Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar,yorucu bir gün geçirdim kışlık kırmızı biber almıştım onları fırınlayip buzluğa attım,semizotu almıştım onu çok az haslayip buzluğa kaldırdım,yarın da patlıcan yapicam Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.

Birazdan da yürüyüş için çıkarım,yoruldum ama yürüyüşü bırakmak istemiyorum

günün menüsü
sabah: az sütlü kahve üstüne buğday ekmeğine peynirli tost
öglen: yarım haslanmıs mısır
aksam: sac tava 2 yk yoğurt
aralarda az sütlü kahve ve yesil cay 20 dk cardio, 90 squat ve 1 saat kondisyon bisikleti calıstım az sonra callen ve tibet yapıcam hava çok güzel yağmur yağdı bayılıyorum yağmura vee öpüldünüz hanımlar

Herkese merhababende bugün diş ile uğraştım ankarada doktor bulunca mecbur ona gittim malum bizim burda iyisi yoklezyon işini hallettik son seansı kaldı 1 hafta sonra bitecekve 10 gün sonrada istanbula gidiyorum evde iyi gidiyordu diyet oraya gidince Ne yapacağım bilmiyorum bide evdende ayrılmak istemiyorum hiç sevmem böyle uzağa gitmeye zaten saatlerce yolson zamanları iyi geçiyim diye sürekli bizimkilerleyim işte hep böyle giderken bi telaş olur zaten giderkende sürekli önemli bişi unuttum hissi toparlanma stresi falan Bı ben sevemedim böyle yolculukları kendi şehrimin dışına çıkmayım yeter kafasındayımneyse bugün pek birşey yiyemedim menüyü az sonra yazacağım grupta pek fazla kimse yok gibi Ay Allah hepimizin işlerini hayırlı eylesin eski neşeye dönebilelim grup böyle olmuyor bencesöylemeden gitmeyeyim hepinizi seviyorum

Yürüyüşümu yaptım geldim menumu de yazayım

Sabah 10.30

Kavurmali yumurta(1 yumurta 1 kaşık kavurmayla)
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Çay

Öğle 14.00

Fırında kabak,patlıcan ve domates sos
1 dilim ekmek

Akşam 18.30
Bir kase nohut yemeği ve bir kase semizotu cacığı

2 litre su 45 dk yürüyüş

Çok güzel canım afiyet olsun

Slm kizlar hayirli geceler biliyorsunuz cenazemiz vardi koyde saglikli beslenemedim sabah aksam kiymali pide ve peynirli pide yedim 5 gundur bi de uykusuzluk da vardi kalabalik yogundum cok sukur kg almamisim sadece 100gr almisim galiba uzuntulu yedigimden almadim kg mutlu iken yeseydim kesin iki kg fazla cikardim herhal..yarin hazirlik yapacagim kurabiyeler sarma falan pazartesiden itibaren misafirler gelirler taziyeye..

Selam nasılsınız kızlar
Ben yine sakatlandım
(Evet sana bakıyorum schönerdruft hahah demiştin biliyorum)
Topuğum batıyor ya basamıyorum üzerine
Fazla spor totoma battı
Ama ilginç bir şekilde zayıflıyorum
Belki kasa dönüşmüyor diyedir

Ellerine sağlık canım allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin
Sporlarına hayranım senin. Afiyet olsun canım
Öğrenciydin dimi .
Adet durumun nasıl oldu ne önerdi dr.
Nasıl başardın diye sormayacam tahmin edebiliyorum kilo durumu nasıl

Günaydın canım,Tibet yogası hic duymamıştım ben de deneyeyim,YouTube'dan mi açıyorsunuz

Gecmis olsun kuzum saglik gibisi yok hele o tansiyin goz kararmasi yapiyor dikkat et kendine

Günaydın kızlar iyi pazarlar. Gecen hafta okulum basladi kizla gittik bakiciya birakamadim cok agliyor. Bakici eve geldigi gibi bana yapisiyor anliyor birakip gidecegimi gecen hafta okula goturdum seminer calismasi ilk hafta sorun olmuyor diye ogle sonu bakici bayana birakip ciktim birer saat yarim saati hep aglayarak geciyor ve mutsuz gorunuyor gelip aldigimda kamera henuz gelmedi bu hafta ici gelir belki oradan izlersem rahatlatim.. asiri derecede bana dustu 14 aylik oldu sanirim kaybetme korkusu var.. netten bakindim cee oyunu olsun 10 ar dakikalik birakip gidip gelme olsun ben bile alisamadim o nasil alissin bu duruma canim cok sıkılıyor oneriniz varsa alabilirim. Nasil daha kolay atlatabilir bu sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…