- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.461
ay canım hiç keyfim yok bu aralar depresyondayım sanırım
Tebrik ederim canımkontorlüm vardı giden 1,2 kg yağa elvedaaaa
canım hep yağdan veriyosun çok güzel bi liste yayınlamıştın diyetisyenin verdiği o listeyi bende bi hafta deneyecem bakalımkontorlüm vardı giden 1,2 kg yağa elvedaaaa
Ne güzel bende istiyorum ehliyet bebek büyüsün biraz da ..diyet olarak değil de sağlıklı yaşam olarak düşünmek lazim zaten benden de çok az gider oldu sinir oluyorumÇok iyi o zaman kuzum doya doya hasret giderinbende de fena değil işyerinde yoğunluğum yeni yeni azaldı bende kendime başka işler cikarttım direksiyon dersi almaya başladım daha fazla ertelemek istemedim 2 hafta sonra izne çıkiyorum nasipse onun hayalini kuruyorum o zaman bende annemi görücem memlekete gidip ordan sonrada ver elini ege sahilleri birde mezun olmama rağmen diyeti bırakmadım daha doğrusu sağlıkli beslenmeyi ve sporu ama sanırim kullandigim vitamin ilaclarindan tartıda pek bir fark göremiyorum
canım hep yağdan veriyosun çok güzel bi liste yayınlamıştın diyetisyenin verdiği o listeyi bende bi hafta deneyecem bakalım
yeni bi liste varsa paylaşırsan sevinirim yağdan vermek istiyorum bende
eveeeeetTebrik ederim canımincelmeye devam
Poncikimmmhoşbulduk canım var tabi olmaz mı 64 kiloyum acil bişeyler yapmam lazım ama hiçte yapasım yok misafir eksik olmuyo evden e öyle olunca da illaki yiyosun
İyilik canım sendenNaber kizlar
Reglim gecikti surekli bisiler yiyesim geliyoİyilik canım senden
Kolay gelsin. Bır ara bebek düşünüyordun canım erteledinmi. Belki güzel haberdırReglim gecikti surekli bisiler yiyesim geliyoonun disinda iyiyim canim temizlik yapiyom
Erteledim canim calismaya da baslayinca iyce ertelendiKolay gelsin. Bır ara bebek düşünüyordun canım erteledinmi. Belki güzel haberdır
Olabilir birsüre sonra tekrar uykusuzluk Küçük bebek göze almak zor olur. Hayırlısı canım. Çalışmayamı başladın.Erteledim canim calismaya da baslayinca iyce ertelendigaliba tek cocuk yetiyo bana yaa bilmiyorum yada rahata cok alistim kizim buyudu ya
canım hep yağdan veriyosun çok güzel bi liste yayınlamıştın diyetisyenin verdiği o listeyi bende bi hafta deneyecem bakalım
yeni bi liste varsa paylaşırsan sevinirim yağdan vermek istiyorum bende
Yaa ne guzel ye ye yağ ver uyabilirim ben bu menüye deneyim bakalim p.tesiden itibaren saol canimCANım şöyle
Sabah
yumurta haşlanmış
yarım dilim light peynir bir kupa beyaz çay iki dilim kepekli ekmek sınırsız söğüş
Ara bir adet meyve
Öğle balık tavuk veya kuru baklagil(gün sayısı değişiyor genelde 5 gün et)
İki bardak ayran (kendim mayalıyorum bi lt ye iki bardak su ile mayalıyorum)
İki dilin ekmek
Ara
Kuru üzüm kuru dut 1çay bardağı
Akşam sebze (4)ya da salata(4)yada kahvaltı (1)
Bi bardak ayran
Bir dilim ekmek
Ara
Meyve bi adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?