Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi olmana sevindim canim bende yogunum 1,5 hafta once kayinbabam vefat etti simdi bassagligina 7aile misafirimiz geldi allah razi olsun sevenimiz cokmus pazar gununden beri gelenimiz gidenimiz cok oldu..
Cok sagol canimm iyi olacagim ins su hastaligi bi atlatsaydim iyiydi,yarin koye gidecegiz kayivalidemin yanina iki gun kalip gelecegiz..sen nasilsin mezun olmussun tebrik ederim ins bidaha gelmez bu kg lar

hoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
Amann kuzum dikkat et sen misafirlerin yaninda yiyormusun gibi oyalan valla cok zor gidiyor kg tamda bu kg almaya sebeb sonucu cok kotu oluy

Ne güzel bende istiyorum ehliyet bebek büyüsün biraz da ..diyet olarak değil de sağlıklı yaşam olarak düşünmek lazim zaten benden de çok az gider oldu sinir oluyorum
Sende cok guzel kg vermissin bacim dile kolay 19 kg gecgin vermissin duraklamalarin olur canini sıkma devami gelecek biraz daha sabir..

Sende cok guzel kg vermissin bacim dile kolay 19 kg gecgin vermissin duraklamalarin olur canini sıkma devami gelecek biraz daha sabir..
Inşaallah canim inşallah bi an önce gitsin istiyorum biraz sabirsizim :))

***14. TAKİM 587.ETAP***

bi-zuzu (57.20/56.90/0.30/%0.52)
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,5///%)
lilipit (72,50///%) ?
Nidsalii (58,4///%)
Turkuaz07 (67,3///%)
Nilar(68,20// /%)

14.Takım Ort:

***14. TAKİM 587.ETAP***

bi-zuzu (57.20/56.90/0.30/%0.52)
Sahihuban (71,8///%)
_Silent Scream_ (77,5/76,9/0,8/0,77%)
lilipit (72,50///%) ?
Nidsalii (58,4///%)
Turkuaz07 (67,3///%)
Nilar(68,20// /%)

14.Takım Ort:

Günaydın kızlar 2 gündür artı çıkıyorum çok acayip calleni bıraktım ondan olduğunu düşünüyorum ama diğer sporlara da devam ediyorum bu kadar etkilememeliydi üstelik callenin kiloma etkisi de olmamıştı n den böyle oluyor anlamış değilim ama bıraktığıma seviniyorum ilerde karsılassam bu durumla sinir olurdum bu arada calleni bıraktığım için kendimi iyi hissediyorum erkek arkadaşımla sabahları koşuya başlıycaktık bu sabah o uyanmış aramış ama telefonum sessiZde olduğu için ben kalkamadım yarın düzenli hafif tempoyla ben de başlıycam stadı 10tur dolanmayı düşünüyoruz o gayet ince ama göbeği var epeyce seneye bu zamanlar düğün düşünüyoruz o zamana kadar fit gelin damat olma niyetimiz var inşallah hepimizin gönlüne göre güzellikleri nasip eder Allah seviyorum sizi kızlar öpüyorum kocaman

MİNİK ADAYLARIMIZ
587. ETAP (14/09/2018)

Buki_89 (66,50///%)
selcanmehmetcan(76,0///%)
Amor-a (53,3// %0)
Masal3487 (65,20//%)
ParkfOfWoman
( 51,90///%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65///%)
drdotty(68,7///%)

spor senin için 3 öğün yemek gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…