- 13 Nisan 2007
- 15.557
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.301
Sizin oranın serinliği buraya vurdu o zaman dün sabah karanlıktı hava sonra hemen güneş açtıCanim buraya bi yağdı bi yağdı mis gibi oldu hava :)
Çok güzel canım afiyet olsunYürüyüşümu yaptım geldim menumu de yazayım
Sabah 10.30
Kavurmali yumurta(1 yumurta 1 kaşık kavurmayla)
Bir dilim peynir
İki dilim ekmek
Çay
Öğle 14.00
Fırında kabak,patlıcan ve domates sos
1 dilim ekmek
Akşam 18.30
Bir kase nohut yemeği ve bir kase semizotu cacığı
2 litre su 45 dk yürüyüş
Kuzum size de ağalıkla huzurla aşkla nice yıllaraBizimde 14unde 5yıl dolacak:) hep beraber mutlu mesut nice senelere
Ellerine sağlık canım allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsinSelam kızlar,yorucu bir gün geçirdim kışlık kırmızı biber almıştım onları fırınlayip buzluğa attım,semizotu almıştım onu çok az haslayip buzluğa kaldırdım,yarın da patlıcan yapicam Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.
Birazdan da yürüyüş için çıkarım,yoruldum ama yürüyüşü bırakmak istemiyorum
Sporlarına hayranım senin. Afiyet olsun canımgünün menüsü
sabah: az sütlü kahve üstüne buğday ekmeğine peynirli tost
öglen: yarım haslanmıs mısır
aksam: sac tava 2 yk yoğurt
aralarda az sütlü kahve ve yesil cay 20 dk cardio, 90 squat ve 1 saat kondisyon bisikleti calıstım az sonra callen ve tibet yapıcam hava çok güzel yağmur yağdı bayılıyorum yağmura vee öpüldünüz hanımlar
Öğrenciydin dimi .Herkese merhababende bugün diş ile uğraştım ankarada doktor bulunca mecbur ona gittim malum bizim burda iyisi yok lezyon işini hallettik son seansı kaldı 1 hafta sonra bitecek ve 10 gün sonrada istanbula gidiyorum evde iyi gidiyordu diyet oraya gidince Ne yapacağım bilmiyorum bide evdende ayrılmak istemiyorum hiç sevmem böyle uzağa gitmeye zaten saatlerce yol son zamanları iyi geçiyim diye sürekli bizimkilerleyim işte hep böyle giderken bi telaş olur zaten giderkende sürekli önemli bişi unuttum hissi toparlanma stresi falan Bı ben sevemedim böyle yolculukları kendi şehrimin dışına çıkmayım yeter kafasındayım neyse bugün pek birşey yiyemedim menüyü az sonra yazacağım grupta pek fazla kimse yok gibi Ay Allah hepimizin işlerini hayırlı eylesin eski neşeye dönebilelim grup böyle olmuyor bence söylemeden gitmeyeyim hepinizi seviyorum
Nasıl başardın diye sormayacam tahmin edebiliyorumSelam nasılsınız kızlar
Ben yine sakatlandım
(Evet sana bakıyorum schönerdruft hahah demiştin biliyorum)
Topuğum batıyor ya basamıyorum üzerine
Fazla spor totoma battı
Ama ilginç bir şekilde zayıflıyorum
Belki kasa dönüşmüyor diyedir
Günaydın canım,Tibet yogası hic duymamıştım ben de deneyeyim,YouTube'dan mi açıyorsunuzGünaydın kızlar dün öğlenden başım baş ağrısı ile uğraştım. Tansiyonum 10 a 7 çıktı tibet yogası yaparken 3. Ayinde kalbimin kzn pompalamasini hissettim gördüm desem inanır mısınız.
Seni hemen etiket yapıyorum miss te bizimle topikte .Günaydın canım,Tibet yogası hic duymamıştım ben de deneyeyim,YouTube'dan mi açıyorsunuz
Tamam canım etiketle bakayım,oldum ya şükür yoksa doktora gidecektim 42. GündeSeni hemen etiket yapıyorum miss te bizimle topikte .
Bu arada regli oldun mu
Gecmis olsun kuzum saglik gibisi yok hele o tansiyin goz kararmasi yapiyor dikkat et kendineGünaydın kızlar dün öğlenden başım baş ağrısı ile uğraştım. Tansiyonum 10 a 7 çıktı tibet yogası yaparken 3. Ayinde kalbimin kzn pompalamasini hissettim gördüm desem inanır mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?