- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.481
İyi olmana sevindim canim bende yogunum 1,5 hafta once kayinbabam vefat etti simdi bassagligina 7aile misafirimiz geldi allah razi olsun sevenimiz cokmusbenimde tatil bitti vallla zorla alışmaya çalışıyorum zor geliyo tatil sonrası adapte olmak insana dimi
hoşbulduk canımmm
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsınnn
evime alışmaya çalışıyorum canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Cok sagol canimm iyi olacagim ins su hastaligi bi atlatsaydim iyiydi,yarin koye gidecegiz kayivalidemin yanina iki gun kalip gelecegiz..sen nasilsin mezun olmussun tebrik ederim ins bidaha gelmez bu kg larGünaydın kizlarherkes iyi mi keyifler yerinde mi okuya okuya geldim drdotty yok diye mi sanki topiğin enerjisi yok SchonerDuft cım tek basına yetişemis mi @poncikbirgelincik canım hoşgeldin sefalar getirdin balayı bitmiş sanirım tartıda var mı bi degisiklik @Bir garip ve @tgb1907 teşekkürler canlar darısı başınıza sizinde mezuniyetinize BitmeyenUmidim nasılsın canım üst üste zor zamanların olmuş geçmiş olsun tez vakitte atlatırsin inşallah drdotty nasılsın canım cenazeyi defnettiniz mi eşin ne durumda çocuklar nasıl emziremiyorum demiştin @Sahihuban ve Silent Scream sizde keyifler nasıl dostlar @Buki_89 tebrik ederim canım ödemlerinden kurtulmuşsun ayrıca ismini alıntılayamadıgın topigimizin diğer kızları nasılsınız bakalım diyet nasıl gidiyo hayat nasıl gidiyor
Amann kuzum dikkat et sen misafirlerin yaninda yiyormusun gibi oyalan valla cok zor gidiyor kghoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
Gerçek ten azimli hatun ciktin tebrik ederim bacimm cok guzel gidiyorsun darisi bana..kontorlüm vardı giden 1,2 kg yağa elvedaaaa
Sende cok guzel kg vermissin bacim dile kolay 19 kg gecgin vermissin duraklamalarin olur canini sıkma devami gelecek biraz daha sabir..Ne güzel bende istiyorum ehliyet bebek büyüsün biraz da ..diyet olarak değil de sağlıklı yaşam olarak düşünmek lazim zaten benden de çok az gider oldu sinir oluyorum
Inşaallah canim inşallah bi an önce gitsin istiyorum biraz sabirsizim :))Sende cok guzel kg vermissin bacim dile kolay 19 kg gecgin vermissin duraklamalarin olur canini sıkma devami gelecek biraz daha sabir..
Az olsun öz olsun kuzum kalıcı gitsin yeterSchonerDuft kuzum mezun oldun yerini bana bıraktın spor yapmasam sabittim resmen. Listede senin puanları aratmıyorum
51.9Purewow başlama kilon neydi senin
spor senin için 3 öğün yemek gibi :)Günaydın kızlar 2 gündür artı çıkıyorum çok acayip calleni bıraktım ondan olduğunu düşünüyorum ama diğer sporlara da devam ediyorum bu kadar etkilememeliydi üstelik callenin kiloma etkisi de olmamıştı n den böyle oluyor anlamış değilim ama bıraktığıma seviniyorum ilerde karsılassam bu durumla sinir olurdum bu arada calleni bıraktığım için kendimi iyi hissediyorum erkek arkadaşımla sabahları koşuya başlıycaktık bu sabah o uyanmış aramış ama telefonum sessiZde olduğu için ben kalkamadım yarın düzenli hafif tempoyla ben de başlıycam stadı 10tur dolanmayı düşünüyoruz o gayet ince ama göbeği var epeyce seneye bu zamanlar düğün düşünüyoruz o zamana kadar fit gelin damat olma niyetimiz var inşallah hepimizin gönlüne göre güzellikleri nasip eder Allah seviyorum sizi kızlar öpüyorum kocaman
spor dan kaynaklı olabilir mi ? vücut yağ oranını ölçtürdün mü ? belki yağ oranın az ve kas yapıyorsunBu arada kilo 51.2 aslında vermiştim 50.7 yi gördüm ama sebepsiz alıyorum 2 gündür
51.9
2 ay oldu ölçtürmedim daha haklı olabilirsin ölçtürmem gerek sonrasında sporu ayarlamalıyım önümüzdeki hafta hallediyim bunuspor dan kaynaklı olabilir mi ? vücut yağ oranını ölçtürdün mü ? belki yağ oranın az ve kas yapıyorsun
önceden kaçtı .2 ay oldu ölçtürmedim daha haklı olabilirsin ölçtürmem gerek sonrasında sporu ayarlamalıyım önümüzdeki hafta hallediyim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?