- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.261
Hahahaaa pesın pesın anlattım nasıl beslendıgımıwaaaawww diyorum ayakta alkışlıyorum
benden zayısın kız
nasıl beslendin hemen söle (gibi bişeyleri kabul etmiyorum)
en sona bıraktımhepsini kontrol ederken yazarım 67,00 oldum bende
kiz süpersin 67 olmussunnnnn**14. TAKİM 586.ETAP***
segus (63,40/60.86/2.54/%4,01)mezun olmak istiyor (% 4 üst limit )
SchonerDuft (67,30/67,00/0,00/%0,45)mezun olmak istiyor
bi-zuzu (57.70/57.20/0.50/% 0.87)
tobosolu_dulcinea (60,1/59,40/0,70/%1,16)mezun olmak istiyor
Sahihuban (71,8///%) sabit
_Silent Scream_ (77,70/77,5/0.20/0.26%)
lilipit (72,50///%) 2.kez bildirimde bulunmadı
Nidsalii (59,80/58,4/1,4/%2,34)
Turkuaz07 (67,3///%)geçen hafta bildirimde bulunmadı yüzde 3 e bölündü sabit.
Nilar( 68,6/68,20/0,40/%0,58)
14.Takım Ortalaması: 0,967
66 yı görmeden yemeğe abanma heee kıracaksın 67 barajını ha gayreten sona bıraktımhepsini kontrol ederken yazarım 67,00 oldum bende
sğol kuzumkiz süpersin 67 olmussunnnnn
hedef halen 6566 yı görmeden yemeğe abanma heee kıracaksın 67 barajını ha gayret
Teşekkür ederim canımbaşınız sağolsun canım işlemler 2 3 gün sürüyor dayımda ve halamda öyle olmuştu allah sabır versin buralrda kalamsın aklın ben ilgilenirim
Çok guzel vermişsin canım ya bende haftada bıkaçgun aç kalsam anca gider kilolar yoksa yapiştilar iyiceKızlar butyn haftayı dıyetım boyunca ıkk defa bukadar ac gecırdım kemıklerıme kadar acım resmen suankımı gunler ısvec gıbı beslendım 3 gun kadar 2 gunde kabak detoksu yaptım bıde yenı alınmıs bı kılom vardı o yuzden hızlıca gıttı ama aclıktan bayılıcam artık ıns bu verdıgım kıloyla 1. Olurum
kuzum ben hallederim biliyorum geçen hafta konuşmuştuk kafan rahat olsun . allah rahmet eylesin ölüm bir nefes kadar yakınımızdaArkadaşlar çok okuyacak yazacak fırsatım yok kusura bakmayın baş sağlığı dileklerinizi okudum hepinize çok teşekkür ederim
Kayınvalidemin diabet dışında bilinen bir sağlık sorunu yoktu. Torununu gitar kursundan almaya gittiğinde kurs yerinde kalp krizi geçirmiş ve profesyonel sağlık ekibi gelene kadarda hayatını kaybetmiş 68 yaşındaydı. Allah rahmet eylesin beklemiyorduk büyük şok oldu. Eşim gerçekten çok kötü durumda.
Hepinize sevgilerimi sunuyorum.
SchonerDuft bu hafta sonuç listesi sorası bizdeydi sen eğer telefondan kullanıyorsan başka bir kaptandan rica edebiliriz canım öpüyorum
Hazir veriyorken hic birakmazsan en yakin zamanda görürsün tatlimsğol kuzum
hedef halen 65am ne zaman olurum bilmiyorum
Verme işlemi durur muhtemelen kabızlık çekiyorum önümüzdeki hafta akşamları çorba içmeyi düşünüyorumHazir veriyorken hic birakmazsan en yakin zamanda görürsün tatlim
Annemde gecen hafta cok cekti kabizliktan doktor ilac ve fitil verdi simdi duzeldi biraz ama sana ilacta fayda etmemisti sanki dimiVerme işlemi durur muhtemelen kabızlık çekiyorum önümüzdeki hafta akşamları çorba içmeyi düşünüyorum
Fayda etmiyor kuzum bir tanesi etki etmişti o da florayı bozmuştu. Sıvı tüketecem birde kabak yemeye devam edecem 2 3 günAnnemde gecen hafta cok cekti kabizliktan doktor ilac ve fitil verdi simdi duzeldi biraz ama sana ilacta fayda etmemisti sanki dimi
Liste hazırlama işi bizde bu hafta hazırlarken düzeltirim sağol canımSchonerDuft Canim paylasim yaptigin yerde dikkatimi cekti kilonu yazarken
67.30/67.00/00.00/ seklinde yazmisin diger kaptanlar duzrltir belki ama gormusken soyleyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?