus
tebrik ederim canım
SchonerDuft emeklerine çok teşekkürler
Tüm takımıda tebrik ederim
Sevgiler
Soguk sıcaktan daha makbul geliyor dimiGünaydın kızlar sonunda havalar serinliyor ilk kez bu gece üsüdüm kalkıp üzerime ince bi battaniye aldım nası mutluyum kış geliyor diye anlatamam
Öyle vallaSoguk sıcaktan daha makbul geliyor dimi
Aynı canım benim gunluk rutin. Sen nasılsınNaptınız kızlar
Napim bende mutfak alışverişi yaptim şimdi de pazara gidecem hava çok bunaltıcı sıcak gece esiyor ama gündüz felaket sıcakAynı canım benim gunluk rutin. Sen nasılsın
Kolay gelsin. İlkbahar en guzeli:)Napim bende mutfak alışverişi yaptim şimdi de pazara gidecem hava çok bunaltıcı sıcak gece esiyor ama gündüz felaket sıcak
Canim buraya bi yağdı bi yağdı mis gibi oldu hava :)Napim bende mutfak alışverişi yaptim şimdi de pazara gidecem hava çok bunaltıcı sıcak gece esiyor ama gündüz felaket sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?